• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Sobota, 27.4.2024Meniny má Jaroslav
Bratislava

Pánske kraťasy na športové aktivity – ako nájsť tie najvhodnejšie?

  • 6:12 28.06.2020
  • Bratislava
Pánske kraťasy na športové aktivity – ako nájsť tie najvhodnejšie?

Nákup správnych šortiek na šport je v súčasnosti oveľa ťažší, ako kedysi, keď ešte nebolo k dispozícii toľko štýlov, materiálov a modelov na rôzne typy cvičenia. Niektoré kraťasy sú vhodnejšie napríklad na futbal ako iné, takže je dôležité, aby ste si dokázali vybrať pre svoje potreby a obľúbené aktivity tie najideálnejšie. Okrem pohodlia a funkčnosti ale nemusíte zabúdať i na eleganciu a štýl.

Prečo je dôležité dobre si vybrať

Možno to znie smiešne, ale je dokázané, že správne zvolené kraťasy vás dokážu inšpirovať k častejšiemu, dlhšiemu či náročnejšiemu tréningu a výrazne ovplyvňujú kvalitu cvičenia. Majú podstatný vplyv aj na to, ako vyzeráte a ako sa pri vykonávaní aktivít cítite.

Samozrejme, platí to aj opačne – ak máte oblečené moc veľké či tesné, nesediace šortky, cvičenie vás nebaví a radšej by ste sa videli na gauči s pizzou v ruke ako potiť sa pri činkách v maximálnom nepohodlí. Vyberajte si preto múdro.

K letu neodmysliteľne patria kúpacie šortky

Využijete ich na dovolenke pri mori, na kúpalisku, pri jazere či opaľovaní... Bývajú vyrobené z priedušných a rýchloschnúcich materiálov, sú tenké, ľahké, ale zároveň pevné, s elastickým pásom alebo so šnúrkami na sťahovanie. Niektoré modely sú vybavené aj praktickými vreckami na drobnosti a sieťkou, vďaka ktorej je ich nosenie ešte príjemnejšie.

Kvalitne spracované šortky na plávanie môžete v horúcich dňoch využiť aj mimo vody, napríklad namiesto teplákov počas tréningu. Jednofarebné tmavšie šortky vhodne skombinované s tričkom, polokošeľou alebo štýlovou vzdušnou košeľou a zaujímavými doplnkami sú použiteľné ako samostatný prázdninový kus oblečenia. Ak si k nim navyše obujete namiesto šľapiek či sandál elegantné mokasíny alebo plátenky, budete za hviezdu. Krikľavé a veľmi výrazné vzory v kratších dĺžkach ale noste radšej iba na pláži.

Najvhodnejšia výbava (nielen) do telocvične

Radi by ste vlastnili univerzálny kúsok využiteľný každodenne do fitka či posilňovne? Na tento účel vám výborne poslúžia teplákové športové kraťasy voľného strihu. Či už preferujete bavlnu, alebo máte radšej zmes bavlny a elastanu či polyesteru, v súčasnosti nie je problém nájsť pohodlné mäkké športové šortky, ktoré vás nebudú obmedzovať v pohybe a zároveň budú moderné a štýlové.

Dôležité je siahnuť po správnej veľkosti. Vyvarujte sa príliš tesným modelom, aby ste sa pri ohýbaní nemuseli obávať prasknutých švov. Ani príliš voľné modely nezaručujú automaticky väčšie pohodlie, látka navyše vám pri cvičení môže zavadzať.

Takýto typ športových kraťasov je naozaj multufinkčným kúskom pánskeho šatníka využiteľným na množstvo príležitostí, dokonca aj na voľnočasové aktivity. Ruku na srdce, asi máloktorý muž má čas a rozpočet na dvadsať rôznych druhov športových šortiek na dvadsať druhov činností.

Ak si dáte záležať na výbere, stačí vám mať v skrini pár dobre sediacich modelov. Nemusíte ani nikam chodiť, na Bolf si z pohodlia domova môžete doplniť šatník o tie pravé.

Zdroj: Info/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

10:44 24.04.2024Tlačové správy

Fotovoltika je spôsob, ako meniť slnečné žiarenie priamo na elektrickú energiu. Práve tento proces sa stal kľúčovým v boji proti klimatickým zmenám a hľadaniu alternatívnych zdrojov energie.

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.