• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Streda, 8.5.2024Meniny má Ingrida
14°Bratislava

Čo znamenajú opakujúce sa sny: Terapeutka vysvetlila, prečo sú aj sny o smrti pozitívne

  • 21:09 05.03.2021
  • Svet
Čo znamenajú opakujúce sa sny: Terapeutka vysvetlila, prečo sú aj sny o smrti pozitívne

Terapeutka vysvetlila význam opakujúcich sa snov.

Aj keď sa vám môže zdať, že väčšina vašich snov nemá žiaden význam, najmä opakujúce sa sny je možné podrobiť analýze a odhaliť, čo znamenajú. Terapeutka a analytička snov Jane Teresa Andersonová vo svojich knihách vysvetľuje skutočný význam najbežnejších opakujúcich sa snov. Zároveň vysvetľuje, prečo sny o smrti nemusia byť vôbec zlé.

Odborníčka uviedla, že veľa ľudí sníva o smrti, uväznení alebo o tom, že nemôžu nájsť toaletu. Tieto sny podľa Andersonovej poskytujú malé podrobnosti, ktoré vám pomôžu pochopiť svet, v ktorom žijeme. Ako uviedla pre Nine Honey:

„Zakaždým, keď sa vám opakuje sen, snažíte sa spracovať zážitok, v ktorom ste uviazli. Ak sa vám sníva opakujúci sa sen, je dôležité ohliadnuť sa za minulými dňami na situáciu, ktorá vás núti sa k nej vracať a nájsť riešenie.“

Andersonová vysvetlila význam niektorých snov, ktoré sa ľuďom často snívajú.

Sny o smrti

Snívanie o smrti je zvyčajne známkou toho, že prežívate niečo vo svojom živote, čo veľmi skoro skončí. Ako vysvetlila Andersonová: „Váš sen môže niečo vnímať ako smrť, ale váš bdelý život to bude považovať za symbol nových príležitostí.“

Sny o lietaní

Tieto sny sú bežnejšie u detí a naznačujú pocit „starnutia, rastu“. Ale u dospelých sa význam sna dáva do vzťahu k pohybu, ktorý vyvoláva. Môže to znamenať, že sa cítite úžasne, alebo môžete mať strach z „uväznenia“. Vo všeobecnosti môže sen o lietaní znamenať útek od niečoho, čomu nechcete čeliť.

Sny o tom, že vás partner podvádza

Našťastie, tieto sny nemusíte brať doslovne. Tento sen nie je odrazom vernosti vášho partnera. V skutočnosti predstavuje vašu poctivosť k samému sebe. Ako vysvetlila Andersonová, môže k tomu nastať, keď napríklad chcete obmedziť príjem cukru a zjete veľa čokolády, čím opustíte svoje ciele.

Sny o vypadnutých zuboch

Ide o veľmi častý sen, ktorý má mnoho podôb. Môže predstavovať nedostatok sebavedomia z vášho vzhľadu. Môže tiež odrážať váš pocit z toho, ako sa cítite pri komunikácii alebo ako sa prezentujete.

Sny o meškaní

Ľudia, ktorí nikdy nemeškajú, majú často tieto sny a zvyčajne to odráža ich potrebu byť dokonalým. Podľa Andersovej ľudia s týmto snami môžu riešiť svoje obavy, alebo si niektoré veci robia ťažšie, ako je potrebné.

Žiadne sny

Podľa odborníkov všetci snívajú, no niektorí ľudia si svoje sny jednoducho nepamätajú. Chcete si pamätať svoje sny? Vyskúšajte tieto triky.

Zdroj: Info.sk, TM, honey.nine.com.au
Najnovšie v kategóriiViac článkov
4 nastavenia, ktoré zachránia slabú batériu v mobile

4 nastavenia, ktoré zachránia slabú batériu v mobile

DNES - 21:15Zaujímavosti

Ak si váš mobil urgentne pýta nabíjačku, doprajte mu oddych zmenou týchto štyroch nastavení, ktoré predĺžia výdrž batérie.

Video: Lietadlo Boeing sa pri pristávaní zrútilo na dráhu

Video: Lietadlo Boeing sa pri pristávaní zrútilo na dráhu

DNES - 20:15Zaujímavosti

Kamera zachytila desivý moment, keď spod lietadla začali lietať iskry.

Pražské metro oslavuje 50 rokov

Pražské metro oslavuje 50 rokov

DNES - 12:18Zaujímavosti

Od slávnostného uvedenia prvého úseku pražského metra do prevádzky uplynie vo štvrtok 9. mája 50 rokov. Stalo sa tak 9. mája 1974.

Kedy sa najviac oplatí cestovať do najpopulárnejších európskych destinácií?

Kedy sa najviac oplatí cestovať do najpopulárnejších európskych destinácií?

VČERA - 21:44Zaujímavosti

Leto už tradične patrí dovolenkám, no ak chcete ušetriť, pri cestovaní po Európe sa oplatí zvážiť aj iné, menej štandardné dátumy.

Veterinárka varuje pred touto zložkou v konzervách, môže spôsobiť rakovinu

Veterinárka varuje pred touto zložkou v konzervách, môže spôsobiť rakovinu

VČERA - 20:01Zaujímavosti

Zložka v konzervovanom krmive môže mať za následok rakovinu u zvierat.