• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Štvrtok, 2.5.2024Meniny má Žigmund
14°Bratislava

Hráči Slovana dostali od Širokého jasný odkaz, je koniec

  • 10:06 24.02.2015
  • BRATISLAVA
Hráči Slovana dostali od Širokého jasný odkaz, je koniec

Juraj Široký hráčom Slovana Bratislava otvorene povedal, kedy dostanú dlžné peniaze. Decembrové výplaty by mali nabehnúť na ich účty do konca apríla a zvyšné na základe splátkových kalendárov.

Prezident hokejového Slovana Bratislava Juraj Široký na minulotýždňovom stretnutí s trojicou hráčov Ladislavom Nagyom, Milanom Bartovičom a Michalom Sersenom podľa denníka Plus jeden deň vniesol viac svetla do budúcnosti klubu.

Zdroj denníka tvrdí, že hokejisti dostali jasný odkaz: "Je koniec!" Utorkový súboj s Jokeritom Helsinki by mal byť pre Slovan posledným v Kontinentálnej hokejovej lige. Zmeniť tento stav by mohol len nejaký mecenáš, ktorý by sa rozhodol investovať do Slovana.

Odporúčame:

Video: Slovan prekvapujúco o tri góly zdolal silný Petrohrad

KHL má nový rekord návštevnosti, Slovan je medzi najlepšími


Hráčom oznámili, kedy dlžné peniaze

Podľa zdroja denníka Plus jeden deň z prostredia vedenia klubu zároveň Juraj Široký hráčom otvorene povedal, kedy dostanú dlžné peniaze. Decembrové výplaty by mali nabehnúť na ich účty do konca apríla a zvyšné na základe splátkových kalendárov.

O odchode Slovana z KHL sa špekuluje už dlhšiu dobu. Dôvodom je najmä ekonomika, súťaž je nákladná, klub má finančné problémy, od KHL dostáva len minimálne prostriedky a je obmedzený marketingom, keď nemôže mať sponzora, ktorý je konkurentom partnera súťaže, aj keď ten ani nepôsobí na slovenskom trhu.

"Belasí" skončia na poslednom mieste

Slovan vstúpil do KHL v ročníku 2012/2013, hneď v ňom postúpil jedinýkrát do play-off, v prvom kole prehral s Dinamom Moskva. V ďalších dvoch ročníkoch sa mu už nepodarilo zopakovať účasť vo vyraďovacej časti a v sezóne 2014/2015 skončí na poslednom 14. mieste Západnej konferencie.

Vedenie klubu už v minulých týždňoch viackrát potvrdilo problémy, ale aj snahu zachrániť Kontinentálnu hokejovú ligu pre Bratislavu. Zároveň však začalo pracovať aj na ďalších alternatívach pre budúce sezóny. V hre je návrat Slovana do slovenskej Tipsport extraligy, prechod do českej najvyššej súťaže a spomína sa aj rakúska nadnárodná liga EBEL.

Zdroj: WEBNOVINY
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

18:05 25.01.2023Športové

Majstrovstvá Európy futbalistov 21 rokov sa v roku 2025 uskutočnia na Slovensku. Rozhodol o tom Výkonný výbor Európskej futbalovej únie na stredajšom zasadnutí vo švajčiarskom Nyone.

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu:

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu: "Veľmi ťažké podmienky"

11:35 10.12.2022Športové

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová sa usadila na čele po 1. kole sobotného obrovského slalomu Svetového pohára.

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

16:10 20.11.2022Športové

Holandský pretekár Max Verstappen z tímu Red Bull zvíťazil na Veľkej cene Abú Zabí, záverečných 22. pretekoch sezóny F1.

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

16:21 15.11.2022Športové

"Cítila som sa úplne prázdna,“ uviedla Vlhová pre Blick.

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

8:36 03.10.2022Športové

Divák nedeľňajšieho zápasu amerického futbalu medzi tímami NFL Pittsburgh Steelers a New York Jets zomrel po páde na eskalátore na štadióne Acrisure.