• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 17.5.2024Meniny má Gizela
12°Bratislava

Chlapec († 12) neprežil čelnú zrážku, matka je ťažko zranená

  • 12:22 21.05.2015
  • BRATISLAVA/ NITRA
Chlapec († 12) neprežil čelnú zrážku, matka je ťažko zranená

Život 12-ročného chlapca sa tragicky skončil pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v stredu neďaleko Levíc. Tragická dopravná nehoda sa stala v stredu 20. mája krátko po 16:00 medzi obcou Hronské Kľačany a Levicami.

Ako ďalej agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, 27-ročný vodič Škody Fabia prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s Peugeotom 106, ktorý šoférovala 44-ročná vodička z Hronského Beňadika.

Po náraze obe autá odhodilo do protismeru, kde sa Škoda Fabia zrazila s ďalším autom, Škodou Superb. Pri dopravnej nehode sa ťažko zranila 44-ročná vodička aj jej 12-ročný syn, ktorý po prevoze do nemocnice ťažkým zraneniam podľahol. S ľahkými zraneniami vyviazol 27-ročný vodič Fabie, 59-ročný vodič Škody Superb sa nezranil.

Alkohol v dychu vodičov policajti nezistili. Ťažko zranenej vodičke odobrali krv na zistenie alkoholu. Na vyšetrovaní nehody sa podieľa znalec odboru dopravy. Vyšetrovateľka z Levíc začala v prípade trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia a ublíženia na zdraví.

Auto sa zrazilo s nákladiakom

Iná vážna dopravná nehoda si v ranných hodinách na ceste I/18 v Levoči vyžiadala jednu obeť. Pri odbočke na Kurimany sa zrazilo osobné auto s nákladným.

"Štyridsaťjedenročná Prešovčanka v osobnom aute v smere na Poprad sa z doposiaľ nezistených príčin zrazila s oproti idúcim kamiónom," informoval agentúru SITA krajský policajný hovorca Daniel Džobanik. Žena utrpela pri zrážke ťažké zranenia, ktorým podľahla.

Turek neprispôsobil rýchlosť

Ďalšie dve ženy vo veku 50 a 57 rokov sa ťažko zranili pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v stredu o 22:15 pri obci Báč v okrese Dunajská Streda. Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, 42-ročný Turek na Ferrari na rovnom úseku cesty pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a poveternostným podmienkam, dostal na mokrej ceste šmyk, prešiel do protismeru, kde sa zrazil s prichádzajúcimi autami Fiat Punto a Renault Clio.

Ženy, ktoré sa pri nehode ťažko zranili, sedeli vo Fiate, Renault šoférovala 23-ročná žena, ktorá vyviazla s ľahkými zraneniami. Vodič Ferrari bol rovnako zranený ľahko. Dychové skúšky na alkohol boli u vodičov negatívne. Polícia dopravnú nehodu vyšetruje ako prečin ublíženia na zdraví.
Zdroj: WEBNOVINY
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Premiér naďalej ostáva na jednotke intenzívnej starostlivosti

Premiér naďalej ostáva na jednotke intenzívnej starostlivosti

DNES - 12:18Domáce

Predseda vlády Robert Fico naďalej zostáva na jednotke intenzívnej starostlivosti v Rooseveltovej nemocnici v Banskej Bystrici.

Hlavné mesto vyhlásilo mimoriadnu situáciu

Hlavné mesto vyhlásilo mimoriadnu situáciu

DNES - 11:03Domáce

V bratislavskej Vrakuni vyhlásili mimoriadnu situáciu.

Z lekární sťahujú, liek ktorý užívajú tisíce Slovákov

Z lekární sťahujú, liek ktorý užívajú tisíce Slovákov

DNES - 10:44Domáce

ŠÚKL sťahuje z trhu jednu šaržu lieku.

Madro: Svedkovia útoku a rodina premiéra potrebujú podporu a pochopenie

Madro: Svedkovia útoku a rodina premiéra potrebujú podporu a pochopenie

DNES - 8:48Domáce

Svedkovia útoku na premiéra Roberta Fica a jeho rodina potrebujú od ľudí podporu a pochopenie.