• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Streda, 24.4.2024Meniny má Juraj
Bratislava

Hantuchová nafotila sexi charitatívny kalendár

  • 18:30 20.11.2013
  • BRATISLAVA
Hantuchová nafotila sexi charitatívny kalendár

Slovenská tenistka predstavila čerstvú edíciu charitatívneho kalendára na rok 2014 a kolekciu oblečenia na voľný čas pre mužov i ženy.

Slovenská tenistka Daniela Hantuchová v utorok v bratislavskom hoteli Sheraton predstavila čerstvú edíciu charitatívneho kalendára na rok 2014 a kolekciu oblečenia na voľný čas pre mužov i ženy, športové šiltovky a šilty s vlastným logom.

Všetky tieto predmety sú určené pre charitatívne účely, lebo výťažok z ich predaja pôjde na podporu zdravia a vzdelania školskej mládeže nie iba v rámci Slovenska, ale aj v celosvetovom meradle. 

Kým kalendár Daniely Hantuchovej na rok 2014, ktorého autorom je módny návrhár, vizážista a fotograf Lukáš Kimlička, je už treťou edíciou, kolekcia športového oblečenia a odevných doplnkov s logom Daniely Hantuchovej je premiérová. 

"Som veľmi rada, že kalendár, ktorý sme s Lukášom Kimličkom urobili za tri hodiny v kaštieli môjho brata v zahraničí, sa ľuďom veľmi páčil. Nikto z nich však nechcel veriť, že sme ho urobili v podstate my dvaja za jedno popoludnie a pri jeho tvorbe sme nepotrebovali tím desiatich vizážistov, asistentov a iných pomocníkov," povedala v utorok pri prezentácii svojho kalendára Daniela Hantuchová.

Bývalá päťka svetového rebríčka ďalej uviedla, že k charite ju inšpiroval slávny tenisový pár Steffi Grafová a Andre Agassi, u ktorých bola pred niekoľkými rokmi na návšteve v Las Vegas. 

Financie na podporu správneho životného štýlu

"Okrem tenisu a tréningu v ich akadémii sme sa spolu veľa rozprávali aj na mimotenisové témy. Videla som, ako sa Steffi a Andre starajú o deti v škole, nad ktorou majú patronát. Ukázali mi, ako podporujú žiakov tejto školy, aby si mohli plniť svoje sny a ísť za svojím cieľom. Preto som sa rozhodla napodobniť ich v tomto smere a prvýkrát podporím základnú školu v Bratislave-Petržalke, ktorú som navštevovala," vysvetlila Daniela Hantuchová žriedlo, v ktorom hľadala inšpiráciu na dobročinnú aktivitu, ktorej sa venuje už niekoľko rokov. 

Hantuchova Daniela

Sledujte video: Z bezdomovca elegán

"Žiakom tejto školy aj na svojom príklade chcem ukázať, že sa dajú v živote urobiť veľké veci, keď človek cieľavedome a disciplinovane ide za svojimi odvážnymi snami. Som rada, že financie z predaja kalendára a športového oblečenia pôjdu na podporu vzdelania, športu a správneho životného štýlu žiakov tejto základnej školy na Dudovej 2. V jej laviciach som ako 10 - 11-ročná žiačka vymyslela logo, ktoré je teraz označením mojej prvej kolekcie voľnočasového oblečenia. Aj to je prepojenie mojej základnej školy s tým, čo robím teraz," zdôraznila Daniela Hantuchová. 

Podpora nemocnice v Kambodži

Rodáčka z Popradu doteraz vďaka charitatívnym projektom podporovala zdravotníctvo a zdravotnícke zariadenia v rodnom meste, ako aj nemocnicu s deťmi s HIV pozitívnym syndrómom v Kambodži.

"V kambodžskej nemocnici je momentálne sto detí. Všetci jej návštevníci mi hovorili o ohromnej energii, ktorú títo malí pacienti dokážu odovzdať ľuďom okolo seba. Ešte som v nej nebola, no budúci rok to bude pre mňa prioritou. Do Kambodže sa chystám, chcem to urobiť cestou z Austrálie. Verím, že sa mi to podarí zrealizovať. K podpore spomenutej nemocnice ma priviedol nápad môjho brata, s ktorým prišiel pred niekoľkými rokmi. Urobili sme z toho tradíciu. Sme radi, že deťom môžeme aj takto pomôcť v boji s ich neľahkým osudom. Podpora tejto nemocnice je moje poďakovanie osudu, že som zdravá, mám vzdelanie - a stále môžem hrať tenis na takej úrovni, na akej ho hrám. V tomto smere mám v živote obrovské šťastie. Preto som sa rozhodla časť toho, čo som získala vďaka tenisu, vrátiť tým, ktorí nemajú také šťastie ako mám ja," povedala pre agentúru SITA Daniela Hantuchová a pokračovala: "Treba mať stále otvorené oči a srdce, lebo príležitostí na prepotrebnú charitu prídu. Prinesie ich sám život. Stačí sa len v tých možnostiach správne zorientovať a určiť si priority, komu a prečo chcem pomôcť." 

Daniela Hantuchova

Čítajte: 10 zdravých dôvodov prečo mať vzťah

Aktuálne 33. hráčku svetového rebríčka v ostatnom období potešilo, že jeden z prvých exemplárov jej kalendára si kúpil anglický miliardár Sir Richard Branson. Daniela Hantuchová na jeho súkromnom ostrove v Karibiku v rámci exhibičného podujatia Necker Cup strávila päť dní. 

"V tejto chvíli nie je podstatná suma, za ktorú si Richard Branson kúpil náš kalendár. Podstatné je, že aj vďaka nemu nám sľúbil pomoc a spoluúčasť na niektorých charitatívnych projektoch. Som rada, že som na jeho exhibícii mohla hrať a mohla som si naplno vychutnať pobyt v krásnom kúte sveta," skonštatovala úspešná slovenská tenistka. 

Exhibíciou odštartovala prípravu na sezónu

Aj keď exhibícia v Karibiku mala byť pôvodne zaslúžená dovolenka, Daniela Hantuchová na tejto exhibícii v podstate odštartovala prípravu na nastávajúcu sezónu. 

"Vďaka veľkému počtu zápasov, ktoré som odohrala na tejto exhibícii s rôznymi partnermi, som už začala intenzívne myslieť na novú sezónu. Začnem ju pod vedením mojej kondičnej trénerky, lebo nového trénera ešte nemám. Malo sa to vyriešiť počas mojej dovolenky v Toskánku a v Karibiku, ale ešte to nie je vyriešené. V tejto chvíli však môžem zdôrazniť, že meno môjho nového trénera je podľa mňa otázka niekoľkých najbližších dní. Sme v štádiu rokovaní. Zatiaľ si musím vystačiť s kondičnou trénerkou," reagovala Daniela Hantuchová na otázku, či už má vyriešený post kouča. 

Túto otázku totiž nedávno sľúbila dotiahnuť do úspešného konca práve po dovolenke, z ktorej sa vrátila v týchto dňoch. 

Sledujte video: Úputavka, z ktorej budete mať zimomriavky

Zdroj: WEBNOVINY, Foto: tennis-warehouse.com
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Video: Radačovský spôsobil rozruch v europarlamente, z tašky vytiahol holubicu

Video: Radačovský spôsobil rozruch v europarlamente, z tašky vytiahol holubicu

DNES - 17:15Zaujímavosti

Miroslav Radačovský vypustil počas svojho prejavu holubicu.

Takto ovplyvňuje priezvisko známky v škole, dôležité je začiatočné písmeno

Takto ovplyvňuje priezvisko známky v škole, dôležité je začiatočné písmeno

DNES - 6:32Zaujímavosti

Vaše priezvisko môže mat vplyv na to, ako sa vašim deťom bude dariť v škole.

Kedy je človek oficiálne starý? Veková hranica sa posunula

Kedy je človek oficiálne starý? Veková hranica sa posunula

VČERA - 7:01Zaujímavosti

Vek, v ktorom sa ľudia považujú za starých, sa zmenil.

Ako zabrániť meškaniu letu: Dôležitý krok, ktoré musíte spraviť ešte doma

Ako zabrániť meškaniu letu: Dôležitý krok, ktoré musíte spraviť ešte doma

22:03 22.04.2024Zaujímavosti

Vyhnite sa meškaniu a zdĺhavej kontrole pred odletom. Letuška sa podelila o rady pri balení batožiny, ktoré vám na letisku pomôžu ušetriť čas.

Fínska lososová polievka lohikeitto chutí výborne a aj zahreje. Takto jednoducho si ju pripravíte

Fínska lososová polievka lohikeitto chutí výborne a aj zahreje. Takto jednoducho si ju pripravíte

21:16 22.04.2024Zaujímavosti

Máte radi polievky? Mali by ste vyskúšať túto – je zdravá, chutná, sýta a pripravíte ju hravo za menej ako hodinu.