• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 26.4.2024Meniny má Jaroslava
15°Bratislava

V talianskej nominácii na MS 2018 je 26 hráčov, opäť chýba Balotelli

  • 15:42 01.10.2016
  • Rím
V talianskej nominácii na MS 2018 je 26 hráčov, opäť chýba Balotelli

Tréner talianskej futbalovej reprezentácie Gian Piero Ventura verí rovnakému kádru, s ktorým úspešne vstúpil do bojov o postup na ruský svetový šampionát 2018.

Tréner talianskej futbalovej reprezentácie Gian Piero Ventura nominoval na blížiace sa kvalifikačné duely o postup na MS 2018 proti Španielsku a Macedónsku 26 hráčov. Ani tentoraz nenašiel miesto Mariovi Balotellimu, ktorému sa v uplynulom období na novom pôsobisku gólovo darilo.

Kontroverzný útočník strelil štyri góly v dvoch ligových zápasoch za OGC Nice. Minulotýždňový súboj v Ligue 1 však vynechal pre zranenie a vo štvrtok v Európskej lige odohral pre chorobu len polčas, napriek tomu proti Krasnodaru skóroval.

Ventura verí rovnakému kádru, s ktorým úspešne vstúpil do bojov o postup na ruský svetový šampionát 2018. Vo svojom premiérovom stretnutí na talianskej lavičke triumfoval nad Izrealom 3:1. Budúci týždeň ho čaká krst ohňom proti Španielom, ktorých Taliani vyradili po výsledku 2:0 v osemfinále uplynulých ME vo Francúzsku. V šlágri však Ventura nebude môcť počítať so suspendovaným obrancom Giorgiom Chiellinim z majstrovského Juventusu Turín.

Duel Taliansko - Španielsko je na programe vo štvrtok v Turíne, o štyri dni neskôr nastúpi "squadra azzurra" v Skopje proti Macedónsku.

Nominácia Talianska na kvalifikačné zápasy proti Španielsku a Macedónsku:
brankári: Gianluigi Buffon (Juventus Turín), Gianluigi Donnarumma (AC Miláno), Mattia Perin (FC Janov
obrancovia: Davide Astori (Fiorentina), Andrea Barzagli, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini (všetci Juventus), Angelo Ogbonna (West Ham), Alessio Romagnoli (AC Miláno)
stredopoliari: Federico Bernardeschi (Fiorentina), Giacomo Bonaventura (AC Miláno), Antonio Candreva (Inter Miláno), Domenico Criscito (Zenit Petrohrad), Matteo Darmian (Manchester United), Daniele De Rossi (AS Rím), Mattia De Sciglio (AC Miláno), Alessandro Florenzi (AS Rím), Riccardo Montolivo (AC Miláno), Marco Parolo (Lazio Rím), Marco Verratti (Paríž Saint-Germain)
útočníci: Andrea Belotti (FC Turín), Eder (Inter Miláno), Manolo Gabbiadini (SSC Neapol), Ciro Immobile (Lazio Rím), Graziano Pelle (Šan-tung Lu-neng), Nicola Sansone (Villareal)
Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál TASR, Foto: TASR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

18:05 25.01.2023Športové

Majstrovstvá Európy futbalistov 21 rokov sa v roku 2025 uskutočnia na Slovensku. Rozhodol o tom Výkonný výbor Európskej futbalovej únie na stredajšom zasadnutí vo švajčiarskom Nyone.

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu:

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu: "Veľmi ťažké podmienky"

11:35 10.12.2022Športové

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová sa usadila na čele po 1. kole sobotného obrovského slalomu Svetového pohára.

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

16:10 20.11.2022Športové

Holandský pretekár Max Verstappen z tímu Red Bull zvíťazil na Veľkej cene Abú Zabí, záverečných 22. pretekoch sezóny F1.

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

16:21 15.11.2022Športové

"Cítila som sa úplne prázdna,“ uviedla Vlhová pre Blick.

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

8:36 03.10.2022Športové

Divák nedeľňajšieho zápasu amerického futbalu medzi tímami NFL Pittsburgh Steelers a New York Jets zomrel po páde na eskalátore na štadióne Acrisure.