• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 19.4.2024Meniny má Jela
12°Bratislava

Nový album Justina Timberlakea sa už dá zadarmo vypočuť

  • 15:38 12.03.2013
  • BRATISLAVA
Nový album Justina Timberlakea sa už dá zadarmo vypočuť

Nový album amerického speváka Justina Timberlakea sa dá oddnes zadarmo vypočuť na internete.

Nahrávka The 20/20 Experience je dostupná na webstránke iTunes.com/JT. Agentúru SITA o tom informovala marketingová manažérka Sony Music Czech Republic Silvia Turnerová.

Oficiálne vyjde album obsahujúci desať skladieb v pondelok 18. marca. Na Timberlakeovej comebackovej nahrávke sa okrem iných nachádza aj pieseň Suit & Tie, v ktorej hosťuje rapper Jay-Z. Čiernobiely videoklip k nej režíroval uznávaný filmár David Fincher.

Na udeľovaní cien Grammy Timberlake z novej štúdiovky predstavil romantickú baladu Mirrors, v ktorej spieva o tom, ako si o nemenovanej žene po istom čase uvedomil, že je skutočne jeho druhou polovicou.

V britskom singlovom rebríčku je s ňou už dva týždne na vrchole. Okrem spomenutých skladieb sú na novej štúdiovke už aj skôr zverejnené piesne That Girl a Pusher Lover Girl.

Obrazom: Spevák Justin Timberlake


Justin Timberlake odštartoval hudobnú kariéru už ako dieťa, keď sa zúčastnil na súťaži Star Search a pôsobil v televíznej šou The Mickey Mouse Club, kde stretol svojho budúceho kolegu zo skupiny 'N Sync JC-ho Chaseza. Práve v tejto formácii, ktorá má na konte hity ako I Want You Back, Bye Bye Bye či Pop, sa dostal do povedomia verejnosti. V roku 2002 vydal debutovú sólovú štúdiovku Justified so singlami ako Cry Me A River či Rock Your Body.

Úspech zaznamenal i s ďalšou nahrávkou FutureSex/LoveSounds (2006), ktorá sa dostala na prvú priečku amerického rebríčka Billboard 200. V singlovom rebríčku zas bodovali skladby SexyBack, My Love a What Goes Around... Comes Around.

Počas svojej kariéry získal šesť cien Grammy, tri Brit Awards či štyri Emmy. Okrem hudby sa venuje aj herectvu, účinkoval napríklad v snímkach Mimo zákona (2005), V reťaziach (2006), Alpha Dog (2006), Vymedzený čas (2011), Mrcha učiteľka (2011), Ide len o sex (2011) či Trouble with the Curve (2012). Timberlake, ktorý v minulosti chodil s Britney Spears či Cameron Diaz, sa s vlani v októbri oženil s herečkou Jessicou Biel.
Zdroj: WEBNOVINY
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Pred 90 rokmi sa narodil obľúbený český herec Josef Somr

Pred 90 rokmi sa narodil obľúbený český herec Josef Somr

8:57 15.04.2024Kultúra

Patril medzi najvýraznejšie osobnosti svojej hereckej generácie. Desiatky rokov bol jedným z najobsadzovanejších českých hercov.

Karel Kryl, popredný predstaviteľ protestsongu, sa narodil pred 80 rokmi

Karel Kryl, popredný predstaviteľ protestsongu, sa narodil pred 80 rokmi

6:37 12.04.2024Kultúra

Od narodenia Karla Kryla, pesničkára a básnika, jedného z najvýznamnejších predstaviteľov protestsongu v bývalom Československu, uplynie dnes 80 rokov.

Československý zlatý slávik Peter Nagy slávi 65. narodeniny

Československý zlatý slávik Peter Nagy slávi 65. narodeniny

6:14 09.04.2024Kultúra

Sám si stále hovorí, že je pesničkár. Dnes patrí medzi popredné osobnosti československej a slovenskej hudobnej scény. Prešovský rodák Peter Nagy oslávi 65. narodeniny.

Úspešná spisovateľka Táňa Keleová-Vasilková oslavuje 60. narodeniny

Úspešná spisovateľka Táňa Keleová-Vasilková oslavuje 60. narodeniny

7:53 07.04.2024Kultúra

Slovenská spisovateľka Táňa Keleová-Vasilková má na svojom konte takmer štyri desiatky úspešných románov.

Kapela Kiss predáva svoju obchodnú značku aj hudbu

Kapela Kiss predáva svoju obchodnú značku aj hudbu

19:25 04.04.2024Kultúra

Americká rocková kapela Kiss predáva svoju obchodnú značku, kompletnú zbierku skladieb a duševné vlastníctvo švédskej spoločnosti Pophouse Entertainment.