• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Sobota, 27.7.2024Meniny má Božena
28°Bratislava

Video: Matovič sa pobil s Kaliňákom, z tlačovky Smeru ho vyháňala polícia

  • 9:54 13.09.2023
  • Bratislava
Video: Matovič sa pobil s Kaliňákom, z tlačovky Smeru ho vyháňala polícia

Kandidát za stranu Smer-SD v nadchádzajúcich parlamentných voľbách Robert Kaliňák sa pustil do fyzickej potýčky s lídrom hnutia OĽANO Igorom Matovičom.

Robert Kaliňák sa pustil do fyzickej potýčky s Igorom Matovičom po tom, ako Matovič na aute s polepom súvisiacim s kampaňou hnutia OĽANO narušil tlačovú konferenciu strany Smer-SD.

Vozidlo s ampliónmi na streche zastavilo tesne vedľa rečníckeho pultu, za ktorým stáli predstavitelia strany Smer-SD. Matovič sa im prihovoril prostredníctvom ampliónov, pričom reagoval na ich tvrdenia: „No čo, páni, pozvali ste nás na verejnú tlačovú konferenciu, nie? Tak sme prišli. Ľudí vám sem veľa neprišlo, čo nás chcete zakrývať?“

Predstavitelia Smeru sa najprv pokúsili zakryť posádku vozidla transparentom. Matovič však pokračoval v rečnení: „Trinásty marec 2018 – ktorý zákon? Kto schválil ten zákon? Nebol to náhodou zákon mafiána Kaliňáka, ktorým ste povolili, aby mohli takýmto spôsobom ísť cudzinci na Slovensko,“ pýtal sa Matovič.

Na jeho výrok zareagoval samotný Kaliňák, ktorý unáhlene pristúpil k oknu na strane vodiča, kde sedel líder OĽANO. Keďže okno bolo vytiahnuté a dvere na vozidle zamknuté, Kaliňák niekoľkokrát zaklopal Matovičovi na okno.

„Vy ste schválili papierik, kvôli ktorému utečenci na Slovensko chodia,“ pokračoval v kritike Matovič. „Vy sa tvárite, že vy ste riešitelia, že vy idete zachraňovať Slovensko,“ pýtal sa.

Jeden člen skupinky zhromaždenej okolo vozidla náhle poškodil jeho zadnú časť, na čo Matovič zareagoval otvorením dvier. Vo vystúpení mu však zabránil Kaliňák, ktorý zatarasil dvere a viackrát Matoviča fyzicky konfrontoval.

Líder OĽANO naďalej rečnil do mikrofónu, pričom sa bránil pred Kaliňákom. Ten sa pokúsil vytiahnuť Matoviča z auta, na čo ho Matovič sotil nohou do hrude. Muž stojaci vedľa Kaliňáka Matoviča dokonca dvakrát udrel rukou do tváre.

VYHRÁ MAFIA ALEBO ĽUDIA

VYHRÁ MAFIA ALEBO ĽUDIA ------------ Objednávateľ: OĽANO A PRIATELIA: OBYČAJNÍ ĽUDIA (OĽANO), NEZÁVISLÍ KANDIDÁTI (NEKA), NOVA, SLOBODNÍ A ZODPOVEDNÍ, PAČIVALE ROMA, MAGYAR SZÍVEK, Zámocká 14, 811 01 Bratislava, IČO: 42 287 511 Dodávateľ: Meta Platforms Ireland Limited 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour Dublin 2, Ireland VAT Reg. No. IE9692928F

Uverejnil používateľ OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti Streda 13. septembra 2023

Do konfliktu sa zapojila aj mestská polícia. Jeden z jej príslušníkov odtiahol Kaliňáka od auta. Matovič však prišiel o mikrofón, v nasledovných minútach videa sa ho ešte snažil získať späť. „Zlodeji skorumpovaní, vy ste zničili Slovensko,“ pokračoval Matovič po tom, ako sa opäť dostal k mikrofónu.

Polícia napokon vyzvala Matoviča, aby s autom odišiel. „Áno, keď mi nebudú zavadzať,“ odvetil Matovič s tým, že miesto neopustil ani po tom, ako mu zhromaždený dav uvoľnil priestor. Odišiel až po chvíli, pričom po celý čas rečnil ďalej do mikrofónu.

Zdroj: Info.sk, facebook.com/obycajni.ludia.a.nezavisle.osobnosti
Najnovšie v kategóriiViac článkov
ŽSR za prvý polrok 2O24 evidujú 42 pokusov o samovraždu na železnici

ŽSR za prvý polrok 2O24 evidujú 42 pokusov o samovraždu na železnici

DNES - 9:48Domáce

V prvej polovici roka 2024 sa na železnici pokúsilo ukončiť svoj život 42 ľudí. Päť pokusov sa skončilo ťažkými zraneniami a ďalších 37 smrťou.

Účastníci pochodu Vrba-Wetzler v sobotu absolvujú záverečný úsek

Účastníci pochodu Vrba-Wetzler v sobotu absolvujú záverečný úsek

DNES - 8:52Domáce

Záverečný, sobotňajší úsek tohtoročného pochodu Vrba-Wetzler Memoriál jeho účastníci absolvujú prevažne vlakom.

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

DNES - 7:03Domáce

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

SOI upozorňuje na nebezpečný výrobok, spotrebiteľom hrozí úraz elektrickým prúdom

SOI upozorňuje na nebezpečný výrobok, spotrebiteľom hrozí úraz elektrickým prúdom

VČERA - 21:18Domáce

Zo slovenského trhu sťahujú nebezpečný produkt.

Na sídlisku strieľali priamo do okien bytov, polícia páchateľa nenašla

Na sídlisku strieľali priamo do okien bytov, polícia páchateľa nenašla

VČERA - 19:51Domáce

Polícia hodnotí poškodenie majetku ako priestupok. Páchateľ sa stále nenašiel.