• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Sobota, 20.4.2024Meniny má Jela
Bratislava

Video: Tuuka Rask musel po Chárovej chybe v bránke čarovať

  • 11:08 12.04.2013
  • BOSTON
Video: Tuuka Rask musel po Chárovej chybe v bránke čarovať

Slovenský hokejový obranca Zdeno Chára mohol po štvrtkovom zápase NHL v kabíne poďakovať spoluhráčovi Tuukovi Raskovi. Fínsky gólman musel po jeho chybe predviesť skvelý zákrok.

Tridsaťšesťročný rodák z Trenčína v 30. minúte za nerozhodného stavu 1:1 vyvážal puk z obranného pásma, napádajúci hráči New Yorku Islanders mu ho zobrali a tromi prihrávkami sa dostali až k zakončeniu. Útočník Matt Moulson však brankára Bostonu neprekonal.

Ani tento hviezdny zákrok nakoniec nepomohol. Oba góly "ostrovanov" dosiahol Josh Bailey, ten rozhodujúci strelil v 44. minúte."Každé víťazstvo je cenné. Podali sme skvelý výkon od začiatku až do konca a zaslúžili sme si vyhrať," povedal Bailey.

Tím z New Yorku z ostatných desiatich zápasov vyhral osem a je siedmy v tabuľke Východnej konferencie. Boston nastúpil v piatom zápase bez centra Patricea Bergerona. "Nie je dobré, že hráme bez neho," priznal Zdeno Chára.

Bruins chýbal aj ďalší ofenzívny hráč Brad Marchand. "V prvej tretine sme boli lepší, potom prevzal iniciatívu súper. Nemôžem hráčom uprieť snahu, len chýbal nám väčší dôraz," povedal tréner Bruins Claude Julien.

Chára pri tretej domácej prehre v sezóne, po ktorej Boston stratil prvú priečku v Severovýchodnej divízii, odohral vyše 23 minút. Ľubomír Višňovský v drese Islanders ohrozil počas viac ako 19 minút na ľade bránku Bruins trikrát.

Všetky výsledky a zostrihy štvrtkových zápasov NHL, v ktorých brankár Peter Budaj vychytal víťazstvo Montrealu a Andrej Sekera s Richardom Pánikom si na svoje konto pripísali po jednej asistencií si môžete pozrieť -----> TU.

Video: Chyba Zdeno Cháru, po ktorej musel Tuuka Rask vytiahnuť skvelý zákrok
Zdroj: WEBNOVINY
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

18:05 25.01.2023Športové

Majstrovstvá Európy futbalistov 21 rokov sa v roku 2025 uskutočnia na Slovensku. Rozhodol o tom Výkonný výbor Európskej futbalovej únie na stredajšom zasadnutí vo švajčiarskom Nyone.

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu:

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu: "Veľmi ťažké podmienky"

11:35 10.12.2022Športové

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová sa usadila na čele po 1. kole sobotného obrovského slalomu Svetového pohára.

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

16:10 20.11.2022Športové

Holandský pretekár Max Verstappen z tímu Red Bull zvíťazil na Veľkej cene Abú Zabí, záverečných 22. pretekoch sezóny F1.

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

16:21 15.11.2022Športové

"Cítila som sa úplne prázdna,“ uviedla Vlhová pre Blick.

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

8:36 03.10.2022Športové

Divák nedeľňajšieho zápasu amerického futbalu medzi tímami NFL Pittsburgh Steelers a New York Jets zomrel po páde na eskalátore na štadióne Acrisure.