• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 29.3.2024Meniny má Miroslav
20°Bratislava

Henkel hľadal na Profesia days ľudí s vášňou pre prácu

  • 16:30 01.03.2013
  • BRATISLAVA
Henkel hľadal na Profesia days ľudí s vášňou pre prácu

Spoločnosť Henkel ako jeden z popredných zamestnávateľov v Bratislave prezentoval vo februári na dvojdňovom veľtrhu Profesia days svoje voľné pozície. Najväčšiu šancu zamestnať sa v tejto medzinárodnej spoločnosti majú uchádzači s plynulou angličtinou v kombinácii s ďalším cudzím jazykom. Výhodou je prax, počítačové zručnosti a zmysel pre komunikáciu.

Pracovný veľtrh je vynikajúcim spôsobom na osobné stretnutie firmy s potenciálnymi uchádzačmi o zamestnanie. „Získame spätnú väzbu, ktorá nám pomáha vylepšovať procesy pri prijímaní nových zamestnancov. Rovnako je to šanca povzbudiť čerstvých absolventov, aby sa nebáli žiadať o zamestnanie,“ vysvetľuje Radka Karabellyová z oddelenia ľudských zdrojov Henkel Slovensko. Spolu s ďalšími kolegami z oddelenia zbierali počas dvoch dní životopisy uchádzačov. Tie starostlivo preštudujú a vhodných uchádzačov následne pozvú a prijímací pohovor.

„Veľmi dôležitá pre nás je motivácia uchádzača a jeho stotožnenie sa s filozofiou firmy a jej hodnotami. Hľadáme ľudí zapálených pre túto prácu, ktorí sa stotožnia zo sloganom firmy „It´s not my work, it´s my passion“. Vďaka minuloročnému veľtrhu sme priamo obsadili 11 pozícií. K úspešným uchádzačom však nerátame tých, ktorí na pracovné ponuky reagujú priebežne a informujú sa o nich na našom webe, veľtrhu aj priamym oslovením,“ hodnotí predchádzajúci ročník Profesia days Radka Karabellyová. Najčastejšie otvorené pozície spoločnosti Henkel Slovensko sa týkajú hlavne účtovníctva. Voľné sú aj analytické a kontrolingové pozície pre oblasť financií ako je predaj, marketing a starostlivosť o zákazníka. Pre prácu vo firme Henkel je nevyhnutnosťou znalosť anglického jazyka v kombinácii s ešte jedným svetovým. Dôležité sú aj počítačové zručnosti, hlavne práca s Excelom. Prax a zmysel pre komunikáciu sú veľkou výhodou.

„Teším sa, že sú otvorení aj čerstvým absolventom,“ hovorí Peter z Košíc, ktorý po ukončení štúdia plánuje žiadať o zamestnanie práve spoločnosť Henkel Slovensko. Rovnaké plány má aj Ivana z Michaloviec: „Pri práci by som mohla využiť angličtinu a francúzštinu, túto kombi-náciu jazykov som vyštudovala.“

Spoločnosť Henkel so svojimi vedúcimi značkami a technológiami celosvetovo pôsobí v troch oblastiach podnikania: Starostlivosť o domácnosť, Beauty Care a Adhesive Technologies (Lepidlá Technológie). Spoločnosť, založená v roku 1876, so svojimi známymi značkami Persil, Schwarzkopf a Loctite globálne zastáva vedúce postavenie na trhu tak v spotrebiteľských, ako aj priemyselných odvetviach. Henkel zamestnáva okolo 47 000 pracovníkov a v roku 2011 dosiahol tržby vo výške 15,605 miliónov eur a upravený prevádzkový zisk vo výške 2,029 miliónov eur. Prioritné akcie spoločnosti Henkel sú evidované v indexe DAX na nemeckej burze cenných papierov.

Na Slovensku pôsobí Henkel vo všetkých troch strategických oblastiach už od roku 1991. Henkel Slo-vensko predáva viac ako 50 značiek a ku koncu.
Zdroj: WBN/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

16:19 19.12.2023Tlačové správy

Mláky, voda, blato – ktoré dieťa by tomu odolalo? Na bezstarostne strávené chvíle vonku aj počas nepriaznivého počasia sú nevyhnutnou výbavou gumáky.