• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Štvrtok, 25.4.2024Meniny má Marek
Bratislava

Rande s letom na Slovensku - zľavy, hry a animácie so Sorea

  • 6:00 27.05.2013
Rande s letom na Slovensku - zľavy, hry a animácie so Sorea

Detské zľavy až do výšky 100% - Hotely s certifikátom „ Vstúpte s dieťaťom, zariadenia priateľské k deťom a rodinám“.

HORY & SLNKO & WELLNESS & TERMÁL & AQUA RELAX & BALNEOTHERAPY & MOJ SLOVENSKÝ TÝŽDEŇ ZÁŽITKOV & RELAX na Slovensku

Dokonalú harmóniu letnej dovolenky Vám ponúkajú hotelové zariadenia spol. SOREA v atraktívnych lokalitách Vysokých a Nízkych Tatier, Spiša, Piešťan a Bratislavy. Ubytovanie s polpenziou, či plnou penziou v hoteloch SOREA, dopĺňa :
Letné termálne kúpalisko SOREA – TERMAL RAJ v Liptovskom Jáne - termálna voda vo vonkajších a vnútorných bazénoch hotela SOREA Máj pochádza priamo z termálneho prameňa Rudolf. Teplota vody je 26 až 29 °C, je mineralizovaná a kyslá, podľa obsahu plynov je silno uhličitá a stredne sírovodíková. Voda má priaznivé účinky na dýchacie cesty, pohybové ústrojenstvo /reuma, kĺby/, kožné problémy /ekzémy, alergie/. Pravidelný pobyt vo vode navodzuje prirodzený oddych tela a podporuje dobrý spánok ..
AQUA RELAX Wellness v Tatranskej Lomnici - Vodný a saunový svet s rekreačným bazénom a 36 metrovým tobogánom pre malých i veľkých, bazénom s protiprúdom, s vodnými atrakciami – napr. vodný kanál, vodné trysky, vodný hríb, samostatná saunová časť s perličkou, relaxačné masáže ..
BOWLING centrum v Tatranských Matliaroch s dvomi automatickými dráhami a požičaním bowlingovej obuvi ..
nový WELLNESS svet regenerácie a oddychu na Štrbskom Plese – večerná farebná symfónia, nerezové bazény s 32 C vodou, vodné masážne atrakcie, ležadlová perličková masáž , rôzne druhy klasických masáži, fitness, odpočívareň s výhľadom na tatranské štíty..

a ostatné hotelové bazény, soláriá, sauny, morský kúpeľ, perličkový kúpeľ , klasické , podvodné , aromaterapeutické a medové masáže , parafínový, rašelinový i duotermický zábal , fitnescentrá, telocvičňa, stolnotenisové miestnosti, biliardové stoly, tenisové kurty, minigolfové a volejbalové ihriská, ale aj rozprávkové detské kútiky s animátorom...to všetko v našich hoteloch a ešte viac !

„RANDE S LETOM na kolesách“

Ste milovníkom horskej, alebo rekreačnej cykloturistiky ?
Ponúkame Vám v okolí hotelov SOREA takmer 50 cyklistických trás rôznych úrovní terénu a obtiažnosti.
Určite vás očarí okruh Spišská Magura a Pieniny, alebo sa môžete vydať po stopách predkov v okolí Piešťan , či Radošínskeho okruhu. Z Bratislavy vás cyklotrasy privedú do okolia mesta, alebo až na rozhladňu nad Wolfstahlom v Rakúsku, resp. po stredne náročnej trase až k Neusiedler am See .
Liptov – jedno z najkrajších kútov Slovenska vás cyklotrasou prevedie napr. po Demänovskej trase, či Dolnoliptovskej a Hornoliptovskej trase, okolo Liptovskej Mary i na Havránok...
Vysoké Tatry ponúkajú prevažne stredne náročné až náročné trasy ako napr. od Horského hotela SOREA Hrebienok do Starého Smokovca, v okolí Tatranskej Lomnice, Tatranských Matliarov až do Ždiaru a pod...
Ubytovaní hostia v hoteloch SOREA môžu v letnej sezóne využiť aj zľavu v BIKE PARKU v Bachledovej doline.
Kompletnú ponuku cyklotrás v okolí hotelov nájdete na www.sorea.sk

„KLUBOVÁ DOVOLENKA na Slovensku“

SOREA pre letnú sezónu 2013 opäť pripravuje leto plné animácií, hier, zážitkov, dobrodružstiev a ZLIAV pre deti i dospelých :
MINIDISCO resp. KARNEVAL so SORINOM maskotom, Animačné aktivity na každý deň – Rozprávkový pondelok, Pirátsky utorok, Zoo streda, Olympíjsky štvrtok, Indiánsky super piatok, Vesmírna sobota, Rodinná nedeľa , Hurá do Afriky, MINI klub a tvorivé dielne, maľovanie na tvár, nafukovacie atrakcie ....
HAWAI PARTY, AQUA AEROBIC, AQUA FITNES, AQUA DANCE, WELLNESS POHODA, Hodinka krásy a Hodina zdravia , Leto v Bratislave - "Prešporáčik - hradný okruh, TWIN CITY Liner, Tatranské rodinné leto ,Tak chutí Spiš - Goralský večer , Garden party, výlet novou lanovkou FUNITEL na Chopok, súťaže, tanečná show, diskotéka, Môj slovenský týždeň zážitkov.... a množstvo zliav na vstup do hradov, zámkov, jaskýň, múzeií, skanzenov , botanickej záhrady a Múzea TANAPu , do expozície severného Spiša NESTVILLE park,
zľavy na aktivity v Adrenalín centre, Veveričí park, FUN Parku Štrbské Pleso, v HOROškole, v TARZÁNII, na plavbu plťami po Dunajci v Červenom Kláštore, na bobovú dráhu TATRABOB v Tatranskej Lomnici a ďalšie regionálne zľavy pre majiteľov TATRY CARD a LIPTOV CARD.

Vyberte si z našej letnej ponuky a zažite nezabudnuteľnú dovolenku v hoteloch spoločnosti SOREA!

Chceš zažiť rande s letom, vodou a službami na Slovensku ? tak neváhaj, zbaľ si veci ! Čaká ťa leto plné zážitkov.... Kráčajte s nami letnými dňami !
Hľadajte na www.sorea.sk

Kto 20 rokov v tomto roku dovŕši, toho 20 % zľava z pobytu poteší !
20 rokov sme tu s vami, relaxujte spolu s nami !
Zdroj: SITA
Najnovšie v kategóriiViac článkov
SHMÚ varuje: V týchto lokalitách hrozí sneh a mráz

SHMÚ varuje: V týchto lokalitách hrozí sneh a mráz

VČERA - 19:19Domáce

Najmä na severe môže od večera snežiť.

Polícia upozorňuje na medveďa v chatovej lokalite

Polícia upozorňuje na medveďa v chatovej lokalite

VČERA - 17:50Domáce

V okolí obce zaznamenali pohyb medveďa.

Manažment RTVS vníma krok vlády ako snahu ovládnuť inštitúciu

Manažment RTVS vníma krok vlády ako snahu ovládnuť inštitúciu

VČERA - 16:19Domáce

Schválenie zákona o Slovenskej televízii a rozhlase znamená účelovú zmenu, ktorá nemá opodstatnenie a je v rozpore s legislatívnymi štandardmi.

Danko: Od zákona o neziskových organizáciách neustúpime

Danko: Od zákona o neziskových organizáciách neustúpime

VČERA - 16:05Domáce

Koaličná SNS neustúpi od návrhu zákona o neziskových organizáciách.

Polícia rieši prípad podvodnej stránky, vydávajúcej sa za zbierku pre Ukrajinu

Polícia rieši prípad podvodnej stránky, vydávajúcej sa za zbierku pre Ukrajinu

VČERA - 15:11Domáce

Polícia rieši prípad podvodnej webstránky, ktorá sa vydávala za web zbierky Munícia pre Ukrajinu.