• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 19.4.2024Meniny má Jela
11°Bratislava

Trendy manikúry 2023

  • 12:51 21.04.2023
  • Bratislava
Trendy manikúry 2023

Žena si robí manikúru nie pre ostatných, ale pre seba: jej vlastné ruky sú vždy pred očami. A ak majú dobre upravený zdravý vzhľad, nálada sa zlepšuje sama od seba.

Zložitosť výberu farby a dizajnu nechtov vás môže dostať do slepej uličky pred rôznymi fotografiami, farbami lakov na nechty v salóne a príležitosťami na jedinečné vzory. Takže, aby ste mali štýlové nechty, nové trendy v manikúre roku 2023 môžu vo vašom štýle inšpirovať sviežimi akcentmi.

Dizajn TOP nechtov na rok 2023

Trendy nechtového umenia pre štýlový dizajn nechtov v roku 2023 sú už viditeľné. Na vrchole sa drží klasika: francúzska manikúra bola vždy na čele medzi ostatnými vzormi. Krátke a dlhé nechty mandľového tvaru nahradili obľúbený zaoblený štvorec. Teraz si musíte vybrať, ktorý smer štýlovej manikúry sa vám dnes páči: matné priehľadné odtiene alebo takmer poburujúci dizajn so zložitým prevedením.

Manikúra podľa ročného obdobia

Jar vás núti siahnuť po tmavých a teplých odtieňoch lakov, jarne nechty ktoré navodia náladu, umožnia vám užiť si nostalgickú romantiku sezóny a posledné teplo. Zdržanlivé farby manikúry sú zatienené dizajnom s fóliou, korálkami, flitrami, kovovým dekorom a kamienkami. V skorom súmraku bude módna manikúra s kovovým povlakom vyzerať mimoriadne pôsobivo. Studená zima neznamená, že by ste mali schovať ruky do rukavíc a nedbať na ich krásu. Dokonca aj krátke gélové nechty môžu byť zdobené zložitou abstrakciou a komplexnou maľbou, ktorá dáva brilantný prízvuk na niekoľko prstov. Dlhé nechty nechávajú viac priestoru pre kreativitu, ak sa hodia k obrazu majiteľa vo všeobecnosti.

Trendy manikúry roku 2023 nemusia nutne znamenať nechty vo večernom štýle. Pohľad na novinky v kozmetickom priemysle ukazuje, že minimalizmus je stále rovnako obľúbený a žiadaný. Priesvitný náter, prirodzené odtiene, nedostatok svetlého dekoru a sofistikované vzory gélových nechtov a ich inšpirácia na nechtoch sa zhodujú s trendmi, ktoré diktujú nechtový dizajn roku 2023.


Možnosti nechtového dizajnu

Módna manikúra 2023 je vytvorená vďaka kombinácii niekoľkých populárnych techník. Môžete napríklad použiť lesklý vzor na matnom gradiente. Zimná manikúra 2023 zodpovedá farebným trendom, ak je vyrobená v rozmedzí tmavomodrého alebo červeného odtieňa. Malý dôraz vo forme textúry alebo dizajnu pomôže predchádzať banalite. Jednoduchá technika zdobenia bodkami sa hodí ako k minimalistickému štýlu, tak aj k odvážnejšiemu sebavyjadreniu.

Uveďme si hlavné techniky, ktoré zvýraznia krásnu manikúru v roku 2023 makeup.sk:

  • gradient a roztiahnutie farieb,
  • mramorový efekt,
  • bodkový dizajn (vrátane postriekania a dizajnu prepeličích vajec),
  • akvarelová maľba,
  • francúzska manikúra v kontrastných farbách.
  • Kombinácia techník dáva úžasný výsledok, ktorý priťahuje pozornosť na dobre upravené ruky a ukazuje individuálny vkus a zmysel pre štýl.

Doplnenie k dizajnu

Akcenty môžu byť umiestnené s akýmikoľvek materiálmi pre dizajn nechtov. Patria sem fólie, kaviár a kamienky, ako aj razenie a ručné maľovanie známych značiek, osobné monogramy a nápisy. Krásna manikúra gélových nechtov a ich inšpirácia pre roku 2023 je luxus obmedzený určitým farebným rozsahom.

Manikúra „iných rúk“ bude stále považovaná za nevhodnú, hoci vo svetle budúcoročných trendov ju možno zaradiť medzi poburujúce módne trendy. Jasné neónové akcenty na pastelovom nátere tiež prinesú hrozienka každému obrázku: v pochmúrnych jesenných dňoch vynikne jasný neón na nechtoch jasnejšie ako štandardné červené nechty. Zdobenie dlhých nechtov zaveseným dekorom je minulosťou: v manikúre je lepšie uprednostniť textúru povlaku a kombináciu kovových textúr.

Zdroj: Info,sk/PR, PRNEWS.IO
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

16:19 19.12.2023Tlačové správy

Mláky, voda, blato – ktoré dieťa by tomu odolalo? Na bezstarostne strávené chvíle vonku aj počas nepriaznivého počasia sú nevyhnutnou výbavou gumáky.