• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Utorok, 23.4.2024Meniny má Vojtech
10°Bratislava

Novinári si zvolili za najkrajšiu miss študentku z Oravy

  • 15:34 10.04.2013
  • Bratislava
Novinári si zvolili za najkrajšiu miss študentku z Oravy

Finalistka súťaže krásy Miss Slovensko 2013 s číslom 3 Karolína Chomisteková si získala sympatie novinárov a stala sa najnovšou nositeľkou titulu Miss Press.

Devätnásťročná študentka manažmentu sa spolu s ďalšími jedenástimi finalistkami predstaví počas slávnostného finále Miss Slovensko 2013 v nedeľu 14. apríla.

Finále 18. ročníka prestížnej súťaže krásy Miss Slovensko 2013, ktoré bude v priamom prenose v nedeľu večer vysielať televízia JOJ, dostane podobu veľkolepej módnej šou. Divákov bude tentoraz večerom sprevádzať český moderátor Leoš Mareš.

"Je to mladý, štýlový moderátor so schopnosťou improvizácie, ktorý sa bude pohybovať medzi dievčatami aj v zákulisí, takže si myslím, že sa k tejto módnej prehliadke hodí," povedala riaditeľka súťaže Magdaléna Šebestová.

Súčasťou módnej šou, počas ktorej sa úloh modeliek zhostia práve krásne finalistky Miss Slovensko, bude i špeciálne prehliadkové mólo s dĺžkou až 25 metrov. Dopĺňať ho budú zaujímavé nadrozmerné dekorácie.

Finálová dvanástka sa počas večera predstaví v luxusných modeloch značky Versace, v originálnych spoločenských šatách renomovaných slovenských návrhárov či v exkluzívnej kolekcii Michaely Ľuptákovej s názvom City Jungle.

Počas finálového večera súťaže krásy v bratislavskej Inchebe vystúpi niekoľko známych slovenských i českých interpretov a interpretiek. Jednou z hlavných hviezd večera bude český spevák David Koller so symfonickým orchestrom, na finále sa predstavia aj Anita Soul, Mária Čírová, Igor Kmeťo či Martin Chodúr.

Diváci finálového večera si prostredníctvom SMS hlasovania v nedeľu zvolia Miss Sympatia. Výťažok z hlasovania tento rok poputuje na organizáciu letného tábora pre deti z Detského domova v Ružomberku. Podľa Magdalény Šebestovej deti čaká v lete i prekvapenie v podobe krásnych animátoriek - finalistiek Miss Slovensko 2013.

Víťazka súťaže Miss Slovensko 2013 získa honorovanú zmluvu s Produkčným domom FORZA, štýlový automobil, kompletne zariadený 3-izbový byt na jeden rok v Bratislave či luxusnú dovolenku na ostrove Boa Vista.

Okrem mnohých cien bude reprezentovať Slovensko i na prestížnej súťaži Miss World, ktorá sa tento rok uskutoční v Indonézii. Na celosvetovú súťaž pocestuje i prvá vicemiss Slovensko 2013, ktorá sa zúčastní na Miss International.

Zdroj: SITA
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Gašpar: Zhoda v koalícii na nominácii Harabina do súdnej rady bude problematická

Gašpar: Zhoda v koalícii na nominácii Harabina do súdnej rady bude problematická

DNES - 13:34Domáce

Zhodnúť sa v koalícii na nominovaní Štefana Harabina za člena Súdnej rady SR bude problematické. Myslí si to poslanec Národnej rady SR Tibor Gašpar.

PS vyzýva ministra školstva a vládu zatvoriť reedukačné centrum v Bystričanoch

PS vyzýva ministra školstva a vládu zatvoriť reedukačné centrum v Bystričanoch

DNES - 12:50Domáce

Opozičné hnutie Progresívne Slovensko (PS) vyzýva ministra školstva Tomáša Druckera (Hlas-SD) a vládu, aby zatvorili reedukačné centrum v Bystričanoch.

Matka s dcérou na e-kolobežke spôsobila dopravnú nehodu

Matka s dcérou na e-kolobežke spôsobila dopravnú nehodu

DNES - 11:18Domáce

Matka s dcérou na jednej elektrickej kolobežke zapríčinila dopravnú nehodu v Hlohovci.

Mimoriadnu situáciu pre medvede vyhlásili v ďalšom okrese

Mimoriadnu situáciu pre medvede vyhlásili v ďalšom okrese

DNES - 9:58Domáce

Na území okresu Kysucké Nové Mesto vyhlásili mimoriadnu situáciu pre výskyt medveďov.

Ivan Mikloš reformy neľutuje, ľutuje však spôsob ich komunikácie

Ivan Mikloš reformy neľutuje, ľutuje však spôsob ich komunikácie

DNES - 8:36Domáce

Obdobie, keď Slovensko prijímalo množstvo reforiem potrebných pre vstup do EÚ, bolo podľa niekdajšieho podpredsedu vlády Ivana Mikloša ťažké, ale nesmierne dôležité.