• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 3.5.2024Meniny má Galina
13°Bratislava

Rihanna zrušila koncert v Bostone, Justin Bieber v Lisabone

  • 14:45 11.03.2013
  • BRATISLAVA
Rihanna zrušila koncert v Bostone, Justin Bieber v Lisabone

Barbadoská speváčka Rihanna musela zrušiť vystúpenie v Bostone, ktoré malo byť druhou zastávkou v rámci jej americkej časti Diamonds tour. Dôvodom je laryngitída, teda zápal hrtana.

"Je to tá najťažšia vec, s ktorou sa musím vyrovnať. Je mi ľúto, že vás musím sklamať," napísala speváčka na sociálnej sieti Twitter.

Lekári jej nariadili odpočinok, a tak sa v nedeľu večer v štáte Massachusetts nemohla predviesť.

Najbližšie by sa mala ukázať v utorok 12. marca v Baltimore. V rámci európskej časti svetového turné speváčka vystúpi aj vo Viedni, a to 9. júla. Koncert v rakúskej metropole je už takmer vypredaný.

Obrazom: Sexi rebelka Rihanna


Jedno vystúpenie zrušil aj kanadský spevák Justin Bieber.

Ide o koncert v portugalskej metropole Lisabon, ktorý mal absolvovať v utorok.

Promotér tohto vystúpenia uviedol, že koncert je zrušený pre "nečakané okolnosti".

Podľa denníka Público je za tým slabý predaj vstupeniek. Fanúšikovia v Lisabone ale o Bieberovu šou neprídu, spevák sa tam predstaví už dnes večer na prvom z dvoch naplánovaných koncertov. Zrušený koncert v Lisabone pritom nie je pre 19-ročného speváka prvým problémom na aktuálnom turné.

Vo štvrtok v noci ho hospitalizovali po tom, ako počas koncertu v londýnskej O2 Aréne skolaboval. Vystúpenie na 20 minút prerušil a v zákulisí mu dali kyslík, lebo mal problémy s dýchaním. Napriek zdravotným problémom koncert dokončil, no po ňom putoval do nemocnice.

Pár dní predtým sa zase do problémov dostal po tom, čo koncerty Londýne a Nottinghame odštartoval s veľkým meškaním. Najbližšie pri Slovensku bude Bieber 30. marca, kedy vystúpi vo viedenskej Stadthalle. Lístky na tento koncert sa ešte predávajú po 60 eur.

Obrazom: Justin Bieber počas londýnskeho koncertu


Rihanna, celým menom Robyn Rihanna Fenty, sa z rodného Barbadosu do USA presťahovala ako 16-ročná s cieľom rozbehnúť hudobnú kariéru. Debutovala v roku 2005 albumom Music Of The Sun, s ktorým sa rovnako ako s ďalšími šiestimi štúdiovkami prebojovala do prvej desiatky albumového rebríčka Billboard 200.

Ten po prvý raz dobyla až so siedmym albumom Unapologetic, ktorý vyšiel vlani v novembri. K jej najväčším hitom patria skladby ako SOS, Umbrella, Don't Stop The Music, Disturbia, Rude Boy, Only Girl (In The World), What's My Name?, S&M, We Found Love, Where Have You Been či Diamonds. Je držiteľkou šiestich cien Grammy, osemnástich Billboard Music Awards, šiestich American Music Awards, dvoch Brit Awards, troch MOBO Awards a desiatok ďalších ocenení. Rihanna už stihla debutovať aj na striebornom plátne, keď vo filme Bojová loď (2012) stvárnila vojačku Raikes.

Justin Bieber je rodákom z kanadského Londonu. Na svojom konte má EP nahrávku My World (2009), štúdiovku My World 2.0 (2010), vianočný album Under The Mistletoe (2011) ďalšiu štúdiovú nahrávku Believe (2012) a jej špeciálnu verziu Believe Acoustic (2013).

Na jeho ostatnej štúdiovke je dovedna 13 skladieb vrátane singlov Boyfriend, As Long As You Love Me, Beauty And A Beat, Right Here a All Around the World. Bieber, ktorého najväčším hitom je skladba Baby s druhým najpozeranejším videom na YouTube, stihol počas svojej kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, tri Juno Awards, sedem American Music Awards a dve nominácie na Grammy. Informácie pochádzajú z webstránky bbc.co.uk a archívu agentúry SITA.
Zdroj: WEBNOVINY
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Múzeum Louvre zvažuje vystavenie Mony Lisy v samostatnej sále

Múzeum Louvre zvažuje vystavenie Mony Lisy v samostatnej sále

5:38 28.04.2024Kultúra

Múzeum Louvre v Paríži začalo s francúzskym ministerstvom kultúry diskusiu o zlepšení podmienok vystavovania slávneho portrétu Mony Lisy.

Slovenský herec Maroš Kramár slávi 65. narodeniny

Slovenský herec Maroš Kramár slávi 65. narodeniny

6:14 26.04.2024Kultúra

Patrí k najobľúbenejším hercom nielen na Slovensku, ale aj v Českej republike. Stvárnil viac než stovku filmových a televíznych úloh.

Pred 90 rokmi sa narodil obľúbený český herec Josef Somr

Pred 90 rokmi sa narodil obľúbený český herec Josef Somr

8:57 15.04.2024Kultúra

Patril medzi najvýraznejšie osobnosti svojej hereckej generácie. Desiatky rokov bol jedným z najobsadzovanejších českých hercov.

Karel Kryl, popredný predstaviteľ protestsongu, sa narodil pred 80 rokmi

Karel Kryl, popredný predstaviteľ protestsongu, sa narodil pred 80 rokmi

6:37 12.04.2024Kultúra

Od narodenia Karla Kryla, pesničkára a básnika, jedného z najvýznamnejších predstaviteľov protestsongu v bývalom Československu, uplynie dnes 80 rokov.

Československý zlatý slávik Peter Nagy slávi 65. narodeniny

Československý zlatý slávik Peter Nagy slávi 65. narodeniny

6:14 09.04.2024Kultúra

Sám si stále hovorí, že je pesničkár. Dnes patrí medzi popredné osobnosti československej a slovenskej hudobnej scény. Prešovský rodák Peter Nagy oslávi 65. narodeniny.