• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Sobota, 18.5.2024Meniny má Viola
21°Bratislava

Stochovi vyšiel návrat do Fenerbahce, štadión ho ospevoval

  • 16:22 13.07.2015
  • ISTANBUL
Stochovi vyšiel návrat do Fenerbahce, štadión ho ospevoval

Slovenský futbalový reprezentant Miroslav Stoch si nevedel vynachváliť premiérové stretnutie v drese tureckého klubu Fenerbahce Istanbul po návrate z úspešného hosťovania v FC Al-Ain v Spojených arabských emirátoch.

Niet sa čo čudovať, veď 25-ročný krídelník si v prípravnom zápase proti iránskemu tímu Zob Ahan (7:0) v meste Düzce pripísal presný zásah i asistenciu. Nitriansky rodák prihral na úvodný gól duelu a sám zvýšil na 2:0. Okrem tohto trafil konštrukciu súperovej bránky.


"Po dvoch rokoch som nastúpil vo farbách Fenerbahce a lepší návrat som si ani nemohol predstaviť. Mal som slzy na krajíčku, keď celý štadión spieval moje meno. Bolo to niečo krásne. Treba drieť ďalej, aby sme sa čo najlepšie pripravili na blížiacu sa Ligu majstrov. Nič iné nás momentálne nezaujíma. Mužstvo je naozaj nabité, tréner to bude mať zložité, na každý post sú dvaja či traja hráči. Urobím všetko, aby som nastupoval čo najviac. Dám do toho maximum a verím, že sezóna bude výborná," uviedol Stoch pre internetovú stránku svojej zastupiteľskej agentúry fsagency.eu.

Istanbulčanov vedie nový kormidelník Vítor Pereira. "Sympatický človek. Možno bude niekto prekvapený, ale takmer vôbec nebeháme, kompletne robíme s loptou a v tempe, čo je chvályhodné. Kouča Pereiru by som prirovnal k Josému Mourinhovi, pod ktorým som trénoval v FC Chelsea. Ide o moderného lodivoda, môžeme pod ním dosiahnuť veľké veci," dodal na fsagency.eu Stoch.
Zdroj: WEBNOVINY
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

18:05 25.01.2023Športové

Majstrovstvá Európy futbalistov 21 rokov sa v roku 2025 uskutočnia na Slovensku. Rozhodol o tom Výkonný výbor Európskej futbalovej únie na stredajšom zasadnutí vo švajčiarskom Nyone.

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu:

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu: "Veľmi ťažké podmienky"

11:35 10.12.2022Športové

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová sa usadila na čele po 1. kole sobotného obrovského slalomu Svetového pohára.

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

16:10 20.11.2022Športové

Holandský pretekár Max Verstappen z tímu Red Bull zvíťazil na Veľkej cene Abú Zabí, záverečných 22. pretekoch sezóny F1.

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

16:21 15.11.2022Športové

"Cítila som sa úplne prázdna,“ uviedla Vlhová pre Blick.

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

8:36 03.10.2022Športové

Divák nedeľňajšieho zápasu amerického futbalu medzi tímami NFL Pittsburgh Steelers a New York Jets zomrel po páde na eskalátore na štadióne Acrisure.