• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Štvrtok, 28.3.2024Meniny má Soňa
14°Bratislava

Slovan v derby remizoval so Žilinou, Nitra porazila ViOn

  • 22:07 06.04.2013
  • BRATISLAVA
Slovan v derby remizoval so Žilinou, Nitra porazila ViOn

Súhrn výsledkov sobotňajších zápasov 25. kola najvyššej futbalovej Corgoň ligy 2012/2013.

Výsledky:
ŠK Slovan Bratislava - MŠK Žilina 1:1 (0:0)
AS Trenčín - 1. FC Tatran Prešov 1:1 (1:1)
FC ViOn Zlaté Moravce - FC Nitra 1:2 (0:1)
FC Spartak Trnava - Spartak Myjava 1:1 (0:0)
MFK Ružomberok - FK Dukla Banská Bystrica 3:2 (1:1)
FK Senica - MFK Košice 0:0

ŠK Slovan Bratislava - MŠK Žilina 1:1 (0:0)

I. polčas
Úvodnú šancu mali už v 2. min domáci, ale Peltier zblízka nepresne zakončil šikovnú akciu Žofčáka s Bagayokom.

Na začiatku 10. min pekne vystrelil aktívny Bagayoko, ale hosťujúci gólman vytlačil loptu na rohový kop.

Ďalšiu vynikajúcu príležitosť nevyužil Kopúnek, opäť boli na začiatku kombinácie Žofčák s Bagayokom. Hostia prvýkrát pohrozili v polovici prvého dejstva.

Barčík našiel z priameho kopu Piačeka, ale žilinský stopér hlavičkoval v dobrej pozícii vysoko nad.

Zaujímavý futbal na Pasienkoch potom vystriedala nuda. Až štyri minúty pred koncom riadneho hracieho času prvého polčasu opäť úradovali legionári. Peltier pätičkou vysunul Soumaha, ale ten zlyhal v koncovke.

II. polčas
Aj druhú štyridsaťpäťminútovku otvorila aktivita "belasých". Domáci však z územného tlaku vyťažili len pološancu Hlohovského.

Žilinčania mohli z ničoho nič udrieť v 50. min, strela Gubu z ostrého uhla preletela len tesne ponad brvno. V 56. min sa po rohovom kope dostal ku strele Milinkovič, ale v dobrej pozícii minul cieľ.

O päť minút sa ten istý hráč preštrikoval až do pokutového územia, jeho zakončeniu však chýbala presnosť i razancia. V 63. min spálil obrovskú šancu Kladrubský, ktorý osamotený na zadnej žrdi hlavičkou netrafil odkrytú časť bránky.

Český záložník odčinil zaváhanie v 71. min, keď nádhernou strelou z 25-metrovej vzdialenosti otvoril skóre - 1:0. Líder súťaže sa netešil dlho z vedenia, o dve minúty z brejku vyrovnal Pich. "Šošonov" mohol poslať do vedenia Majtán, jeho utešená strela presvišťala len tesne vedľa pravej žrde. O osude duelu mohol rozhodnúť v 88.min Majtán, ale hlavou poslal Barčíkov center tesne vedľa. Úradujúci majster získal napokon v Bratislave cenný bod.

Reakcie:
Samuel Slovák (tréner Slovana): "Vedeli sme, že napriek nelichotivému postaveniu v tabuľke bude Žilina nepríjemný súper. Dobre sme vstúpili do stretnutia, mali sme tam nejaké kombinačné akcie. Žilinčania však potom zapli na vyššie obrátky. Barčík, ktorý je podľa mňa jeden z najlepších hráčov v súťaži, priniesol na ihrisko oživenie a skúsenosti. Remíza je spravodlivá. Škoda, že sme si nechali skoro po otvorení skóre streliť vyrovnávajúci gól. To by sa nám nemalo stávať."

Štefan Tarkovič (tréner Žiliny): "Videli sme najmä v druhom polčase veľmi kvalitný zápas. Obe mužstvá chceli stiahnuť víťazstvo na svoju stranu. My sme vstúpili do duelu bojazlivo, bolo cítiť, že sme dlho nevyhrali. Oceňujem, že sme sa po inkasovaní opäť dostali do stretnutia. Škoda, mohli sme mať aj tri body, keby Majtán premenil šancu. Hráčom nemáme čo vytknúť."

ŠK Slovan Bratislava - MŠK Žilina 1:1 (0:0)
Góly: 71. Kladrubský - 73. Pich, bez kariet, rozhodovali: Kráľovič - R. Sluk, D. Hrčka, 2444 divákov

Zostavy:
Slovan: Putnocký - Bagayoko, Gorosito, Kolčák, Lukšík - Kopúnek (69. Halenár), Kladrubský - I. Žofčák (27. Hlohovský), Milinkovič, Seydouba Soumah - L. Peltier (83. Grendel)

Žilina: Dúbravka - Mabouka, Piaček, V. Leitner, Ricardo Nunes - Pečovský, M. Mravec (73. Paur) - Guba (67. J. Mihalík), Bello (10. Barčík), Pich - T. Majtán

AS Trenčín - 1. FC Tatran Prešov 1:1 (1:1)

I. polčas
Domáci si od začiatku vynútili územnú prevahu a svojou kombinačnou hrou sa často dostávali za chrbát súperovej obrany, ktorá si na nedostatok práce nemohla sťažovať.

V 9. min Mazan pekným volejom otvoril skóre, čo len podporilo trenčianske herné sebavedomie.

Hostia skúšali prevažne taktiku dlhých pasov na vysunutého Nováka, domáca defenzíva si však dávala pozor.

V 28. min mohol Trenčín svoj náskok zvýšiť. Po Štefánikovom priamom kope a následnej skrumáži pred bránkou zachytil odrazenú loptu brankár Diviš ležiac na bránkovej čiare.

O štyri minúty prišiel trest na opačnej strane, pretože Extrenčan Gergel dôraznou strelou vyrovnal na 1:1. Prešov vycítil svoju šancu, ale v 41. min bol blízko ku gólu domáci Baéz, ktorý strelou z diaľky tesne minul spojnicu žrde a brvna.

II. polčas
Po zmene strán Trenčín nevedel nájsť hernú iskru a brzdili ho nepresnosti. Prešov navyše dobre a sústredene bránil, pričom bol už aj útočnejší.

Dôležité momenty sa udiali v 69. min. Po Petrášovom faule na Kubíka nepremenil domáci Lobotka nariadený pokutový kop. Keďže hosťujúci gólman predčasne vybehol, Trenčín kopal opravnú "penaltu".

Williamovu strelu však Jakub Diviš opäť vystihol a skóre sa nemenilo.

V závere sa hráči AS snažili o zúfalý tlak, v 77. min stopér Rodríguez da Silva delovkou opečiatkoval žrď. Prešovčania odohrali celý zápas takticky vynikajúco a z ihriska favorita si odviezli cenný bod.

Reakcie:
Adrián Guľa (tréner Trenčína): "Prvý polčas sme odohrali celkom dobre, darila sa nám kombinácia a dostávali sme sa do dobrých streleckých pozícií. Súperovi sa však podarilo z ojedinelej akcie streliť vyrovnávajúci gól. V druhom polčase sme však stratili potrebné tempo. Odišla nám aj agresivita v osobných súbojoch a nedostali sme sa poriadne do hry. Navyše sme nepremenili dve penalty a nastrelili žrď, mali sme však dostatok ďalších šancí na to, aby sme dokázali tento zápas zlomiť. Remíza na domácom ihrisku je pre nás málo, ale z môjho pohľadu môžem hráčom vyčítať iba zlyhanie v efektivite."

Ladislav Totkovič (tréner Prešova): "Čakali sme úvodný tlak domácich a boli sme pripravení na ich kombinačný futbal. Nepodaril sa nám však začiatok zápasu zvládnuť bez inkasovaného gólu. Potom sa nám však podarilo streliť vyrovnávajúci gól, ktorý bol pre nás výraznou psychickou vzpruhou. Začali sme hrať na naše pomery celkom dobrý futbal, viac sme si dovoľovali a v ďalšom priebehu to už bol vyrovnaný zápas. Dúfam, že získaný bod nás ´nakopne´ a opadne z nás záchranárska nervozita."

AS Trenčín - 1. FC Tatran Prešov 1:1 (1:1)
Góly: 9. Mazan - 32. Gergel, ŽK: 59. R. Mazáň, 76. F. Kubík, 90. Čögley - 26. Brezinský, 64. M. Marcin, 66. M. Poliaček, 69. P. Petráš, 71. Jakub Diviš, rozhodovali: Valášek - Somoláni, Jenčura, 2040 divákov

Zostavy:
Trenčín: Volešák - Čögley, Rodríguez da Silva, Bednárik, R. Mazáň - Baéz (86. Ďuriška) - Mazan (79. Frimmel), Štefánik, Lobotka - William (74. Holúbek), F. Kubík

Prešov: Jakub Diviš - Kolbas, P. Petráš, Brezinský, Krob - Papaj (81. L. Hruška), P. Lipták, M. Poliaček, Gergel, M. Marcin - J. Novák (89. Jakovlev)

FC ViOn Zlaté Moravce - FC Nitra 1:2 (0:1)

I. polčas
Prvý polčas tradičného regionálneho derby nepriniesol veľa futbalovej krásy. V 2. min Pavlenda šikovne nabil Kováčovi, s jeho strelou si Chudý bez problémov poradil.

Na opačnej strane v 11. min kontroval hosťujúci Cléber, jeho dobre mierenú strelu z priameho kopu Kuciak vytlačil na rohový kop.

Po štvrťhodine hry center Pavlendu našiel v dobrej pozícii Bernátha, ten však hlavou mieril tesne nad bránku. V 21. min sa prezentoval parádnou strelou z 25 metrov Tawamba, domáci gólman v poslednej chvíli odvrátil na rohový kop.

Do vedenia šli hostia v 39. min, keď Šimončičova strela z viac ako 30 metrov skončila za chrbtom prekvapeného Kuciaka - 0:1.

II. polčas
Po zmene strán sa domáci snažili vyrovnať skóre, ale do streleckých príležitostí sa dostávali len sporadicky.

V 48. min sa po Orávikovom rohu dostal k lopte K. Mészáros, z 18 metrov namieril vedľa pravej žrde Chudého bránky.

Na opačnej strane sa v 55. min predviedol Struhár, ale Kuciak jeho hlavičku kryl. Vyrovnanie mal na kopačke v 63. min Hodek, ktorý sa rútil sám na gólmana, ale ani na dvakrát nedokázal skórovať.

V 69. min skúšal šťastie K. Mészáros, z 20 metrov tesne minul. V závere stretnutia domáci stavili všetko na ofenzívu, Nitrania pozorne bránili a čakali na príležitosť.

Tá prišla v 82. min, keď agilný Tawamba z ôsmich metrov v páde elegantne prekonal Kuciaka - 0:2. Skóre sa opäť menilo v 85. min, keď Bernáth povedľa vybiehajúceho Chudého znížil na 1:2. V závere Benčík našiel na malom vápne R. Cicmana, jeho gólovú strelu Kuciak vyrazil. Keď v nadstavenom čase po faule na Hodeka v pokutovom území zostala píšťalka rozhodcu nemá, z cenného víťazstva sa radovali hostia.

Reakcie:
Juraj Jarábek (tréner Zlatých Moraviec): "Bol to dobrý zápas. Myslím si, že to dnes bolo o prvom góle. Šimončič to trafil z veľkej diaľky excelentne. Mali sme vôľu až do konca, v závere sme znížili. Na konci mala byť penalta, ale to nech si zodpovie pán Hracho. Hosťom gratulujem k víťazstvu."

Jozef Vukušič (tréner Nitry): "Bolo to derby, ktoré malo svoj náboj. Pre nás je teraz každý zápas existenčný. Myslím si, že sme dnes boli lepším tímom. Dôležitý bol druhý gól, pretože domáci ešte znížili. My sme však v závere už víťazstvo ubránili."
FC ViOn Zlaté Moravce - FC Nitra 1:2 (0:1)
Góly: 85. Ľ. Bernáth - 39. Šimončič, 82. Tawamba, ŽK: 85. Kaspřák (Nitra), rozhodovali: Hracho - Slyško, Jankovič, 1688 divákov

Zostavy:
Zlaté Moravce: M. Kuciak - Pavlenda, Pavol Majerník, Ondráš, Chren - Hodek - A. Candrák (80. L. Mihálik), Orávik, L. Kováč (75. Bolinha), K. Mészáros - Ľ. Bernáth

Nitra: M. Chudý - R. Cicman, Kaspřák, Struhár, Mičic - Kutra (78. V. Gajdoš), Zošák (82. Šmehyl), Šimončič - Tawamba - H. Benčík, Cléber (90. V. Kráľ)
FC Spartak Trnava - Spartak Myjava 1:1 (0:0)

I. polčas
V dueli tabuľkových susedov sa Trnavčania od úvodu prezentovali útočnou hrou. Hostia z Myjavy začali tiež sebavedome, spoliehali sa na pevnú defenzívu a snažili sa o bleskové protiútoky.

V 9. min Urgela prenikol za chrbát trnavskej obrany a krížnou strelu minul bránku Rusova. V 16. min myjavský Šulek vyslal tvrdú strelu z 25 m a gólman Spartaka opäť zachránil.

Trnavčania zahrozili v 25. min z priameho kopu Karhanom, ale Solnička "robinzonádou" loptu vytlačil mimo troch žrdí.

Bezgólový stav po prvom polčase bol vizitkou vyrovnanosti oboch mužstiev.
II. polčas
Po prestávke dobre hrajúci hostia skúšali prekonať trnavskú pevnosť predovšetkým po krídlach. V 57. min poslal domáci tréner Zelenský do hry Tomačeka s Vyskočilom.

V 60. min Kuračkovu delovku z hranice šestnástky Grabež odvrátil. V 63. min strelil Tomaček krásny gól po individuálnom prieniku do šestnástky, keď zakončil tvrdou strelou z uhla - 1:0.

Myjavčania mohli vyrovnať v 71. min, Urgela opečiatkoval len brvno Rusovovej bránky.

O dve minúty neskôr to skúšal opäť Tomaček, ale Solnička skvele zasiahol. V 86. min po nenápadnej akcii z hranice šestnástky vystrelil Kosík a s prispením žrde vyrovnal na konečných 1:1.

Reakcie:
Peter Zelenský (tréner Trnavy): "Upozorňoval som hráčov na nebezpečnú Myjavu, ktorej sa darí u súperov. Nadreli sme sa na jediný gól, ale tri minúty pred koncom sme urobili fatálnu chybu. To nás stálo cenné body v boji o záchranu. Chceli sme tri body, ale napriek snahe sa to nepodarilo. To, čo sme v tomto zápase predviedli, sa nemôže stať."

Ladislav Hudec (tréner Myjavy): "Hrali sme takticky dobre. Domácich sme nepúšťali do vyložených šancí. Vo finálnej fáze sme strácali veľa lôpt, ale bojovnosťou sme ich získali. V závere zápasu sme išli do rizika, obranca Kosík išiel do útoku a trafil to tak, ako to trafil. Sme šťastní. Hráčom musím poďakovať za oddaný výkon, ktorým sme plne zúročili prípravu na tento dôležitý zápas."

FC Spartak Trnava - Spartak Myjava 1:1 (0:0)
Góly: 63. Tomaček - 86. Kosík, bez kariet, rozhodovali: Chmura - Benko, Petríček, 3206 divákov

Zostavy:
Trnava: Rusov - Janečka, P. Čarnota, Karhan, Grabež - I. Hodúr, E. Sabo, Augustíni, Ciprys (57. Vyskočil) - Mikovič (67. Mikinič) - Lietava (57. Tomaček)
Myjava: Solnička - Siva, Kosík, Černáček, Kumančík - Kuračka, T. Bruško (70. P. Ďuriš), E. Daniel (78. Kukoľ), Šulek - Ľ. Urgela, Sládek (70. Z. Harsányi)
MFK Ružomberok - FK Dukla Banská Bystrica 3:2 (1:1)

I. polčas
Od začiatku sa síce hralo vo svižnom tempe, ale dlho bez šancí.

Prvý vzruch prišiel až v 18. min. Domáci rozohrali biliardovú akciu, na jej konci bola Almaského strela zblízka, ktorú v poslednej chvíli stihol odkopnúť Adámik.

O tri minúty neskôr Zreľákova strela len tesne minula bránku hostí, vzápätí na druhej strane takmer to isté predviedol Peňaška.

V 26. min sa odrazená lopta dostala k Zreľákovi, ktorý umiestnenou strelou poslal svoj tím do vedenia - 1:0. Ružomberčania sa však z náskoku dlho netešili.

Presne po polhodine hry využil dieru v domácej obrane Turňa, nasledoval center na Peňašku a po jeho pohotovej strele bolo 1:1. V 38. min mal gólovú príležitosť na kopačke Ondrek, pokusu obrancu MFK však chýbala väčšia presnosť. V prvom polčase predviedli mužstvá pod Čebraťom na náročnom teréne dobrý futbal.

II. polčas
Po zmene strán sa na vážnejší moment čakalo poriadne dlho.

Ten prišiel v 66. min a hneď bol z toho gól. Ondrek vyzvŕtal zadákov Dukly, našiel Ďubeka, ten nezištne prihral Serečinovi a pri jeho strele bol Boroš bezmocný - 2:1. Hostia sa snažili o vyrovnanie a ich úsilie slávilo úspech za 75. min.

Brašeň zbehol po pravej strane a centrom našiel Turňu, na ktorého strelu bol Zich prikrátky - 2:2.

V 84. min unikol Zreľák, jeho prízemný pokus stihol nohou vyraziť Boroš. V 88. min vystrelil Zreľák, Boroš vyrazil loptu pred seba a domáci kapitán Ďubek stanovil na konečných 3:2 pre Ružomberok.

Reakcie:
Ladislav Šimčo (tréner Ružomberka): "Úvodná pätnásťminútovka patrila súperovi, potom sme už boli väčšinou lepším tímom. Zápas mal vysoké tempo, útoky sa prelínali z jednej strany na druhú. Oba inkasované góly boli lacné a takto sme si situáciu zbytočne zdramatizovali. Mali sme o čosi väčšiu túžbu po víťazstve, preto je výsledok v poriadku."

Norbert Hrnčár (tréner Banskej Bystrice): "Videli sme výborný zápas s priamočiarou hrou oboch mužstiev. Dvakrát sme dokázali skóre vyrovnať, tretíkrát už na to nebol čas. Ako sa duel skončil 3:2 pre domácich, tak sa mohol zrodiť rovnaký výsledok aj v náš prospech."

MFK Ružomberok - FK Dukla Banská Bystrica 3:2 (1:1)
Góly: 26. Zreľák, 66. Serečin, 88. Ďubek - 30. Peňaška, 75. M. Turňa, ŽK: 90. Ďubek - 70. P. Vajda, 78. Brašeň, rozhodovali: Kružliak - Mókoš, Brendza, 1482 divákov

Zostavy:
Ružomberok: L. Zich - P. Maslo, Práznovský, Greššák, Ondrek - M. Nagy - L. Lupták (46. Serečin), Bielák, Ďubek, Almaský (80. Š. Pekár) - Zreľák
B. Bystrica: Boroš - Brašeň (90.+ Šovčík), Adámik, P. Vajda, Dionatan Teixeira - Marek Hlinka - M. Turňa, M. Pančík ml. (72. Považanec), T. Hučko - Vrána (59. Slančík), Peňaška
FK Senica - MFK Košice 0:0

I. polčas
Košičania prišli na Záhorie s hlbokým defenzívnym blokom, z ktorého vychádzali do občasných protiútokov.

Seničania sa cez pozornú obranu "východniarov" ťažko presadzovali a hoci boli aktívnejším tímom, do zakončenia sa nedostali.

Jedinú strelu do priestoru bránky vyslal v 43. min Martin Ďurica, brankárovi MFK Tofiloskému však nenarobil veľké problémy.
II. polčas
Aj v druhom polčase pokračoval košický betón, hostia sa absolútne netlačili do útoku.

Veľká územná prevaha "Záhorákov" však ku gólu v tomto zápase neviedla napriek tomu, že domáci mali tri výborné gólové možnosti na skórovanie.

V 61. min po Mrázovom centri loptu zluftovali obrancovia hosti, dostal sa k nej voľný Piroska, ktorý však zakončil veľmi nepresne. Veľkú možnosť na skórovanie mal v 69. min Jaroslav Diviš.

Po ďalšom peknom centri Mráza sa Tofiloski vyznamenal výborným zákrokom. Macedónsky gólman v drese Košíc výrazne podržal svoj tím aj v 77. min. Piroskovu strelu zo šestnástky síce iba vyrazil pred Blackburna, ktorý pri "tutovke" trafil iba nohy Tofiloského.

Hostia sa dostali k dostrelu Švengerovej bránky až v 88. min, keď lopta po Bašistovej strele z priameho kopu letela mimo. Seničania z veľkého tlaku nič nevyťažili ani v závere stretnutia. V nadstavenom čase to skúšal ešte Piroska, lopta však letela vysoko nad.

Reakcie:
Vladimír Koník (tréner Senice): "Bolo vidieť, že hrajú dve mužstvá z čela tabuľky. Bol to zápas o jednom góle. Súper zvolil hlboký blok, s ktorým sme mali problém. Ťažko sa presadzuje do takej zhustenej obrany. Hráčom som vytýkal nízky počet streleckých pokusov. Veľmi sa snažili o finálnu prihrávku už tam, kde mali zakončiť. V druhom polčase sme si vypracovali dve gólové šance a najmä Blackburnova príležitosť volala po góle, no nepremenili sme ani jednu. Proti takému defenzívnemu tímu musíte takéto šance premieňať. Zápas z môjho pohľadu patril k lepším v Corgoň lige. Chýba tomu však korenie v podobe gólu."

Ján Kozák st. (tréner Košíc): "Boli sme si vedomí kvality súpera. Najmä v prvom polčase sme boli v defenzíve veľmi dobre organizovaní. Súper prakticky nemal ani jednu šancu. V druhom polčase sa už prejavila väčšia kvalita hráčov Senice. Proti takému kvalitnému súperovi ako je Senica je to dobrá vizitka hráčov. Čo sa týka ofenzívy, tam sme boli slabí. Niežeby sme nechceli, ale tak dobre organizovanú a disciplinovanú Senicu som ešte nevidel. V krátkom časovom slede sme odohrali štyri zápasy. Vyhrali sme v Žiline, v Trnave, remizovali so Slovanom a v Senici. S týmto musím byť spokojný."

FK Senica - MFK Košice 0:0
ŽK: 87. T. Kóňa - 42. Hovančík, 79. O. Diaby, rozhodovali: P. Hrčka - Chládek, Poláček, 1286 divákov

Zostavy:
Senica: Švenger - Wijlaars, P. Pavlík, Brabec, Patrik Mráz - Jirásek, T. Kóňa - Jaroslav Diviš (85. Diarrassouba), Piroska, Martin Ďurica - Kalabiška (61. R. Blackburn)

Košice: Tofiloski - Mikuláš Tóth, Ostojič, P. Bašista, Sekulič - P. Kavka - K. Diaby (90. Pavúk), Hovančík (46. Šinglár), Bukata (61. Skvašík), U. Matič - O. Diaby
Tabuľka:
1. ŠK Slovan Bratislava 25 14 8 3 45:22 50
2. AS Trenčín 25 10 10 5 38:27 40
3. MFK Košice 25 11 7 7 34:26 40
4. FK Senica 25 11 7 7 30:23 40
5. MFK Ružomberok 25 10 7 8 28:30 37
6. MŠK Žilina 25 6 14 5 26:18 32
7. FC ViOn Zlaté Moravce 24 8 7 9 33:33 31
8. Spartak Myjava 24 7 7 10 31:32 28
9. Dukla Banská Bystrica 25 6 10 9 22:24 28
10. FC Nitra 25 7 4 14 29:44 25*
11. FC Spartak Trnava 25 5 9 11 23:41 24
----------------------------------------------------------------------
12. 1. FC Tatran Prešov 25 6 6 13 17:36 24

* Tímu FC Nitra po sezóne 2012/2013 odrátajú 3 body.
Zdroj: WEBNOVINY
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

18:05 25.01.2023Športové

Majstrovstvá Európy futbalistov 21 rokov sa v roku 2025 uskutočnia na Slovensku. Rozhodol o tom Výkonný výbor Európskej futbalovej únie na stredajšom zasadnutí vo švajčiarskom Nyone.

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu:

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu: "Veľmi ťažké podmienky"

11:35 10.12.2022Športové

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová sa usadila na čele po 1. kole sobotného obrovského slalomu Svetového pohára.

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

16:10 20.11.2022Športové

Holandský pretekár Max Verstappen z tímu Red Bull zvíťazil na Veľkej cene Abú Zabí, záverečných 22. pretekoch sezóny F1.

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

16:21 15.11.2022Športové

"Cítila som sa úplne prázdna,“ uviedla Vlhová pre Blick.

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

8:36 03.10.2022Športové

Divák nedeľňajšieho zápasu amerického futbalu medzi tímami NFL Pittsburgh Steelers a New York Jets zomrel po páde na eskalátore na štadióne Acrisure.