• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Streda, 24.4.2024Meniny má Juraj
Bratislava

Tunel Sitina cez víkend čiastočne uzavrú kvôli jarnej údržbe

  • 14:25 15.03.2013
  • BRATISLAVA
Tunel Sitina cez víkend čiastočne uzavrú kvôli jarnej údržbe

Vodičov na bratislavských cestách čakajú viaceré dopravné obmedzenia. Od piatku až do pondelkového rána bude čiastočne uzavretý tunel Sitina, pre rekonštrukciu bude cez víkend čiastočne uzavretá aj Prievozská a Bajkalská ulica v Bratislave. Agentúru SITA o tom informovala bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková.

Ulice uzavrú aj bežci

Nielen servisná údržba či rekonštrukcia križovatky, ale aj bežci uzavrú niektoré ulice v hlavnom meste. Bratislavský mestský maratón odštartuje 24. marca, preto bude v čase od 08:00 do 16:00 obmedzená premávka na viacerých uliciach. Čiastočne alebo úplne uzavrie bratislavské ulice 7. apríla Národný beh Devín - Bratislava. V tento deň budú pre vodičov od 06:00 do 14:00 čiastočne alebo úplne uzavreté ulice Devínska cesta, ulice Botanická, Karloveská, Staromestská, ale tiež nábrežie L. Svobodu a Vajanské nábrežie. O dopravných obmedzeniach v súvislosti s maratónom i Národným behom budú policajti ešte informovať.Práce na diaľnici D2 v úseku Lamačská cesta - Staré grunty vrátane tunela Sitina sa začnú dnes o 21:00. Počas tohto víkendu budú v Sitine čiastočne uzavreté v oboch rúrach tunela pravé jazdné pruhy. Premávka bude preto presmerovaná do ľavého jazdného pruhu a vodiči budú môcť jazdiť najvyššou rýchlosťou 60 km/h.

Cestári budú pracovať v noci, práce budú ukončené o 09:00 nasledujúceho dňa. Tunel bude počas dňa prejazdný v oboch pruhoch. Práce v tuneli ukončia v pondelok 18. marca o 04:00.

Tieto obmedzenia budú v tuneli Sitina platiť aj počas víkendu od 5. do 7. apríla. Tunel bude úplne uzavretý počas víkendov od 12. do 14 apríla a od 19. do 21. apríla od 21:00 do 09:00. Počas noci bude premávka z tunela odklonená na mestské cesty, cez deň bude tunel prejazdný.

Dopravu v tuneli obmedzia pre jarnú servisnú údržbu. V tuneli zaviedli nový spôsob odstávky, ktorý Národná diaľničná spoločnosť predstavila v stredu 13. marca na tlačovej konferencii. Nový systém by mal priniesť menšie kolóny a menej nervozity na cestách v Bratislave.

S obmedzenou dopravou musia vodiči počas tohto víkendu počítať aj na uliciach Prievozská a Bajkalská v Bratislave, ktoré budú čiastočne obmedzené pre rekonštrukciu križovatky. Ako informovala Hrášková, dopravné obmedzenia budú riadne vyznačené a v prípade potreby budú premávku na mieste usmerňovať policajti.
Zdroj: WEBNOVINY
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Polícia upozorňuje na medveďa v chatovej lokalite

Polícia upozorňuje na medveďa v chatovej lokalite

DNES - 17:50Domáce

V okolí obce zaznamenali pohyb medveďa.

Manažment RTVS vníma krok vlády ako snahu ovládnuť inštitúciu

Manažment RTVS vníma krok vlády ako snahu ovládnuť inštitúciu

DNES - 16:19Domáce

Schválenie zákona o Slovenskej televízii a rozhlase znamená účelovú zmenu, ktorá nemá opodstatnenie a je v rozpore s legislatívnymi štandardmi.

Danko: Od zákona o neziskových organizáciách neustúpime

Danko: Od zákona o neziskových organizáciách neustúpime

DNES - 16:05Domáce

Koaličná SNS neustúpi od návrhu zákona o neziskových organizáciách.

Polícia rieši prípad podvodnej stránky, vydávajúcej sa za zbierku pre Ukrajinu

Polícia rieši prípad podvodnej stránky, vydávajúcej sa za zbierku pre Ukrajinu

DNES - 15:11Domáce

Polícia rieši prípad podvodnej webstránky, ktorá sa vydávala za web zbierky Munícia pre Ukrajinu.

Hlas-SD chce prísť v koalícii s návrhmi pri novele o fungovaní FPU

Hlas-SD chce prísť v koalícii s návrhmi pri novele o fungovaní FPU

DNES - 14:29Domáce

Hlas-SD by chcel v koalícii prísť s vlastnými návrhmi v súvislosti so zmenami vo fungovaní Fondu na podporu umenia.