• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 17.5.2024Meniny má Gizela
12°Bratislava

MagLive prichádza s trendovou inováciou pre vaše technológie

  • 11:00 15.12.2014
  • BRATISLAVA
MagLive prichádza s trendovou inováciou pre vaše technológie

Produkty MagLive vynikajú osobitnou organizáciou vďaka novému spôsobu rozmiestnenia technológií a príslušenstva, čím zlepšujú kvalitu každodenného života. Ich funkčnosť ponúka komfort pracovného prostredia.

Jedinečné slovenské produkty

Produkty MagLive z dielne 96design štúdia dodajú každému interiéru jedinečný charakter. Boli vytvorené s láskou k dizajnu, s poňatím krásy v jej najčistejšej podobe a s vášňou k originálu, ktorú túžia výrobcovia MagLive zdieľať so svojimi zákazníkmi. Ich cieľom je, aby mali v interiéroch svojich domovov niečo špeciálne a umelecky jedinečné.

Dôraz na detail a materiál

Všetky produkty tvorí prírodná masívna biodoska, ktorú vyrába priamo MagLive a udáva tak trend v oblasti dizajnu. Priehybu zamedzuje uloženie jej troch vrstiev masívnych lamiel. Vonkajšie vrstvy sú rovnobežné a stredná je pootočená o 90°. Jej povrch chráni vrstva ekologického povrchového laku.

Estetickosť v spojení s ľahkou údržbou z nich robia vysoko praktické, inovatívne a užitočné produkty.

Praktický MagTable

Stôl MagTable vytvára priestor pre akýkoľvek notebook a stolný počítač. Ponúka priestor pre všetko potrebné:

Drážky s otvormi pre nabíjacie káble slúžia ako stojan pre umiestenie vášho mobilu a tabletu.

Na stole budete mať k dispozícii i drôtený zakladač pre dokumenty a výrobcovia mysleli aj na šálku vašej kávy. Je pre ňu vyhradený korkový podnos, vďaka ktorému bude nápoj držať na svojom mieste.

Podložka pod počítačovú myš je prakticky včlenená v jednej rovine s povrchom. Umožňuje tak ľahký kĺzavý pohyb. Jej dizajn môžete obohatiť ešte väčšmi potlačou s vlastným motívom, fotografiou či logom, ktorú vám spoločnosť vytvorí na požiadanie.

MagStation vždy po ruke

Určite to poznáte, keď pri každodennom strese neviete nájsť svoj mobil. MagLive má pre Vás riešenie ukryté v univerzálnom produkte. Drevený masívny stojan MagStation vyrobený z biodosky si môžete umiestniť na ľubovoľné viditeľné miesto a tým skrášliť svoj interiér. Je vhodný pre akýkoľvek mobil alebo tablet.

Aj stojan MagStation môžete premeniť na jedinečný produkt. Výrobcovia vám na základe vašej požiadavky vyfrézujú akékoľvek logo alebo nápis priamo do dreva.

Riešenie pre notebooky - MagTray

Poznáte to, nechce sa vám sedieť za stolom, notebook máte kolenách, myšku vedľa seba a po hodinách sa dostaví stuhnuté telo, bolesti chrbta a nôh.

Tretí produkt spoločnosti MagLive je dokonalou a pohodlnou náhradou pracovného stola a navyše je akýmsi programátor správneho držania tela.

Podložka pod notebook MagTray tak ponúka ucelenosť a komfort. Okrem toho zabezpečuje odvádzanie tepla z notebooku do strán, čím chráni i vaše zdravie.

Rovnako ako MagTable, aj MagTray disponuje praktickou, včlenenou podložkou pod myš v jednej rovine s povrchom a drážkou pre umiestnenie akéhokoľvek mobilného telefónu a tabletu.

Všetky potrebné technológie tak budete mať po ruke. Aj túto podložku pod myšku môžete nechať ozvláštniť svojim vlastným motívom, fotografiou či logom.

Kompletná ponuka je na stránke www.maglive.eu

Zdroj: Info.sk
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Kamión sa zrazil s dodávkou, na mieste zasahoval vrtuľník

Kamión sa zrazil s dodávkou, na mieste zasahoval vrtuľník

DNES - 13:57Domáce

Pri dopravnej nehode sa ťažko zranila jedna osoba.

ÚVZ: Situácia po nadregionálnej epidémii gastroenteritídy je už stabilizovaná

ÚVZ: Situácia po nadregionálnej epidémii gastroenteritídy je už stabilizovaná

DNES - 13:55Domáce

Situácia v súvislosti s nadregionálnou epidémiou akútnej gastroenteritídy, ktorú hygienici zaznamenali koncom apríla vo viacerých okresoch, je už stabilizovaná.

Riadne zasadnutie vlády je plánované na stredu, povedie ho Kaliňák

Riadne zasadnutie vlády je plánované na stredu, povedie ho Kaliňák

DNES - 13:41Domáce

Ďalšie riadne zasadnutie vlády SR je naplánované na stredu 22. mája.

Fico absolvoval ďalšiu operáciu, je pri vedomí

Fico absolvoval ďalšiu operáciu, je pri vedomí

DNES - 13:39Domáce

Premiér Robert Fico (Smer-SD) absolvoval v piatok chirurgický zákrok.

Žilinka: Odmietam tzv. vyšetrovanie v priamom prenose

Žilinka: Odmietam tzv. vyšetrovanie v priamom prenose

DNES - 13:01Domáce

Generálny prokurátor SR Maroš Žilinka vyzval v súvislosti s informovaním a komentovaním okolností atentátu na premiéra Roberta Fica na profesionálnu zdržanlivosť.