• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Sobota, 11.5.2024Meniny má Blažena
17°Bratislava

7 vecí, ktoré by mali ostať tajomstvom

  • 21:09 13.09.2017
  • Bratislava
7 vecí, ktoré by mali ostať tajomstvom

Úprimnosť je dobrá vec, ale uvedomte si, že málokto ju znesie. Skúste si preto ponechať pre seba aspoň týchto 7 tajomstiev.

Niekedy jednoducho neviete, ktoré veci by ste si mali nechať pre seba. Niekedy nielen známy človek, ale aj rodina, či priatelia, dokážu zneužiť informácie, o ktoré ste sa s nimi podelili. Preto by ste si mali nechať pre seba aspoň týchto 7 tajomstiev.

1. Plány do budúcnosti

Vaše ambície a plány do budúcnosti určite radi zdieľate s priateľmi a očakávate ich podporu. Niektorí z nich však môžu vaše očakávania potopiť a zabiť váš potenciál, pokiaľ nie ste dostatočne silná osoba, aby ste v seba verili a v kritike našli body, v ktorých by ste sa mali zlepšovať. Dávajte pozor s kým zdieľate svoje plány, lebo je možné, že nielenže vám ich budú závidieť, ale dokonca vám niektorí ľudia môžu prebrať vaše dobré nápady.

2. Tajomstvá vašich priateľov

To, čo si s priateľmi poviete medzi 4 očami, by ste nemali prezradiť nikomu. Pokiaľ sa to váš priateľ dozvie, môže to brať ako zradu. Rovnako sa snažte neohovárať a nesúdiť. Dobrí priatelia sa vedia pochopiť, vypočuť a nešíriť dôverné informácie ďalej.

3. Rodinné záležitosti

Hádky, rozvod, nevera? Snažte sa rodinné problémy nehovoriť iným. Nielenže budete vyzerať pred inými ako slabá osoba, ale rovnako budete svoje problémy vnímať ako hlbšie, keď ich budete neustále preberať. Ak máte problémy s partnerom, skúste ho neosočovať pred inými. Možno aj toto pomôže vášmu vzťahu, či ho už zachránite alebo počas rozchodu, aby prebehol dobre.

4. Milostný život

Nie je dobré, ak sa snažíte priateľom prezradiť každý detail zo svojho milostného a sexuálneho života. Tým, že to robíte, tak celkom búrate hranice vašej intimity a súkromia.

5. Vaše dobré skutky

Mnoho ľudí si myslí, že sú dobrí ľudia, nie každý človek však má pravdu. Ak skutočne chcete byť štedrý a dobrý človek, nemáte dôvod o tom hovoriť iným. Ak pomôžete bezdomovcovi, darujete niekomu potrebné veci, mal by vás hriať pocit pomoci vo vnútri. O tomto skutku nemusíte nikomu hovoriť, pokiaľ viete, že ste skutočne dobrý a štedrý človek.

6. Peňažná situácia

Toto je univerzálny fakt. Vaše príjmy a výdaje by nemali byť na pretrase. Ak sa vám bude dariť zrejme vzbudíte u iných závisť alebo možno budú chcieť vašu peňažnú situáciu zneužiť vo svoj prospech. Vyhnite sa tejto trpkej skúsenosti.

7. Životný štýl

Začali ste nový šport, diétu alebo sa začínate na život pozerať inak? Skúste si tieto fakty ponechať pre seba, väčšinou ako tajomstvo vám vydržia dlhšie a budete mať v nich pevnejšiu vôľu. Rovnako by ste s nikým nemali rozprávať o vašej viere a pravdách. Jedná sa totiž o veľmi delikátnu tému, ktorá môže viesť dokonca aj k hádkam.

Každý človek by mal mať svoje tajomstvá. Ak sa s týmito tajomstvami chcete podeliť, veľmi dobre si premyslite komu ich poviete.

Zdroj: info.sk, NJ, curejoy.com Foto: Shutterstock
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Chyba na semaforoch, ktorá vás oberá o palivo

Chyba na semaforoch, ktorá vás oberá o palivo

DNES - 21:09Zaujímavosti

Najčastejšou chybou pri státí na svetelnej križovatke u motoristov nie je chod motora na voľnobeh. Tento zvyk vás oberá o palivo ešte viac.

Foto: Ako vyzerá larva pod mikroskopom? Táto fotka vydesila internet

Foto: Ako vyzerá larva pod mikroskopom? Táto fotka vydesila internet

DNES - 20:04Zaujímavosti

Larvy hmyzu pre mnohých nie sú príjemné na pohľad ani voľným okom. Ich výzor pod mikroskopom vás však ešte viac vydesí.

Pozor na to, kam kladiete jogurt. Táto chyba pri skladovaní mu škodí

Pozor na to, kam kladiete jogurt. Táto chyba pri skladovaní mu škodí

DNES - 12:37Zaujímavosti

Vo väčšine chladničiek sa nájde rýchly a pohodlný jogurt. Takéto skladovanie mu však škodí.

Kuchynské utierky mu zhnedli zo dňa na deň. Nebezpečný dôvod muža poriadne prekvapil

Kuchynské utierky mu zhnedli zo dňa na deň. Nebezpečný dôvod muža poriadne prekvapil

VČERA - 21:57Zaujímavosti

Nešlo len o neškodný žart spolubývajúcich. Za zmenou farby kuchynských utierok sa môže skrývať oveľa nebezpečnejší dôvod.

Vzduch vo vašom aute môže byť karcinogénny, toto musíte vedieť

Vzduch vo vašom aute môže byť karcinogénny, toto musíte vedieť

VČERA - 21:12Zaujímavosti

Riziko pre pľúca predstavujú nielen výfukové plyny nahromadené v dopravných zápchach. Nebezpečenstvo sa skrýva aj priamo vnútri áut.