• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 29.3.2024Meniny má Miroslav
19°Bratislava

Cher posunula vydanie nového albumu na september

  • 14:04 01.03.2013
  • BRATISLAVA
Cher posunula vydanie nového albumu na september

Americká speváčka a herečka Cher posunula vydanie svojho nového štúdiového albumu.

Nahrávka, ktorá sa mala na trh dostať už tento mesiac, vyjde napokon až v septembri, o čom informovala na sociálnej sieti Twitter.

Cher však posun vydania neoznámila tradičným spôsobom, ale reakciou na tweet nedočkavého fanúšika, ktorý písal o tom, že si je na 99 percent istý, že album v marci nevyjde. "Taktiež som si tým istá! Singel v júni, CD v septembri! Šialenec, odíď! Zadrž svoj dych, lebo inak sa postarám o to, aby si zmodrel," napísala naštvaná speváčka, ktorá niekoľkokrát využila aj slovíčko začínajúce sa na f.

Následne poznamenala, že ona je z posunutia vydania nahrávky rovnako sklamaná ako fanúšikovia.

Cher v novembri zverejnila tanečný singel Woman's World, ktorý sa bude nachádzať na jej 26. štúdiovom albume. Šesťdesiatšesťročná speváčka vtedy prezradila, že nový album bude podobný ako jej štúdiovka Believe (1998), bude opäť tanečný, no bude sa odlišovať.

Nemali by na ňom chýbať ani balady. Nahrávka, pre ktorú napísali skladby aj Pink a Lady Gaga, bude jej prvý albumom od roku 2001, kedy vyšla jej 25. štúdiová nahrávka Living Proof.

Odvtedy uviedla na trh dve kompilácie - The Very Best of Cher (2003) a Gold (2005) a jediný živý album jej kariéry s názvom Live! The Farewell Tour (2003). V roku 2010 sa Cher ohlásila piesňou You Haven't Seen the Last Of Me z filmu Varieté (2010), s ktorou to dotiahla na prvé miesto v rebríčku Billboard Dance/Club Play Songs. Stala sa tak jediným interpretom, ktorému sa podarilo dostať na čelo v niektorom rebríčku Billboard v každej z ostatných šesť dekád. Za túto skladbu získala jej autorka Diane Warren v januári 2011 Zlatý glóbus.

Nový album chce rodáčka z Kalifornie predstaviť na avizovanom poslednom turné, ktoré dostalo žartovný pracovný názov Never Can Say Goodbye Tour. Zatiaľ poslednou koncertnou šnúrou speváčky je Living Proof: The Farewell Tour, ktorá sa uskutočnila v rokoch 2002 až 2005. V rokoch 2008 až 2011 Cher pravidelne vystupovala v lasvegaskom Caesars Palace. K jej najväčším hitom patria skladby ako Believe, If I Could Turn Back Time, All or Nothing, Strong Enough, Take Me Home či dueto I Got You Babe. Počas svojej takmer 50-ročnej kariéry získala okrem iného aj prestížne hudobné ocenenie Grammy a za herecké výkony jej udelili Oscara, Emmy či tri Zlaté glóbusy.

Informácie pochádzajú z webovej stránky aceshowbiz.com a archívu agentúry SITA.
Zdroj: WEBNOVINY
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Slávna americká speváčka Diana Rossová oslavuje 80. narodeniny

Slávna americká speváčka Diana Rossová oslavuje 80. narodeniny

8:05 26.03.2024Kultúra

Slávna americká speváčka Diana Rossová oslávi dnes (26. marca) 80. narodeniny.

Pred 100 rokmi sa narodila slovenská herecká legenda Jozef Kroner

Pred 100 rokmi sa narodila slovenská herecká legenda Jozef Kroner

6:18 20.03.2024Kultúra

Slovenská herecká legenda by dnes slávila sté narodeniny.

Národné divadlo Košice prvýkrát uvedie operu Macbeth

Národné divadlo Košice prvýkrát uvedie operu Macbeth

18:14 13.03.2024Kultúra

Národné divadlo Košice (NDKE) prvýkrát uvedie operu Giuseppe Verdiho Macbeth.

Oscary 2024: Al Pacino vysvetlil nepríjemné vyhlásenie najlepšieho filmu

Oscary 2024: Al Pacino vysvetlil nepríjemné vyhlásenie najlepšieho filmu

6:14 13.03.2024Kultúra

Americký herec Al Pacino vysvetlil, prečo na nedeľňajšom odovzdávaní filmových cien Oscar neprečítal názvy všetkých desiatich filmov nominovaných v kategórii najlepší film.

Zomrel spevák známy vďaka piesni Hungry Eyes

Zomrel spevák známy vďaka piesni Hungry Eyes

15:47 12.03.2024Kultúra

Vo veku 74 rokov zomrel americký spevák a skladateľ Eric Carmen známy vďaka piesni All By Myself či skladbe Hungry Eyes, ktorá bola použitá vo filme Hriešny tanec.