• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 26.4.2024Meniny má Jaroslava
Bratislava

Historicky prvým headlinerom festivalu Lovestream bude skupina IMT Smile

  • 8:10 01.12.2021
  • Bratislava
Historicky prvým headlinerom festivalu Lovestream bude skupina IMT Smile

Samotný Lovestream festival budú tvoriť tri samostatné hudobné dni, ktoré bude spájať miesto konania.

Druhý júnový víkend budúceho roku prinesie do Bratislavy tri dni hudobnej nádielky priamo na futbalovom štadióne Tehelné pole, pričom v stredu sa začína s predajom vstupeniek na piatok 10. júna, ktorý svojím koncertom zakončí najžiadanejší domáci headliner IMT Smile. TASR o tom informoval PR manažér festivalu Ján Kakaščík.

Samotný Lovestream festival budú tvoriť tri samostatné hudobné dni, ktoré bude spájať miesto konania - Národný futbalový štadión na Tehelnom poli. Zatiaľ bolo známe iba meno najväčšej zahraničnej hviezdy festivalu, ktorou sú legendárni Red Hot Chili Peppers, tí vystúpia v nedeľu 12. júna.

Každý deň festivalu od piatka do nedele plánujeme brány otvoriť o 12.00 h a následne ponúkať hudobnú produkciu pre každého, kto si rád plní svoje hudobné sny. Piatok, a vlastne historicky prvý deň nášho nového festivalu, sme sa spoločne s mojím zahraničným partnerom rozhodli venovať slovenskej a českej hudobnej scéne a na záver tohto dňa sme si nevedeli predstaviť lepšiu koncertnú kapelu, než akou je IMT Smile. Bolo to jednoznačné rozhodnutie, že záver prvého dňa musí patriť jednoznačne im a ich neopakovateľnej koncertnej energii, ktorú ponúkajú svojim fanúšikom už jubilejných 30 rokov. Musím povedať, že už teraz sa teším na to obrovské publikum, ako si užíva megahity v podaní Ivana Táslera a IMT Smile. Nič lepšie sme si na úvod nemohli želať,“ uviedla pre médiá organizátorka podujatia Silvia Nemčovičová.

Koncert IMT Smile tak symbolicky pokrstí vznik nového hudobného festivalu na Slovensku. „V roku 2022 kapela IMT Smile oslávi 30 rokov od svojho založenia. Ja sa veľmi teším, že to budeme môcť osláviť spolu s našimi fanúšikmi takto vo veľkom na Lovestream festivale. Náš program bude zložený z tých najväčších hitov, ktoré táto kapela za 30 rokov priniesla,“ doplnil k festivalu líder skupiny Ivan Tásler.

Organizátori plánujú zverejniť aj ďalšie mená. Predaj vstupeniek sa uskutočňuje na www.Predpredaj.sk.

Zdroj: Info.sk, TASR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Pred 90 rokmi sa narodil obľúbený český herec Josef Somr

Pred 90 rokmi sa narodil obľúbený český herec Josef Somr

8:57 15.04.2024Kultúra

Patril medzi najvýraznejšie osobnosti svojej hereckej generácie. Desiatky rokov bol jedným z najobsadzovanejších českých hercov.

Karel Kryl, popredný predstaviteľ protestsongu, sa narodil pred 80 rokmi

Karel Kryl, popredný predstaviteľ protestsongu, sa narodil pred 80 rokmi

6:37 12.04.2024Kultúra

Od narodenia Karla Kryla, pesničkára a básnika, jedného z najvýznamnejších predstaviteľov protestsongu v bývalom Československu, uplynie dnes 80 rokov.

Československý zlatý slávik Peter Nagy slávi 65. narodeniny

Československý zlatý slávik Peter Nagy slávi 65. narodeniny

6:14 09.04.2024Kultúra

Sám si stále hovorí, že je pesničkár. Dnes patrí medzi popredné osobnosti československej a slovenskej hudobnej scény. Prešovský rodák Peter Nagy oslávi 65. narodeniny.

Úspešná spisovateľka Táňa Keleová-Vasilková oslavuje 60. narodeniny

Úspešná spisovateľka Táňa Keleová-Vasilková oslavuje 60. narodeniny

7:53 07.04.2024Kultúra

Slovenská spisovateľka Táňa Keleová-Vasilková má na svojom konte takmer štyri desiatky úspešných románov.

Kapela Kiss predáva svoju obchodnú značku aj hudbu

Kapela Kiss predáva svoju obchodnú značku aj hudbu

19:25 04.04.2024Kultúra

Americká rocková kapela Kiss predáva svoju obchodnú značku, kompletnú zbierku skladieb a duševné vlastníctvo švédskej spoločnosti Pophouse Entertainment.