• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Streda, 24.4.2024Meniny má Juraj
Bratislava

Arnold Schwarzenegger a Milla Jovovich sa predstavia v hre World of Tanks

  • 14:17 28.11.2022
  • Bratislava
Arnold Schwarzenegger a Milla Jovovich sa predstavia v hre World of Tanks

Tento rok v decembri budú hollywoodske hviezdy Milla a Arnold sprevádzať hráčov misiami v kampaniach Holiday Ops v hre World of Tanks.

Prvýkrát v histórii sa na plátne stretnú Arnold Schwarzenegger a Milla Jovovich. V decembri tohto roku budú tieto hollywoodske celebrity sprevádzať hráčov v hre Holiday Ops naprieč sériou World of Tanks. Vianočnú atmosféru si hráči užijú vo World of Tanks na PC, World of Tanks Blitz a World of Tanks Modern Armor.

Vo filmovom traileri Holiday Ops sa Arnie a Milla vydávajú na dôležitú misiu - zachrániť sviatky pre Arthura a jeho syna Mikeyho. Kúzelný vlak Holiday Express ich zavezie do srdca prázdninovej dediny v hre World of Tanks.


„Hrala som hrdinku vo filmoch založených na videohrách, ale toto je vôbec prvýkrát, keď som sa ja sama dostala do skutočnej hry, a som pripravená na akciu!", hovorí Milla Jovovich. „Ďalším mojím prvenstvom je, že hrám v hlavnej úlohe s legendárnym Arnoldom Schwarzeneggerom. S ním po mojom boku povedieme hráča do kúzelnej prázdninovej dediny a budeme rozdávať špeciálne darčeky hráčom v hre World of Tanks."

„Minulý rok som s World of Tanks zažil neuveriteľný zážitok, a keď som bol požiadaný o návrat, ihneď som odpovedal 'I'll be back'. Vedel som, že tohtoročná akcia bude naozaj výnimočná, a nemýlil som sa. Je mi cťou hrať po boku úžasnej Milly Jovovich, pri našej prvej spoločnej práci. Odmeny a výzvy Holiday Ops sú tentoraz ešte lepšie a ja môžem spojiť dve svoje obľúbené veci: sviatky a tanky!", dodal Arnold Schwarzenegger.

Tankisti sa s duom prvýkrát stretnú v garáži, kde im budú zadávať výzvy a úlohy. Keď hráči tieto úlohy splnia, získajú predmety na prispôsobenie, ako sú skiny tankov, tematické emblémy, nápisy, či veliteľov. Hlasy Milly a Arnolda sa objavia v hre World of Tanks pre PC a konzoly.

Christopher Chung, riaditeľ franšízy World of Tanks, uviedol, že mu je cťou, že Arnold a Milla sa prvýkrát v histórii objavia na obrazovkách spoločne, a to v hre World of Tanks.
„Rovnako ako mnoho miliónov našich hráčov po celom svete som v priebehu desaťročí sledoval filmy s Arniem a Millou zvlášť. Je to naozaj splnený sen, že môžeme spolupracovať s oboma svetovými hviezdami na našej vôbec prvej oslave sviatkov v rámci celej franšízy. Pre našich hráčov bude pripravené niečo špeciálne, či už si World of Tanks užívajú na akejkoľvek platforme,“ povedal Christopher.

Sviatočné akcie začínajú 1. decembra a potrvajú do 9. januára 2023. Každá verzia hry má vlastnú sadu dát a sviatočných ponúk, ktoré sú prispôsobené hre na danej platforme.

World of Tanks PC

1. decembra – 9. januára 2023

Tankistov čaká množstvo misií a úloh, za ktoré získajú exkluzívne úpravy a možnosť mať obe akčné hviezdy Holiday Ops ako veliteľa tankov. Holiday Ops 2023 bude obsahovať špeciálnu akčnú menu zvanú Resources. A všetky sviatočné aktivity budú založené na zbieraní a investovaní týchto zdrojov.

World of Tanks Modern Armor

13. decembra – 2. januára 2023

Hráči sa môžu v nadchádzajúcej sezóne pripojiť k tímu Arnolda alebo Milly a zúčastniť sa akcie Holiday Ops a lovov. Môžu získavať odmeny tým, že budú pracovať na dosiahnutí cieľa svojho tímu; získavať body, za ktoré si budú môcť vymeniť úpravy a obsah Holiday Ops.

World of Tanks Blitz

17. decembra - 27. decembra 2022

V hre World of Tanks Blitz je k dispozícii kompletný kalendár aktivít Holiday Ops. Prihláste sa do hry a automaticky obdržíte darček: Arnolda a Millu a herné bonusy. Vyhrávajte bitky a získavajte odmeny s tematikou Arnolda a Milly, ako sú kamufláže, zberateľské predmety a to najlepšie – profil Arnolda.

Zdroj: Info.sk/PR, wargaming.net
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

16:19 19.12.2023Tlačové správy

Mláky, voda, blato – ktoré dieťa by tomu odolalo? Na bezstarostne strávené chvíle vonku aj počas nepriaznivého počasia sú nevyhnutnou výbavou gumáky.