• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 29.3.2024Meniny má Miroslav
Bratislava

Nové zloženie predstavenstva UniCredit Leasing Slovakia

  • 15:58 13.03.2013
  • BRATISLAVA
Nové zloženie predstavenstva UniCredit Leasing Slovakia

Dozorná rada spoločnosti UniCredit Leasing Slovakia schválila dňa 12. marca 2013 rozšírenie predstavenstva spoločnosti zo štyroch na piatich členov.

Predstavenstvo UniCredit Leasing Slovakia pôsobí od tohto dátumu v nasledovnom zložení: Ing. Jiří Matula – predseda predstavenstva a generálny riaditeľ, Ing. Dušan Keketi – podpredseda predstavenstva, zodpovedný za oblasť obchodu, Angeline Michelle Koch – členka predstavenstva, zodpovedná za oblasť financií, Ing. Lukáš Musílek – člen predstavenstva, zodpovedný za oblasť rizika, Ing. Jaroslav Jaroměřský – člen predstavenstva. Po takmer dvoch rokoch sa do vedenia spoločnosti UniCredit Leasing Slovakia vrátil Ing. Jiří Matula, ktorý v novom zložení predstavenstva zastáva funkciu predsedu predstavenstva a generálneho riaditeľa.

„Vraciam sa do UniCredit Leasingu bohatší o zahraničné skúsenosti z oblasti nebankového financovania. Verím, že sa nám podarí spolu s ostatnými členmi predstavenstva naviazať na mimoriadne úspešnú spoluprácu z predošlých rokov, kedy sa UniCredit Leasing stabilne umiestnil v rámci vrcholných pozícií na slovenskom lízingovom trhu. Naším hlavným cieľom teraz bude prehĺbiť spoluprácu s UniCredit Bank a zefektívniť proces vlastného riadenia,“ uviedol Ing. Jiří Matula.

UniCredit Leasing Slovakia je lízingová spoločnosť, ktorá aktívne pôsobí na slovenskom lízingovom trhu od roku 1996 a je súčasťou finančnej skupiny UniCredit. Je jedným z popredných hráčov na domácom trhu, stabilne umiestneným v rámci vrcholných pozícií už niekoľko rokov. Dnes sa môže spoľahnúť na tím lízingových profesionálov s odbornými znalosťami domáceho finančného trhu, s podporou jednej z najväčších medzinárodných finančných sietí v Európe. S cieľom sprístupniť svoje produkty a služby bližšie k zákazníkom, spoločnosť UniCredit Leasing Slovakia zriadila sieť 13 obchodných miest po celom Slovensku: v Bratislave, Banskej Bystrici, Dunajskej Strede, Komárne, Košiciach, Nitre, Poprade, Prešove, Prievidzi, Rožňave, Trenčíne, Trnave a v Žiline. www.unicreditleasing.sk

UniCredit je vedúcou európskou komerčnou bankou so silnými koreňmi v 22 krajinách. Naša celková celosvetová sieť zahŕňa približne 50 trhov s viac než 9 400 pobočkami a viac než 157 000 zamestnancami (k 30. septembru 2012). V regióne strednej a východnej Európy UniCredit riadi najväčšiu medzinárodnú bankovú sieť s viac ako 3 800 pobočkami. Skupina pôsobí v Azerbajdžane, Bosne a Hercegovine, Bulharsku, Českej republike, Estónsku, Chorvátsku, Kazachstane, Kirgizsku, Litve, Lotyšsku, Maďarsku, Nemecku, Poľsku, Rakúsku, Rumunsku, Rusku, Slovensku, Slovinsku, Srbsku, Taliansku, Turecku a na Ukrajine.
Zdroj: WBN/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

16:19 19.12.2023Tlačové správy

Mláky, voda, blato – ktoré dieťa by tomu odolalo? Na bezstarostne strávené chvíle vonku aj počas nepriaznivého počasia sú nevyhnutnou výbavou gumáky.