• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Štvrtok, 2.5.2024Meniny má Žigmund
13°Bratislava

Ako zvládajú jednotlivé znamenia zverokruhu stres?

  • 18:01 30.07.2017
  • Bratislava
Ako zvládajú jednotlivé znamenia zverokruhu stres?

Každý v živote zažíva stres. Ako ho vnímajú, ale rozdielne znamenia zverokruhu?

Baran

(21. marec- 19. apríl)

Títo ľudia sú známi svojim entuziazmom a majú tendenciu všetko robiť dovtedy, pokiaľ si neminú všetku energiu. Títo ľudia si nedávajú prestávky alebo nerelaxujú. Tento fakt ich vedie k tomu, že si na plecia vezmú viac práce, akoby mali a pociťujú stres. Barani by sa mali naučiť relaxovať a dýchať.

Býk

(20. apríl- 21. máj)

Úspech, odmena a pocty motivujú býkov k tomu, aby sa hnali dopredu, a preto často tlačia na seba. Ak by sa snažili svoju energiu smerovať produktívne, možno by sa vyhli stresu zo zlyhania. Toto znamenie vidí len dve možné cesty ako môže pre nich akákoľvek situácia uspieť a to buď dobre alebo ako neúspech, a práve preto, ak narazia na niečo, čo prekračuje ich schopnosti, hneď sa vzdajú.

Blíženci

(22. máj- 21. jún)

Je pravda, že blíženci neradi robia rozhodnutia, ale ak má k nim dospieť, tak konajú veľmi impulzívne. Takéto správanie im prináša veľa stresu a úzkostí z vecí, z ktorých by tieto pocity mať nemali. Pre blížencov by malo platiť, že by mali myslieť predtým, ako budú konať, inak budú sklamaní.

Rak

(22.jún- 22. júl)

Raci sú ľudia, ktorí si vážia komfort a stabilitu v živote. Necítia sa vo svojej koži, ak majú vyjsť zo svojej komfortnej zóny. Títo ľudia preto preferujú rutinu a bezpečie domova. Väčšinou, ak ich ľudia začnú kritizovať, cítia úzkosť a to hlavne preto, že si zakladajú na názore iných.

Lev

(23. júl-22. august)

Toto znamenie si neuvedomuje, že nemôže vládnuť svetu. Títo ľudia sú síce rodení lídri, ale nedokážu kontrolovať všetko vo svojom živote. Ak sa im niekto snaží zobrať ich pozíciu lídra, cítia stres a úzkosť. Mali by preto občas vypnúť a nechať aj iných prebrať vedenie.

Panna

(23.august- 22.september)

Panny sú perfekcionisti. Potrebujú mať všetky veci spravené správne a podľa ich perfektných manierov a meradiel. Veľmi ľahko ich rozhodí, ak napríklad nie sú na mieste veci, tak ako by mali byť. Táto neustála potreba perfekcie vo všetkých smeroch ich stresuje. Títo ľudia preto občas musia opustiť svoje maniére a upokojiť sa, ak veci nejdú podľa ich predstáv.

Váhy

(23. september- 22. október)

Váhy veria v to, že všetko musí byť v rovnováhe. Ak sa teda dostanú do situácie, ktorá nie je fér alebo v harmónií, cítia sa pod tlakom a znepokojene. Toto znamenie miluje pokoj a nie riešenie chaosu. Toto znamenie musí pochopiť, že problémy a hádky sú tiež súčasťou života a musia sa naučiť udržať pokoj aj v takýchto situáciách.

Škorpión

(23.október- 22. november)

Človek narodený v tomto znamení je veľmi silný individualista, ktorý je však vo vnútri celkom citlivý. Pre ostatných sa škorpióni zdajú nezraniteľní, ale v skutočnosti sa dostávajú pod veľký stres, keď niekto zraní ich citlivé vnútro. Nemali by zabúdať, že sú len ľudia a občas nie je zlé ukázať aj vlastnú zraniteľnosť.

Strelec

(23. november- 21. december)

Títo ľudia milujú dobrodružstvo a stále hľadajú možnosti zmeny. Radi objavujú nové veci o svete a sú ním zaujatí. Ak sa im zdá, že život je nudný, všedný a monotónny, začnú sa nudiť a pociťovať úzkosť. Preto by občas mali chápať, že nie všetko bude také, ako očakávajú.

Kozorožec

(22. december- 20. január)

Títo ľudia si myslia, že všetka zodpovednosť sveta je na ich pleciach. Neradi idú s prúdom a na tom si aj zakladajú. Preto, ak sa stane, že nemôžu kontrolovať svoj spôsob života, sú pod tlakom. Niekedy by si mali uvedomiť, že občas treba nechať veci plynúť a dať si pauzu.

Vodnár

(21. január- 18. február)

Vodnár sa ťažko a nerád emocionálne spája s inými ľuďmi vo svojom živote, rovnako má problém nájsť ľudí s rovnakými hodnotami ako má on. Preto, ak má záväzky je z nich vydesený. Títo ľudia by mali pochopiť, že nemôžu byť samotármi po celý život.

Ryby

(19.február- 20. marec)

Títo ľudia radi snívajú, sú kreatívni a neradi zviazaní pravidlami. Vždy keď sa ocitnú v situáciách, kde sa od nich veľa očakáva, pociťujú stres, ktorý sa často pretaví do sĺz. Ryby musia pochopiť, že nie všetko ide podľa ich pravidiel a musia sa občas prispôsobiť aj ostatným.

Sedí na vás daný popis? Dajte nám vedieť v komentároch svoj názor.

Zdroj: info.sk, NJ, curejoy.com Foto: Shutterstock
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Najväčšia chyba, ktorú robia nevesty pri skúšaní svadobných šiat

Najväčšia chyba, ktorú robia nevesty pri skúšaní svadobných šiat

VČERA - 21:01Zaujímavosti

Svadobné šaty si väčšina z nás kupuje raz za život. Pripravte sa na túto výnimočnú príležitosť vopred, aby vás nič neprekvapilo.

Pália vás ústa po použití ústnej vody? Toto je pravý dôvod

Pália vás ústa po použití ústnej vody? Toto je pravý dôvod

VČERA - 19:35Zaujímavosti

Nezhoršujte svoju dentálnu hygienu nesprávnym používaním ústnej vody. Prečo v skutočnosti vzniká pálivý pocit?

Video: Čo sa stane s Teslou, keď ju prevediete cez automatickú autoumyváreň?

Video: Čo sa stane s Teslou, keď ju prevediete cez automatickú autoumyváreň?

VČERA - 18:41Zaujímavosti

Spoločnosť Tesla vystríha majiteľov modelov áut Cybertruck pred umývaním v autoumyvárni. Čo sa stane, ak zákaz porušíte?

Snívalo sa vám, že ste podviedli partnera? Neurochirurg o tom, čo to znamená

Snívalo sa vám, že ste podviedli partnera? Neurochirurg o tom, čo to znamená

VČERA - 6:49Zaujímavosti

Erotický sen s niekým, kto nie je váš partner, sa rýchlo môže premeniť na nočnú moru. Je to dôvod na obavy?

Ako sa na cestách vyhnúť výtlkom? Dodržiavajte pravidlo dvoch sekúnd

Ako sa na cestách vyhnúť výtlkom? Dodržiavajte pravidlo dvoch sekúnd

21:20 30.04.2024Zaujímavosti

Jednoduché pravidlo dvoch sekúnd zachráni vaše auto pred drahými opravami v dôsledku jazdenia po poškodených cestách.