• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Pondelok, 20.5.2024Meniny má Bernard
15°Bratislava

Windows 11 dorazil: Takto ho môžete získať už za 7,35 €

  • 0:08 13.10.2021
  • Bratislava
Windows 11 dorazil: Takto ho môžete získať už za 7,35 €

Operačný systém Windows 11 bol spustený minulý týždeň a niektorí používatelia môžu bezplatne aktualizovať svoj operačný systém z Windows 10 na nový operačný systém. Ak to chcete tiež zažiť, mali by ste mať najskôr Windows 10.

Ak je váš počítač príliš starý bez potrebnej hardvérovej podpory, bohužiaľ, Windows 11 pre vás teraz nie je dobrou voľbou, takže kvôli stabilite môžete Windows 10 naďalej používať. Nákup Windows 10 Home alebo Pro od spoločnosti Microsoft vás vždy bude stáť premrštenú cenu. Môžete však ísť na GoDeal24.com – dôveryhodnú webovú stránku s atraktívnymi cenami na kúpu 100% originálnej licencie Windows 10. A počas ich jesenného výpredaja získate obrovskú zľavu na Windows 10 a kancelárske produkty.

Najlepšie na tom je, že Windows God môžete získať veľmi lacno na godeal24. Ak stále nevlastníte Windows 10 a chcete si vyskúšať najnovšie Windows 11, v tejto chvíli by vám nemala ujsť veľká propagácia na godeal24. Okná 11 získate rýchlo za cenu nízku až 18,99 €.

Špeciálna ponuka bez kupónu

ZĽAVA 45% NA PREDAJ s kódom kupónu: SGO45

60% ZĽAVA na ďalšie produkty s kódom kupónu: SGO60

Nástroje pre váš počítač

Užite si teda hviezdnu skúsenosť zákazníkov, bezplatnú aktualizáciu systému Windows 11 a najlepšie ceny systému Windows 10 OS od Godeal24 hneď teraz. Zákaznícke služby ([email protected]) sa vždy snažia ísť ďalej a ďalej, aby vám pomohli so všetkými vašimi problémami a otázkami. Začnite teda nakupovať hneď teraz a využite exkluzívnu akciu ešte dnes.

Proces nákupu je jednoduchý a sú k dispozícii aj spôsoby platby viacerými spôsobmi, samozrejme s bezplatným doručením. Všetky tieto vyššie uvedené propagačné akcie a špeciálne zľavy sú časovo obmedzené a platia iba do vypredania zásob-takže ak si chcete aktualizovať počítačový softvér, určite by ste mali využiť jednu z nich.

Poznámka: Všetky tieto kľúče sú legálnymi verziami. Nízka cena týchto kľúčov je daná skutočnosťou, že sa bežne predávajú s počítačom. Tento postup ďalšieho predaja bol legalizovaný Európskym súdnym dvorom.

Zdroj: Info,sk, Godeal24
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Vojak Švejk víta hráčov na palube lodí vo World of Warships

Vojak Švejk víta hráčov na palube lodí vo World of Warships

13:04 16.05.2024Tlačové správy

V obľúbenej online hre sa objavil legendárny vojak Švejk s hlasom herca Michala Holána.

Profesionálna starostlivosť o vlasy ako od kaderníka? Len so značkou Remington

Profesionálna starostlivosť o vlasy ako od kaderníka? Len so značkou Remington

6:29 10.05.2024Tlačové správy

Značka Remington je lídrom na trhu v oblasti starostlivosti o vlasy v mnohých krajinách sveta, vrátane Slovenska.

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

10:44 24.04.2024Tlačové správy

Fotovoltika je spôsob, ako meniť slnečné žiarenie priamo na elektrickú energiu. Práve tento proces sa stal kľúčovým v boji proti klimatickým zmenám a hľadaniu alternatívnych zdrojov energie.

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.