• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 29.3.2024Meniny má Miroslav
Bratislava

Polícia začala trestné stíhanie v súvislosti s odfúknutou strechou

  • 11:26 17.08.2022
  • Dubnica nad Váhom
Polícia začala trestné stíhanie v súvislosti s odfúknutou strechou

Policajti začali trestné stíhanie za prečin všeobecného ohrozenia.

Strecha, ktorú v utorok (16. 8.) popoludní strhol vietor v areáli súkromnej spoločnosti v Dubnici nad Váhom, poškodila 21 automobilov. Trenčianski policajti začali trestné stíhanie za prečin všeobecného ohrozenia. Informovala o tom trenčianska polícia na sociálnej sieti.

Polícia zistila, že pravdepodobne zlým technologickým postupom bola zrealizovaná montáž plechovej strešnej krytiny na zadnej hale miestnej firmy. Počas búrky sa časť plechovej strešnej krytiny odtrhla od strechy, čím poškodila kazetový strop haly. Odtrhla sa aj časť vzduchotechniky, následkom čoho zostala diera v kazetovom strope. Došlo k poškodeniu ďalších hál a aj viacerých osobných motorových vozidiel. Spolu až 21 vozidlám boli spôsobené rôzne mnohopočetné škrabance, ryhy, preliačiny, rozbitie sklených výplní, odtrhnutie jednotlivých vonkajší častí vozidla a podobne,“ informuje polícia.

Pri udalosti nedošlo k vážnemu zraneniu žiadnej osoby. Škody na majetku budú vysoké. Polícia na mieste vykonala obhliadku, ktorá trvala až do neskorých večerných hodín.

PRÍRODA UKÁZALA SVOJU SILU. BÚRKA SPÔSOBILA ZNAČNÉ ŠKODY Včera poobede sa prehnala Dubnicou nad Váhom krátka lokálna búrka spojená so silným vetrom a krúpami. Vietor zlomil niekoľko stromov a dokonca strhol plechovú strechu v areáli miestneho závodu. Tá poškodila desiatky zaparkovaných vozidiel. Na mieste zasahovali hasiči, škody však pomáhal odstraňovať každý, kto mohol. Našťastie nedošlo k vážnemu zraneniu žiadnej osoby. Škody na majetku však budú vysoké. Polícia na mieste vykonala obhliadku, ktorá trvala až do neskorých večerných hodín. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Trenčíne začal v súvislosti s touto udalosťou trestné stíhanie vo veci prečinu Všeobecné ohrozenie. Na základe vykonanej obhliadky na mieste bolo políciou zistené, že pravdepodobne zlým technologickým postupom bola zrealizovaná montáž plechovej strešnej krytiny na zadnej hale miestnej firmy. Počas búrky s krupobitím v poobedných hodinách sa časť plechovej strešnej krytiny odtrhla od strechy, čím poškodila kazetový strop haly tým spôsobom, že urobila viaceré trhliny na strope, ktoré spôsobili zatečenie vody do interiéru haly. Odtrhla sa aj časť vzduchotechniky, následkom čoho zostala diera v kazetovom strope. Okrem tohto došlo aj k poškodeniu ďalších hál a aj viacerých osobných motorových vozidiel zaparkovaných na vedľajšom štrkovom parkovisku. Spolu až 21 vozidlám boli spôsobené rôzne mnohopočetné škrabance, ryhy, preliačiny, rozbitie sklených výplní, odtrhnutie jednotlivých vonkajší častí vozidla a pod. Polícia sa v rámci vyšetrovania zameria na zodpovedanie otázky, či sa dalo vzniknutým škodám na majetku predísť.

Uverejnil používateľ Polícia SR - Trenčiansky kraj Streda 17. augusta 2022
Zdroj: Info.sk, TASR, Video: facebook.com/KRPZTN
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Peter Kotlár: Boli identifikované zásahy do ľudských práv a slobôd počas COVID-19

Peter Kotlár: Boli identifikované zásahy do ľudských práv a slobôd počas COVID-19

VČERA - 19:25Domáce

Zásahy do ľudských práv a základných slobôd počas pandémie COVID-19 boli identifikované počas tohtotýždňovej odbornej konferencie.

SNS vyzýva generálneho riaditeľa RTVS, aby sa vyjadril k svojmu majetkovému priznaniu

SNS vyzýva generálneho riaditeľa RTVS, aby sa vyjadril k svojmu majetkovému priznaniu

VČERA - 15:30Domáce

Slovenská národná strana vyzýva generálneho riaditeľa RTVS Ľuboša Machaja, aby bezodkladne vysvetlil verejnosti chyby svojho majetkového priznania.

Korčok a Pellegrini sa zhodli, že SR stagnuje a potrebuje posun

Korčok a Pellegrini sa zhodli, že SR stagnuje a potrebuje posun

VČERA - 15:17Domáce

Prezident krajiny síce nemá silné kompetencie na presadzovanie legislatívnych riešení, môže však otvárať témy a prinášať ich do politického priestoru.

Štátna ochrana prírody vysvetlila, ako vypátrali medvedicu, ktorá zranila ľudí v Liptovskom Mikuláši

Štátna ochrana prírody vysvetlila, ako vypátrali medvedicu, ktorá zranila ľudí v Liptovskom Mikuláši

VČERA - 13:51Domáce

Medvedicu, ktorá útočila v Liptovskom Mikuláši, našli do 1,5 hodiny.

Karcinóm prsníka sa týka čoraz mladších žien, upozornila analýza

Karcinóm prsníka sa týka čoraz mladších žien, upozornila analýza

VČERA - 13:44Domáce

Slovensko je na popredných priečkach v úmrtnosti na karcinóm prsníka, ktorý sa týka čoraz mladších žien.