• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Pondelok, 20.5.2024Meniny má Bernard
15°Bratislava

Mladý Boriska tvrdí, že prišiel z Marsu. Jeho tvrdenie nedokážu poprieť rodičia ani vedci

  • 21:26 08.11.2017
  • Volgograd
Mladý Boriska tvrdí, že prišiel z Marsu. Jeho tvrdenie nedokážu poprieť rodičia ani vedci

Boriska Kiprijanovič z ruského Volgogradu tvrdí, že predtým, ako sa znovuzrodil na Zemi, obýval Červenú planétu. S médiami sa podelil o posolstvá, ktoré si odtiaľ priniesol.

Boris Kiprijanovič, alebo Boriska, sa narodil 11. januára 1996. V štyroch rokoch začal čoraz častejšie navštevovať v Rusku známu anomálnu oblasť Medveďskaja Griada – kopec za mestom, kde si mal chodiť dobíjať stratenú mimozemskú energiu.

Boriskova matka je lekárka. Z pohľadu odborníka už v 15. dni synovho života spozorovala, že dokáže vzpriamene a bez pomoci držať hlavičku. Rozprávať sa podľa nej naučil ako štvorročný, a v dvoch rokoch už dokázal kresliť. V tom istom veku začal tiež chodiť do škôlky.

Dieťa mimozemšťanov

Už v škôlke si učitelia začali všímať Boriskov nesmierny talent v oblasti písania, rozprávania a pamäťovej kapacity. Hoci rodičia chlapca podľa vlastných slov nikdy neučili nič o vesmíre, sám sa ich začal pýtať na Slnečnú sústavu, mimozemšťanov, a obzvlášť ho zaujímal Mars.

Poznanie vesmíru sa rýchlo stalo chlapcovou posadnutosťou. Zrejme tá ho spoločne s veľkou predstavivosťou dohnala až k myšlienke, že sám pochádza z Červenej planéty.

Chlapec varuje ľudstvo pred hrozbou

Podľa denníka The Sun Boriska tvrdí, že na Marse sa stále nachádzajú mimozemšťania, ktorí sú pozostatkom civilizácie vyhubenej nukleárnou katastrofou. Chlapec je presvedčený o tom, že v minulosti bol mimozemským pilotom pravidelne navštevujúcim pozemšťanov. Celý svet by sa mal báť podobného osudu, aký vyhubil väčšinu Marťanov.

Čo sa skrýva v pyramíde?

Boriska tvrdí, že na Zemi je ešte mnoho neodhalených záhad. Jednou z nich by malo byť aj tajomstvo, ktoré sme zatiaľ nenašli v útrobách Veľkej pyramídy v Gíze. „Životy ľudí sa zmenia, keď sa podarí otvoriť Sfingu. Niekde za jej uchom sa nachádza otvárací mechanizmus, no nepamätám si presne, na ktorom mieste.“

Vedci nedokážu určiť, či je to pravda

Astronómov z celého sveta udivili podrobné znalosti vesmíru, ktorými Boriska disponoval už keď bol malý. „Niekedy si pred nás sadol a začal rozprávať detailné informácie o Marse, sústave planét a iných civilizáciách. Boli sme skutočne zmätení,“ uvádza pre Pravda report Boriskova matka. Podľa niektorých odborných názorov nie je možné, aby si človek dokázal vymyslieť natoľko podrobné informácie o štruktúre UFO alebo o živote na iných planétach, ako bez väčších ťažkostí opisuje Boriska.

Boriska patril medzi takzvané indigové deti, ktoré sa vyznačujú vysokým intelektom. V minulosti už prehlasoval, že v roku 2009 a 2013 dôjde k prevráteniu zemských pólov, ktoré malo prežiť len niekoľko ľudí. Dnes už dospelý muž si myslí, že ľudia žijú večne aj po smrti, čoho má byť sám príkladom.

Boriska ako malý disponoval podrobnými znalosťami vesmíru

Kvôli tomu, že Boriska v škole neustále prerušoval prednášky učiteľov, ktorí podľa neho učili nezmysly, rodičia mu museli zohnať súkromného učiteľa.

Zdroj: Info.sk, DP, thesun.co.uk, pravdareport.com, yournewswire.com, Foto: YouTube
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Hlboké sadenie paradajok: Táto technika vám prinesie lepšiu úrodu

Hlboké sadenie paradajok: Táto technika vám prinesie lepšiu úrodu

VČERA - 20:08Zaujímavosti

Poznáte techniku hlbokého sadenia paradajok? My vám ju predstavíme a vysvetlíme jej výhody.

Dotyková plocha notebooku má skryté funkcie, ktoré vás ohromia. Tieto by ste mali poznať

Dotyková plocha notebooku má skryté funkcie, ktoré vás ohromia. Tieto by ste mali poznať

VČERA - 19:27Zaujímavosti

Vedeli ste o tom, že touchpad na notebooku slúži aj na iné veci ako len posúvanie kurzora?

Táto záhradkárska činnosť priťahuje slimáky ako magnet

Táto záhradkárska činnosť priťahuje slimáky ako magnet

VČERA - 8:28Zaujímavosti

Ak vám došla trpezlivosť s rozožratými rastlinami po slimákoch, vyhnite sa aktivite, ktorá je pre týchto škodcov lákadlom.

Pozor na skrytého škodcu vo vašej záhrade, toto urobí s listami

Pozor na skrytého škodcu vo vašej záhrade, toto urobí s listami

VČERA - 6:41Zaujímavosti

Tento typ chrobáka vám zničí rastliny.

Pred 50 rokmi predstavil Ernő Rubik slávny hlavolam, Rubikovu kocku

Pred 50 rokmi predstavil Ernő Rubik slávny hlavolam, Rubikovu kocku

VČERA - 5:45Zaujímavosti

Bola najpredávanejšou hračkou v dejinách ľudstva.