• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Utorok, 23.4.2024Meniny má Vojtech
11°Bratislava

Najväčšie hriechy žien. Poučíte sa?

  • 18:00 16.10.2013
  • BRATISLAVA
Najväčšie hriechy žien. Poučíte sa?

Tak toto už nikdy neurobím! Koľkokrát ste si to povedali a opäť zopakovali rovnaké chyby? Niektoré bohužiaľ zanechajú následky, iné vedia prinajmenšom poriadne dlho potrápiť.

Webový portál glamour.com podpichol svoje čitateľky anketou so zaujímavým názvom: "Najväčší hriech vašej mladosti". Odpovede 3600 respondentiek hovoria za seba. Ktoré životné kroky by vrátili späť?

Strata sebakontroly

Ani dámy nie sú výnimkou. V dnešnej dobe už možno vyhlásiť, že v pití za mužmi vôbec nezaostávajú a vedia sa poriadne "zlinčovať". Až 77% žien by si želalo vymazať noc, po ktorej sa prebudili vedľa neznámeho muža. 72% čitateliek uviedlo, že ľutujú najmenej jedno otrasné rande s mužom podobného prívlastku.

Čítajte: Toto je najnebezpečnejšia poloha pri sexe!

Viac ako polovica nie je hrdá na sexuálny styk bez ochrany - 12% z nich priznalo následok nakazenia pohlavnou chorobou. 28% žien mrzí zbytočné strácanie času vo vzťahu s nesprávnym chlapom, a to len zo zvyku.

Márnotratnosť?

Nákupy, hýčkanie, nákupy. Povedzme si na rovinu! Ktorá žena nezhreší pri jednej z jej obľúbených činností? V tej preplnenej skrini predsa stále nič nie je. Chudinky!

Vyše polovica anketovaných priznalo, že sa nevedia krotiť a peniaze sa akosi priveľmi kotúľajú do neznáma. 61% z nich míňa viac ako zarobí. 16% žien sa trápi pre dlhodobé záporné cifry na ich bankových účtoch.

Chyťte si ten správny vlak!

Otázky sa dotkli aj pracovnej oblasti. 45% najviac ľutuje zahodenú šancu získať prácu snov a len o percento menej dám si vyčíta malú priebojnosť vo sfére, ktorá by ich mohla napĺňať. 28% považuje za chybu, že nežiadali o vyšší plat. 20% žien navyše priznalo prácu pod vplyvom alkoholu. Práve ten dostal 75% respondentiek do pomerne trápnych situácií. S čistou hlavou by sa údajne správali úplne inak.

Čítajte: Prečo sa ženy vidia v zrkadle škaredšie?

Ak nepatríte medzi tie šťastné, ktoré sa poučia z chýb a priznaní druhých, nezúfajte! Nie ste jediné. Či už máte na konte prehýrené noci s prekvapením v posteli, hriešne drahé nákupy alebo nesprávnych žabiakov, ktorých ste pobozkali, držte svoj život pevne v rukách! Dôležité je, aby ste svoje chyby neustále neopakovali a posúvali sa stále vpred. Veľa šťastia a už len tie správne životné cesty!

Čítajte: Nebaví vás sex? Cvičiť sa neprinútite? Môžete trpieť vzácnymi alergiami!

Zdroj: Info.sk, BD, zahr., Foto: Pixabay.com
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Kedy je človek oficiálne starý? Veková hranica sa posunula

Kedy je človek oficiálne starý? Veková hranica sa posunula

DNES - 7:01Zaujímavosti

Vek, v ktorom sa ľudia považujú za starých, sa zmenil.

Ako zabrániť meškaniu letu: Dôležitý krok, ktoré musíte spraviť ešte doma

Ako zabrániť meškaniu letu: Dôležitý krok, ktoré musíte spraviť ešte doma

VČERA - 22:03Zaujímavosti

Vyhnite sa meškaniu a zdĺhavej kontrole pred odletom. Letuška sa podelila o rady pri balení batožiny, ktoré vám na letisku pomôžu ušetriť čas.

Fínska lososová polievka lohikeitto chutí výborne a aj zahreje. Takto jednoducho si ju pripravíte

Fínska lososová polievka lohikeitto chutí výborne a aj zahreje. Takto jednoducho si ju pripravíte

VČERA - 21:16Zaujímavosti

Máte radi polievky? Mali by ste vyskúšať túto – je zdravá, chutná, sýta a pripravíte ju hravo za menej ako hodinu.

Takto poškodzujete svoj sporák bez toho, aby ste o tom vedeli

Takto poškodzujete svoj sporák bez toho, aby ste o tom vedeli

VČERA - 6:32Zaujímavosti

Indukčné a elektrické sporáky si vyžadujú špecifickú starostlivosť. Viete, ako ich správne čistiť bez toho, aby ste ich poškodili?

Téma tohtoročného Dňa Zeme znie: Planéta verzus plasty

Téma tohtoročného Dňa Zeme znie: Planéta verzus plasty

VČERA - 5:55Zaujímavosti

Zvýšiť povedomie o environmentálnych problémoch ako sú zmena klímy, znečistenie ovzdušia, ochrana divočiny a ohrozených druhov, podpora ekologických a udržateľných aktivít.