• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Utorok, 23.4.2024Meniny má Vojtech
10°Bratislava

Detské sandále - ako vybrať správnu obuv na leto pre najmenších

  • 16:18 18.05.2023
  • Bratislava
Detské sandále - ako vybrať správnu obuv na leto pre najmenších

Prázdninové dobrodružstvá, outdoorové aktivity a objavovanie nových cestičiek – leto je pre väčšinu detí obľúbeným obdobím roka.

Ako vybrať detské sandále, aby podporili tých najmenších pri turistike a hraní? Funkčný dizajn, strihy poskytujúce pohodlie na mnoho hodín a premyslené detaily – to sú vlastnosti dokonalej detskej obuvi. Spolu s tímom 50 style predstavujeme tie najpohodlnejšie modely overených značiek.

Vždy v súlade s úlohou

Kaluže, vlny siahajúce k vašim nohám a pieskoviská po daždi – to sú len niektoré z výziev, ktorým budú musieť zvršky detských sandálov čeliť. Preto stojí za to, aby boli vyrobené z rýchloschnúcich, odolných materiálov. Tu sa najlepšie osvedčí flexibilný syntetický materiál odolný voči vlhkosti. Samostatnou, pozoruhodnou kategóriou sú topánky do vody, určené na ochranu malých chodidiel pred poranením podvodnými kameňmi. Sandále Fila Kids Aqua, určené špeciálne na kúpanie, majú zvršok vyrobený z ľahkého a odolného textilného materiálu, ktorý navyše chráni prsty na nohách a priehlavky pred poranením. Keď sa chystáte k moru alebo jazeru, určite si takúto obuv pribaľte do kufra!

Lekcie sebestačnosti

Kľúčová je v prípade modelov pre deti schopnosť samostatne sa obúvať. Chlapčenské sandále značky Nike, Champion Squirt, Fila a adidas so zapínaním na široké, pohodlné remienky na suchý zips uľahčia malým prštekom obúvanie si topánok. V topánkach adidas Water Sandal bolo použité obzvlášť pohodlné riešenie - zapínanie je umiestnené na oboch stranách priehlavku, vďaka čomu je rozsah nastavenia zvršku ešte väčší. Alternatívou k obľúbeným suchým zipsom sú prúžky z elastického textilného materiálu, ktoré nie je potrebné zapínať - vďaka tomuto riešeniu sa sandále rýchlo obúvajú a model nešmýka z nohy. A nielen takto sa známe značky starajú o svojich najmenších fanúšikov. Ďalším pozoruhodným detailom sú skryté švy, ktoré boli použité napríklad na sandáloch Nike Kawa. Takto navrhnuté detaily chránia pred odreninami a zaisťujú maximálny komfort počas letných horúčav.

Na solídnom základe

Rovnako dôležité ako zvršok – a možno ešte dôležitejšie – sú stielka a podrážka. Sandále Nike - detské modely Sunray Protect 3 alebo Kawa - majú mäkkú, penovú vložku, ktorá dobre tlmí nárazy a chráni pred únavou. Dôležitý je aj profil stielky. Topánky Nike Kawa majú vyrazený vzor, ​​ktorý zabraňuje skĺznutiu nohy vo vnútri topánky, čo zvyšuje bezpečnosť a stabilitu kroku. A v neposlednom rade: podrážka detských topánok by mala poskytnúť malým nohám správnu izoláciu a dobrú priľnavosť. Flexibilné gumené podrážky sandálov Nike a Fila s výrazným dezénom znižujú riziko pošmyknutia a zároveň poskytujú pohodlie a stabilitu na mokrom a nerovnom povrchu. Odolná a ľahká EVA pena je tiež skvelým izolantom. Sandále adidas - detské modely z ikonickej rady Adilette, ktoré majú podrážku z tohto materiálu, sú ako stvorené na dovolenky strávené na kamenistých plážach.

Ľahké, odolné a super pohodlné - sandále pre dievčatá a chlapcov v športovom štýle sú nevyhnutným prvkom dovolenkového šatníka. V kombinácii so šortkami alebo šatami voľného strihu vytvoria super pohodlný letný komplet. Nájdite perfektné letné topánky v obchode 50 style a postarajte sa o pohodlie a bezpečnosť tých najmenších!

Zdroj: Info,sk/PR, Whitepress
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

16:19 19.12.2023Tlačové správy

Mláky, voda, blato – ktoré dieťa by tomu odolalo? Na bezstarostne strávené chvíle vonku aj počas nepriaznivého počasia sú nevyhnutnou výbavou gumáky.