• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 26.4.2024Meniny má Jaroslava
Bratislava

Slovenskú prirodzenosť nám závidí celý svet

  • 20:10 18.10.2013
  • BRATISLAVA
Slovenskú prirodzenosť nám závidí celý svet

Žiaria na módnych mólach, obálkach časopisov a rovnako úchvatne vyzerajú v teplákoch a bez make-upu. Za prirodzenú krásu ďakujú svojim génom. Môžeme byť pyšní. Slovensko je jednou z desiatich krajín, ktorá má najkrajšie ženy na svete.

Na farbe vlasov však nezáleží (ilustračné foto)

„Muži, ktorí preferujú vysoké, blonďavé, modrooké ženy, automaticky napadnú Švédky, najnádhernejšie blondínky sú však na Slovensku!“, takúto poctu prejavil našim krásnym ženám zahraničný magazín U CITY GUIDES, v rebríčku TOP 10 krajín s najkrajšími ženami sveta.

Či už blonďavé, červenovlasé či tmavovlásky, naše krásne Slovenky si vo svete všimli už dávno a ani v dnešnej dobe „umelých vylepšenín“ sa nestratili. Podľa slov portálu sa slovenské dámy nemusia veľmi snažiť,  aby zaujali a mnohé ženy po celom svete minú neuveriteľné peniaze na to, aby sa aspoň priblížili ich prirodzenosti.

Tmavovlasé Brazílčanky 

Exotická príťažlivosť týchto krások pramení v pôvode, ktorý je pravdepodobne tým etnicky najpomiešanejším na Zemi. Ich dlhé nohy, telá zvodných tvarov a tmavé lesklé vlasy nenechajú chladným žiadneho muža. Brazílčanky zvádzajú jediným pohľadom, horúcimi pohybmi a vedia si získať zaslúžený obdiv.

Ruská elegancia

Ženská krása je súčasťou Ruska. Podľa magazínu The Economist žije v tejto krajine pomerne viac žien ako mužov. Žeby sa o seba z dôvodu veľkej konkurencie starali viac? Len snaha by im však nepomohla. Aj u nich hrá veľkú úlohu pôvod a gény. Rusky sú považované za veľmi atraktívne, štíhle a elegantné. Nehovoriac o ich inteligencii a pozitívnych tradičných hodnotách, ktoré vyznávajú.

Blonďavé Švédky

Najväčšia koncentrácia pravých modrookých blondínok je predsa len v krajine troch koruniek. Švédky si svojou krásou a výhrou v absolútne prvých ročníkoch Miss World podmanili svet. Ani pri nich to však nie je len o zlatom povrchnom obale. Dokážu si získať náklonnosť vysokým intelektom a sofistikovanosťou.

Čítajte: Nebaví vás sex? Cvičiť sa neprinútite? Môžete trpieť vzácnymi alergiami!

Horúca Venezuela

Najväčší počet víťaziek Miss World s pôvodom vo Venezuele hovorí sám za seba. Krása predstavuje pre juhoamerickú krajinu najväčšiu hrdosť. Je známe, že tu ženy míňajú podstatnú časť mesačného príjmu do skrášľovacích procedúr. Na ceste k dokonalosti sa netaja ani pomocou chirurgických zákrokov. Táto medicínska disciplína sa radí medzi najprosperujúcejšie odvetvie v štáte.

Do Kolumbie za pokušením

Shakira, Shakira. Kolumbijské ženy sú hrdé na svoje krivky a mnohé z nich tvrdo „makajú“ na tom, aby ich vyrysovali. Sú veľmi zvodné a mužom dokážu pomútiť zmysly za krátku chvíľu. Bogota je vraj preto mestom lákavého pokušenia.

Prekvapenie na Ukrajine

Možno sa divíte, no Ukrajinky sú všeobecne považované za krásne, dobre oblečené dámy. O svoj zovňajšok a telo sa dobre starajú. Urobte si výlet do susedného Kyjeva! Okrem miestnych žien vás určite očarí aj hlavné mesto.

Snedé Libanonky

Práve táto krajina má podľa mnohých odborníkov na ženskú krásu najkrajšie ženy na Blízkom východe. Hoci tu odjakživa nemali príliš pokojný život, libanonské ženy svoj šarm okrem zovňajšku ukrývajú aj vo vnútornej sile a životnom eláne.    

Čokoládová Angola

Ak je reč o krásnych afrických ženách tmavej pleti, pozornosť sa okamžite obráti na jednu zo subsaharských krajín, Angolu. Okrem víťaziek Miss Universe môže byť právom hrdá aj na jedného z anjelov Victoria Secret, a to už je o symetrickej dokonalosti čo povedať. 

USA 

Pýtate sa čo robia tie tučné Američanky v rebríčku najsexi žien sveta? Hoci je tu obezita rozšírená ako chrípka v materskej škole, zvyšok populácie je naopak chorobne závislým na chudnutí, bodybuildingu, kráse a pomoci plastických chirurgov. Či už tvary od prírody alebo nie, spomeňte si na videoklipy z Miami a Los Angeles. Len sa to tam hemží krásnymi telami v bikinách a na korčuliach.

Tak schválne, mali ste už možnosť overiť si realitu?  Kde je koncentrácia najkrajších žien najväčšia podľa vás?

Čítajte: Najväčšie hriechy žien. Poučíte sa?

Zdroj: Info.sk, BD, zahr., Foto: SXC
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Na maďarský Sziget príde austrálska hviezda Kylie Minogue

Na maďarský Sziget príde austrálska hviezda Kylie Minogue

VČERA - 13:45Zaujímavosti

Headlinerom prvého dňa maďarského Szigetu bude ikonická popová senzácia Kylie Minogue.

Video zo Slovenska obletelo Španielsko. Šíri sa tam ako hoax

Video zo Slovenska obletelo Španielsko. Šíri sa tam ako hoax

VČERA - 7:22Zaujímavosti

Zábery útoku na slovenského dôchodcu sa šíria na sociálnych sieťach v Španielsku.

Video: Personál letiska si všimol niečo zvláštne, potom sa z lietadla ozvala rana

Video: Personál letiska si všimol niečo zvláštne, potom sa z lietadla ozvala rana

21:55 24.04.2024Zaujímavosti

Ide o ďalší incident lietadla od spoločnosti Boeing.

Video: Radačovský spôsobil rozruch v europarlamente, z tašky vytiahol holubicu

Video: Radačovský spôsobil rozruch v europarlamente, z tašky vytiahol holubicu

17:15 24.04.2024Zaujímavosti

Miroslav Radačovský vypustil počas svojho prejavu holubicu.

Takto ovplyvňuje priezvisko známky v škole, dôležité je začiatočné písmeno

Takto ovplyvňuje priezvisko známky v škole, dôležité je začiatočné písmeno

6:32 24.04.2024Zaujímavosti

Vaše priezvisko môže mat vplyv na to, ako sa vašim deťom bude dariť v škole.