• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Sobota, 4.5.2024Meniny má Florián
12°Bratislava

Fanúšikovia seriálu Veronika Marsová sa zložili na film

  • 11:43 14.03.2013
  • BRATISLAVA
Fanúšikovia seriálu Veronika Marsová sa zložili na film

Fanúšikovia seriálu Veronika Marsová (2004 - 2007) sa dočkajú filmovej verzie nového príbehu tejto mladej súkromnej vyšetrovateľky.

Tvorca seriálu Rob Thomas im to sľúbil, ak sa mu prostredníctvom crowdsourcingového portálu Kickstarter.com podarí do 12. apríla vyzbierať dva milióny dolárov (v prepočte približne 1,54 milióna eur). To bola totiž podmienka, ktorú dostal od filmového štúdia Warner Bros.

Potrebné financie však získal v rekordnom čase - za menej ako 24 hodín od začiatku kampane. Príspevok poskytlo vyše 31-tisíc fanúšikov, pričom najvyššia suma bola 10-tisíc dolárov (7700 eur). Človek, ktorý ju režisérovi daroval, dokonca dostane úlohu vo filme.

Tí, ktorí prispeli viac ako desať dolárov, dostanú scenár snímky a tým, ktorí darovali viac ako 25 dolárov, okrem toho pošlú aj tričko. Thomas plánuje premiéru na začiatok roka 2014.

V titulnej úlohe sa ukáže Kristen Bell, ktorá na Kickstarter napísala, že má obrovskú radosť. "Tak dlho sme čakali, aby sme mohli z tohto filmového sna urobiť filmovú realitu, a vďaka vašej oddanosti a vytrvalosti konečne máme šancu. Sľubujem, že do toho dám všetko a že budem pracovať zo všetkých síl, aby som ľuďom dala trochu viac Veroniky. Bude to pre mňa obrovská česť," vyhlásila.

Režisér zas prezradil, že už má predstavu o zápletke snímky. "Život zaviedol Veroniku ďaleko od mesta Neptune. Odkedy Keithovi (hrdinkin otec, pozn. SITA) zmarila šancu, aby ho znovu zvolili za šerifa, niekoľko rokov neriešila žiaden prípad. Ale niečo veľké ju privedie späť domov a späť k jej poslaniu. Mojím cieľom je dostať do filmu toľko vašich obľúbených postáv, koľko sa dá. Koniec koncov, je tu čas na Veronikinu stretávku zo strednej školy po desiatich rokoch," povedal.

Seriál Veronika Marsová mal v troch sériách spolu 64 epizód, pričom poslednú časť odvysielali 22. mája 2007.
Informácie zverejnila agentúra Reuters a webstránka www.hollywoodreporter.com.
Zdroj: WEBNOVINY
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Múzeum Louvre zvažuje vystavenie Mony Lisy v samostatnej sále

Múzeum Louvre zvažuje vystavenie Mony Lisy v samostatnej sále

5:38 28.04.2024Kultúra

Múzeum Louvre v Paríži začalo s francúzskym ministerstvom kultúry diskusiu o zlepšení podmienok vystavovania slávneho portrétu Mony Lisy.

Slovenský herec Maroš Kramár slávi 65. narodeniny

Slovenský herec Maroš Kramár slávi 65. narodeniny

6:14 26.04.2024Kultúra

Patrí k najobľúbenejším hercom nielen na Slovensku, ale aj v Českej republike. Stvárnil viac než stovku filmových a televíznych úloh.

Pred 90 rokmi sa narodil obľúbený český herec Josef Somr

Pred 90 rokmi sa narodil obľúbený český herec Josef Somr

8:57 15.04.2024Kultúra

Patril medzi najvýraznejšie osobnosti svojej hereckej generácie. Desiatky rokov bol jedným z najobsadzovanejších českých hercov.

Karel Kryl, popredný predstaviteľ protestsongu, sa narodil pred 80 rokmi

Karel Kryl, popredný predstaviteľ protestsongu, sa narodil pred 80 rokmi

6:37 12.04.2024Kultúra

Od narodenia Karla Kryla, pesničkára a básnika, jedného z najvýznamnejších predstaviteľov protestsongu v bývalom Československu, uplynie dnes 80 rokov.

Československý zlatý slávik Peter Nagy slávi 65. narodeniny

Československý zlatý slávik Peter Nagy slávi 65. narodeniny

6:14 09.04.2024Kultúra

Sám si stále hovorí, že je pesničkár. Dnes patrí medzi popredné osobnosti československej a slovenskej hudobnej scény. Prešovský rodák Peter Nagy oslávi 65. narodeniny.