• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Sobota, 27.4.2024Meniny má Jaroslav
Bratislava

Systém IBM Watson pomáha budovať virtuálne futbalové tímy

  • 10:08 27.08.2015
  • BRATISLAVA
Systém IBM Watson pomáha budovať virtuálne futbalové tímy

Spoločnosť Edge Up Sports pomocou technológie systemu IBM Watson vyvíja aplikáciu, ktorá pomôže vlastníkom virtuálnych futbalových tímov organizovať ich výkonnosť v optimálnej miere pre ich ligu.

33 miliónov majiteľov virtuálnych futbalových tímov venuje týždenne niekoľko hodín tvorbe stratégie svojho mužstva, aby v najbližšom ligovom zápase podalo optimálny výkon smerujúci k víťazstvu. Keďže objem dostupných informácií o virtuálnych futbalových tímoch, ich hráčoch, zraneniach, prestupoch a podobne neustále rastie, je pre hráčov "futbalových manažérov" stále náročnejšie správne vyhodnotiť všetky novinky a zahrnúť ich do svojej stratégie.

Spoločnosť Edge Up Sports fanúšikom virtuálnych futbalových tímov preto prináša možnosť využívať kognitívne schopnosti IBM systému Watson, aby mohli ešte rýchlejšie, lepšie a s využitím všetkých dostupných informácií, manažovať svoje virtuálne futbalové tímy. Hráči "futbalových manažérov", tak môžu využívať rovnaké kognitívne schopnosti systému Watson, aké využívajú firmy v biznise, zdravotnícke zariadenia pri starostlivosti o pacientov a mestá pri poskytovaní služieb občanom.

VIDEO: Edge Up Sports: Powered by IBM Watson


Spoločnosť IBM nie je žiadnym nováčikom pri zbieraní a vyhodnocovaní športových dát. Už viac ako 20 rokov zlepšuje IBM športovú analytiku v mnohých smeroch a športoch od tenisu, cez americký futbal až po rugby.

Viac informácií k téme nájdete Tu.
Fotografie k téme nájdete Tu.
Video k téme nájdete Tu.

O IBM
Spoločnosť IBM je jednou z najväčších IT spoločností na svete a pod názvom International Business Machines poskytuje klientom svoje služby už viac ako 100 rokov. Celosvetovo pôsobí vo vyše 170 krajinách, pričom neustále rozširuje svoje geografické pokrytie, a zamestnáva vyše 430 tisíc zamestnancov. Poslaním spoločnosti IBM je pomocou integrovaných, flexibilných a efektívnych riešení pomáhať svojim zákazníkom redukovať náklady a zvýšiť tak ich konkurencieschopnosť na trhu. Na Slovensku spoločnosť IBM aktívne pôsobí od roku 1990. Samostatná pobočka IBM Slovensko s.r.o. bola založená 7. decembra 1992 a jej generálnym riaditeľom je Martin Murgáč. Hlavné sídlo IBM Slovensko sa nachádza v Bratislave s pobočkami v Banskej Bystrici a Košiciach.
Zdroj: WBN/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

10:44 24.04.2024Tlačové správy

Fotovoltika je spôsob, ako meniť slnečné žiarenie priamo na elektrickú energiu. Práve tento proces sa stal kľúčovým v boji proti klimatickým zmenám a hľadaniu alternatívnych zdrojov energie.

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.