• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Sobota, 27.4.2024Meniny má Jaroslav
Bratislava

Kvety či čokoláda? Oslávte Valentína osobnejším darčekom

  • 13:27 11.02.2016
  • Bratislava
Kvety či čokoláda? Oslávte Valentína osobnejším darčekom

Hoci v rebríčku najčastejšie darovaných valentínskych prekvapení, podľa agentúry GfK vedie čokoláda, kvety či romantická večera, stále sú medzi nami takí, ktorí ocenia aj osobnejší darček. Všetci, ktorí majú chuť vyjadriť svoju lásku originálnym spôsobom, sú 13. a 14. februára 2016 vítaní v Bory Mall. Pozvanie patrí pre všetkých romantických frajerov a frajerky, maminky, oteckov, bračekov, sestričky i jedináčikov a ich kamarátov!

Cez víkend tu vyrastie recyklo-strom, na ktorom budete môcť nechať zamilovaný odkaz. Pre kreatívne deti, ale aj pre dospelých budú pripravené dielničky, na ktorých si budete môcť vyrobiť darčeky z recyklovateľného materiálu, srdiečka, rámiky na fotografie, či náramky priateľstva. Práve nimi môžete vyjadriť a spečatiť svoje priateľstvo, a zároveň ním obdarovaného ochrániť pred urieknutím. So svojou láskou sa budete môcť na mieste aj odfotiť a odniesť si tak pekný foto darček.

Stále neviete, čím prekvapiť blízkeho človeka? Podľa spomenutého prieskumu oslavuje sviatok sv. Valentína až 70% Slovákov. Ženy viac ako muži kupujú svojim drahým polovičkám sladkosti, víno či sekt alebo večeru. Muži, naopak, najviac obdarovávajú svoje partnerky rezanými kvetmi, parfémom, spodným prádlom a šperkami. Ak ste sa medzi nimi našli, určite využite mimoriadne valentínske zľavy na nákupy. V C&A Bory Mall nakúpite cez víkend za polovicu. Zľava až 40% na druhý produkt na vás čaká v Marionnaud. Pri kúpe troch šperkov Pandora s motívom srdca v Sofii dostanete tretí za polovicu.

Pri romantických nákupných potulkách však nezabudnite na občerstvenie – na kávu či čaj s 15% zľavou môžete svoju lásku pozvať do Oxalis. Mrazený jogurt za tri štvrtiny ceny si iba cez tento víkend vychutnáte Yo&Joy. Pre všetkých nezadaných, ale aj zadaných, ktorí ocenia dobrú komédiu, je na nedeľnom programe bláznivý film Ako byť single.
Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál TASR/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

10:44 24.04.2024Tlačové správy

Fotovoltika je spôsob, ako meniť slnečné žiarenie priamo na elektrickú energiu. Práve tento proces sa stal kľúčovým v boji proti klimatickým zmenám a hľadaniu alternatívnych zdrojov energie.

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.