• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 26.4.2024Meniny má Jaroslava
Bratislava

Dušičkové hry pre dospelých

  • 18:00 31.10.2013
  • BRATISLAVA
Dušičkové hry pre dospelých

Opäť sú tu novembrové dušičky a rýchlo nastupujúce tmavé večery. Ak budete mať chuť na zábavu počas piatkovej sviatočnej noci s priateľmi alebo rodinou, máme pre vás pár hororových tipov.

Atmosféra duchov

Zhasnite svetlo, všade naokolo si zapáľte sviečky a začnite s navodzovaním strašidelnej atmosféry. Aj keď nie ste poverčiví, vyvolávať duchov vám radšej neradíme. Rozprávať o nich je ale v tento deň úplne prirodzené, a tak si navzájom vyrozprávajte všetky najstrašidelnejšie príhody a návštevy, aké ste zažili či počuli od známych. Odmeňte najstrašidelnejší a najzábavnejší príbeh!

Hádaj kto si! 

A poďme na hry! Výborným tipom pre prelomenie ľadov zábavy je hra, pri ktorej hostiteľ večera nalepí každému hneď po príchode na chrbát lístoček s menom hororovej filmovej postavy. Dotyčný následne kladie ostatným spoluhráčom otázky, ktoré by ho mohli doviesť k správnej odpovedi. Môže však dostávať len odpovede "áno" a "nie".

Hororová mánia

Zahrajte si hororové aktivity a preskúšajte svoje znalosti zo známych filmov tohto žánru! Pre lepšie stvárnenie sa rozdeľte do dvojíc. Každá zahrá najznámejšiu scénu. Víťazom je ten, kto uhádne najviac hororov.

Slizké, lepkavé, neznáme

Pripravte si niekoľko nádob plných slizkých, mäkkých, pohyblivých a iných, na dotyk nepríjemných vecí a potravín ako rozvarené cestoviny, želatína či rozpučené ovocie a lepkavé droždie. Posaďte každého k stolu, zaviažte hráčom oči a nechajte ich ruky zaboriť sa do zmesí.

Sledujte video: Ako vyrobiť z tekvice disko guľu

Sledujte ich mimiku, strach z neznámeho a bavte sa! Na spodok každej nádoby môžete umiestniť drobný predmet, ktorý musia nájsť.

Cukríkové preteky

Hoci sme na Slovensku, za veľkou mlákou sa 31.októbra oslavuje Halloween, ktorého tradície sa postupne dostávajú aj k nám. Veľké misy s cukríkmi sú na prvom mieste. Nakúpte malé, guľaté sladkosti, naplňte nimi misy a hráčom dajte do úst kávovú lyžičku. Usporiadajte preteky najrýchlejších prehadzovačov sladkých maškŕt.  

Vystrašte priateľov presvedčivým výkonom

Vytlačte z internetu pár scenárov zo strašidelných filmov. Rozdajte ich dvojiciam, prípadne jednotlivcom a nechajte im čas na prípravu. Povolené sú i rekvizity ako žiarovky, plachty, deky a podobne. Odmeňte tie najpresvedčivejšie výkony!

Záhadná budúcnosť

Nájdite si pár tipov na vyveštenie budúcnosti a vyskúšajte rôzne návody a spôsoby. Aj tento druh "zábavy" sa skvele hodí k tajomnej tmavej noci.

Sladká gravitácia

Ak ste už spoločensky dostatočne unavení, výborným tipom ako sa zabaviť je hráč kľačiaci na stoličke, ktorý sa snaží dostať pomocou úst cukríky do pohára a pritom udržiavať rovnováhu. Ak sú navyše vaši priatelia v halloweenskych kostýmoch, zábava bude o to väčšia.

Úžasné video: Slon, ktorý maľuje

Sledujte video: Ilúzia, ktorá vás dostane

Zdroj: Info.sk, BD, zahr., Foto: SXC
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Nefunkčná obrazovka v aute: Takto ju dokážete resetovať bez zbytočnej cesty do servisu

Nefunkčná obrazovka v aute: Takto ju dokážete resetovať bez zbytočnej cesty do servisu

DNES - 21:14Zaujímavosti

Takto dokážete obnoviť dotykovú obrazovku v automobile, keď prestane reagovať.

Paliatívny lekár: To, čo vidíme pred smrťou, sa líši v závislosti od veku

Paliatívny lekár: To, čo vidíme pred smrťou, sa líši v závislosti od veku

DNES - 19:47Zaujímavosti

Pacienti, ktorí sa pred koncom života stretávajú so živými snami a víziami, podľa lekára pociťujú „lásku“. Ich zážitky sa však líšia aj v závislosti od veku.

Toto je dôvod, prečo by sa sliepkam mal dávať cesnak

Toto je dôvod, prečo by sa sliepkam mal dávať cesnak

DNES - 7:16Zaujímavosti

O pozitívnych účinkoch cesnaku na ľudí sa toho vie veľa. Vedeli ste však, že má blahodarné účinky aj na zvieratá?

Na maďarský Sziget príde austrálska hviezda Kylie Minogue

Na maďarský Sziget príde austrálska hviezda Kylie Minogue

VČERA - 13:45Zaujímavosti

Headlinerom prvého dňa maďarského Szigetu bude ikonická popová senzácia Kylie Minogue.