• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Utorok, 7.5.2024Meniny má Monika
15°Bratislava

Ženy prehovorili: Aj takéto nezmysly si muži myslia o ženskom tele

  • 19:48 05.09.2018
  • Svet
Ženy prehovorili: Aj takéto nezmysly si muži myslia o ženskom tele

Muži sa často sťažujú na komplikovanú ženskú povahu, ale pravdou je, že niektorí z nich aj napriek vyššiemu veku stále nechápu ani len základy ženskej fyziológie.

Užívateľka Twitteru, ktorú poznáme len pod prezývkou Fabuticaba, sa svojim kamarátkam na sociálnej sieti zverila s najhorším rande, aké kedy absolvovala. Na schôdzku sa s ňou vybral 28-ročný muž, ktorý si aj napriek pokročilému veku myslel, že menštruácia trvá mesiac.

Tajomstvá menštruácie sa podarí rozlúsknuť len vyvoleným

Tento príspevok na Twitteri spustil hotovú lavínu sťažností žien na to, ako chabo niektorí muži ovládajú základy ženskej anatómie. Zdá sa, že muži obzvlášť nemajú jasno v otázkach menštruácie.

Zatiaľ čo jedna žena mala v minulosti tú česť spoznať muža, ktorý si myslel, že ženy dokážu svojvoľne spustiť a zastaviť svoj cyklus, ďalšia zas stretla niekoho, kto nepochyboval o tom, že zastaviť krvácanie počas menštruácie je rovnako ľahké ako potlačiť nutkanie močiť.

„To ma neprekvapuje. Môj telocvikár mal okolo štyridsiatky a myslel si, že menštruácia trvá len deň. Začínam rozmýšľať nad tým, prečo pri preberaní látky o rozmnožovaní na biológii delíme deti na chlapčenskú a dievčenskú skupinu. Viac zmyslu by dávalo, keby obe pohlavia poznali mužské aj ženské telá rovnako dobre.“

Niektorí nábožensky založení mali problém s opornou sústavou

V sieti príspevkov sa dokonca vyskytli aj príbehy, keď si muž myslel, že žena má menej rebier ako muž. Vysvetlenie by sme pravdepodobne mohli hľadať v biblickej verzii stvorenia ženy z mužského rebra.

Muži dokonca ojedinele tápajú aj pri opise vlastného tela. „Raz som musela oznámiť heterosexuálnemu dvadsiatnikovi, že má obriezku. Kým som mu to nepovedala, nevedel o tom. Nerada to píšem, ale mal dokonca bakalársky titul z biológie.“

Milí muži často radi polemizujú aj nad otázkami tehotenstva. Jeden z nich napríklad dospel k záveru, že žena môže otehotnieť aj počas toho, ako je tehotná, a takýmto spôsobom môže vynosiť viacero detí naraz. Hoci sme vás v minulosti informovali o tom, že to je možné, ide o vysoko nepravdepodobný prípad, ktorých história pozná len niekoľko.

Jeden z adeptov na zlatú malinu roka tvrdil, že ženy môžu menštruovať aj počas tehotenstva. Ide len o čiastočnú pravdu, pretože u tehotnej ženy nehovoríme o menštruácii, ale len o výtoku. Mysliteľ to však zaklincoval tým, že ženy môžu dostať menštruáciu len na začiatku alebo konci mesiaca – nikdy nie v strede.

Tvrdým orieškom je aj menopauza

Aj taký stav, ako je menopauza, dáva mužskému chápaniu zabrať. Medzi užívateľkami Twitteru sa našli aj také, čo sa vydali za niekoho, kto tvrdil, že menopauza je označenie procesu, počas ktorého žene vypadne z lona maternica. Možno aj to bol jeden z dôvodov, prečo sa tento pár rozviedol.

Aké najväčšie nezmysly o ženskom tele ste z mužských úst počuli vy? Nájdu sa aj muži, ktorým naopak vyrazilo dych niečo, čo o ich telesnej konštrukcii povedala žena? Napíšte nám svoje skúsenosti do komentárov!

Zdroj: Info.sk, DP, indy100.com, Twitter, Foto: Shutterstock
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Kedy sa najviac oplatí cestovať do najpopulárnejších európskych destinácií?

Kedy sa najviac oplatí cestovať do najpopulárnejších európskych destinácií?

DNES - 21:44Zaujímavosti

Leto už tradične patrí dovolenkám, no ak chcete ušetriť, pri cestovaní po Európe sa oplatí zvážiť aj iné, menej štandardné dátumy.

Veterinárka varuje pred touto zložkou v konzervách, môže spôsobiť rakovinu

Veterinárka varuje pred touto zložkou v konzervách, môže spôsobiť rakovinu

DNES - 20:01Zaujímavosti

Zložka v konzervovanom krmive môže mať za následok rakovinu u zvierat.

​Prečo pivo chutí lepšie chladené? Tento dôvod vás prekvapí

​Prečo pivo chutí lepšie chladené? Tento dôvod vás prekvapí

VČERA - 22:06Zaujímavosti

Nie je to len o osviežení počas horúcich dní. Pivo v skutočnosti lepšie chutí chladené najmä preto, ako sa alkohol správa pri rôznych teplotách.

Kalkulačka smrti presne odhalí, ako dlho budete žiť. Pred týmto však odborníci varujú

Kalkulačka smrti presne odhalí, ako dlho budete žiť. Pred týmto však odborníci varujú

20:47 05.05.2024Zaujímavosti

Experti varujú pred použitím kalkulačky smrti poháňanej umelou inteligenciou.