• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 26.4.2024Meniny má Jaroslava
10°Bratislava

Slovenský rekord - dva milióny štrngnutí Kozlom

  • 17:01 02.03.2013
  • BRATISLAVA
Slovenský rekord - dva milióny štrngnutí Kozlom

Nová aplikácia Kozlov Štrngátor zaznamenala nevídaný úspech. Vďaka nej si môžu oroseným pohárom zlatistého moku pripiť aj tí, ktorých od seba delí hoci aj niekoľko sto kilometrov.

Už viac ako tri tisíc fanúšikov Velkopopovického Kozla takto symbolicky oslávilo víťazné ťaženie svojho obľúbeného piva, ktoré v prestížnej ankete České pivo roka 2012 opäť zaujalo prvé miesto v kategórii jedenásťpercentných pív.

„Velkopopovický Kozel opäť potvrdil, že patrí medzi tie najkvalitnejšie pivá. Ocenenie České pivo roka je pre pivárov jedno z najprestížnejších a sme naň patrične hrdí. Preto sme sa rozhodli pripraviť veľké oslavy zisku tohto titulu aj s našimi spotrebiteľmi po celom Slovensku a pripravili sme oslavu, ktorá bude jedným veľkým štrngacím maratónom,“ uviedol Ján Vrbičan, brand manager značky Velkopopovický Kozel na Slovensku.

Symbolom Velkopopovického Kozla je cap Olda, ktorý ľudí spája a prináša im výbornú zábavu. Práve touto ideou sa inšpirovala spoločnosť Pivovary Topvar, a.s. pri nápade vytvoriť svetový unikát, originálne zariadenie s názvom Kozlov Štrngátor, ktorý ako prvý na svete prináša zážitok zo štrngnutia a pripitia si s priateľmi, nech sú akokoľvek ďaleko. Oslava ďalšieho víťazného titulu sa odohrá priamo vo vybraných prevádzkach - Kozlových dvorných pivárňach. Práve v nich zažije svetovú premiéru aj toto unikátne zariadenie.

„Po online aplikáciách Dlhý stôl, Plánovač Kozlovej grilovačky, Vianočné pozdravy z Popovíc, či Kozlová akadémia, je Kozlov Štrngátor ďalšou úspešnou aplikáciou našej spoločnosti. Tento projekt je dôkazom toho, že pivo je moderný nápoj a pivovarníci kráčajú s dobou a digitalizujú sa,“ dodala Miriam Šramová, manažérka korporátnych vzťahov spoločnosti Pivovary Topvar.

Predpremiéra Kozlovho Štrngátora na internete Kozel Štrngátor si mohli vyskúšať fanúšikovia tohto piva s jemnou a harmonickou chuťou už od 4. februára v online prostredí. Za tri týždne si pripísal na svoje konto viac ako dva milióny štrngnutí.

Kozlov Štrngátor takto zbližuje svojich fanúšikov po celej krajine. V rámci kampane Velkopopovický Kozel 11%, České pivo roka uvedú Pivovary Topvar, a.s., aj televízny a rozhlasový spot, postery a POS materiály, kampaň v online prostredí a štrngací maratón priamo vo vybraných prevádzkach, kde sa podáva Velkopopovický Kozel. Kampaň pripravila a produkčne zabezpečila agentúra MADE BY VACULIK.


138-ročné Kozlovo tajomstvo

Velkopopovický Kozel je značka, ktorá sa vyrába od roku a založil ju vo blízko Prahy Franz Ringhoffer. Pôvodný recept je pýchou všetkých, čo v pivovare pracujú a pivovarnícki majstri ho chránia už viac ako 138 rokov. Tradičnú arómu dodáva pivu chmeľ, ktorý pochádza zo slávnych krajov Žatec a Ústí.

Tajomstvo tohto jedinečného piva tkvie aj v tzv. procese „dvojitého chmelenia“. Chmeľ sa pri varení piva pridáva na začiatku procesu, aby dodal pivu jeho charakteristickú horkosť, a potom znova pred koncom varenia, aby dodal pivu jeho typickú chmeľovú vôňu.

Akciová spoločnosť Pivovary Topvar je členom SABMiller. Do portfólia spoločnosti patria značky Šariš, Topvar, Smädný mních, Velkopopovický Kozel, Pilsner Urquell, Master, Gambrinus a Birell.
Zdroj: WEBNOVINY
Najnovšie v kategóriiViac článkov
EÚ sprísnila pravidlá pre čínskeho maloobchodného predajcu módy Shein

EÚ sprísnila pravidlá pre čínskeho maloobchodného predajcu módy Shein

DNES - 21:17Ekonomické

Európska únia (EÚ) v piatok formálne pridala čínskeho online predajcu Shein na svoj zoznam digitálnych spoločností, ktoré sú dostatočne veľké na to, aby podliehali prísnejším bezpečnostným pravidlám. TASR o tom informuje na základe sp

Inšpekcia varuje pred nebezpečným výrobkom, má 14 rôznych chýb

Inšpekcia varuje pred nebezpečným výrobkom, má 14 rôznych chýb

DNES - 20:23Ekonomické

SOI varuje pred nebezpečným produktom na slovenskom trhu.

Časť opozície vyzýva prezidentku nepodpísať zákon o strategických investíciách

Časť opozície vyzýva prezidentku nepodpísať zákon o strategických investíciách

DNES - 15:17Ekonomické

Opoziční poslanci Veronika Remišová a Michal Šipoš vyzývajú prezidentku Zuzanu Čaputovú, aby nepodpísala tento týždeň v parlamente schválený zákon o mimoriadnych opatreniach pre strategické investície.

Premiér: Peniaze z plánu obnovy môžu byť štartom veľkých modernizačných programov

Premiér: Peniaze z plánu obnovy môžu byť štartom veľkých modernizačných programov

DNES - 12:54Ekonomické

Peniaze z plánu obnovy môžu byť štartovacím momentom veľkých modernizačných programov na obdobie desiatich rokov.

Mikloš: Pre slovenskú ekonomiku výhody eura prevažujú nad nevýhodami

Mikloš: Pre slovenskú ekonomiku výhody eura prevažujú nad nevýhodami

DNES - 8:41Ekonomické

Pre malú a otvorenú ekonomiku, ako je slovenská, výhody eura prevažujú nad nevýhodami. Zdôrazňuje to Ivan Mikloš pri príležitosti 20. výročia vstupu Slovenska do Európskej únie a 15. výročia prijatia eura.