• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Štvrtok, 18.4.2024Meniny má Valér
Bratislava

Najlepšie miesta, kam skryť vianočné darčeky: Tu ich zaručene nik nenájde!

  • 19:35 15.12.2021
  • Svet
Najlepšie miesta, kam skryť vianočné darčeky: Tu ich zaručene nik nenájde!

Na úkryt pod posteľou alebo v skrini zabudnite – tieto skrýše na darčeky už dávno nie sú tajné. Nájdite vo svojom dome zákutia, ktoré naozaj nik neodhalí.

Darčeky nie je len ťažké nakúpiť, ale aj ich ukryť tak, aby ich nik nenašiel – zvlášť ak máte zvedavé deti. Pred Vianocami neostáva tajný žiadny kút, a pohľady zvedavcov sa môžu uprieť aj na miesta, ktoré po celý rok ostávajú zahalené.

Ak sa rok čo rok spoliehate na rovnakú skrýšu, pričom u väčšiny ide o šatník alebo priestor pod posteľou, nastal čas na zmenu. Prekvapte tento rok všetkých svojou prezieravosťou a ukryte darčeky do niektorého z týchto úkrytov.

Škatule z výzdoby

Foto: Dmitriev Mikhail/Shutterstock.com

Ak už máte vyzdobené, nie je nič jednoduchšie ako využiť prázdne škatule a iné obaly z vianočnej výzdoby na úkryt pred zvedavcami. Keď už sú ozdoby vonku, nikomu ani nenapadne zaoberať sa obalmi z nich.

Škatuľa zo stromčeka

Podobne sa dá využiť aj škatuľa z vianočného stromčeka, ak ste kupovali umelý. Keďže je škatuľa väčšinou dostatočne veľká a len málokto do nej po Vianociach opäť balí stromček, hodí sa aj na väčšie množstvo darčekov počas celého roka.

Prázdne škatule z nákupov

Odkladáte si pôvodné balenia výrobkov pre prípad, že ich budete musieť reklamovať? Prečo ich medzitým nevyužiť na ukrytie darčekov? Ako skvelý úkryt na darčeky poslúžia aj úložné škatule, ktoré bežne používate napríklad na oblečenie alebo potraviny. Predtým, ako do nich darček odložíte, zabaľte ho tak, aby nebolo vidno jeho obsah.

Kufre

Ak počas Vianoc necestujete, odložte do prázdnych kufrov darčeky. Toto miesto býva často prehliadané, zvlášť ak sa kufor nachádza na ťažko prístupnom mieste, teda napríklad v pivnici, podkroví alebo garáži.

Prenosná mraznička

Foto: FootMade0525/Shutterstock.com

Prenosná mraznička alebo autochladnička je zariadenie, ktoré keď kúpime, často naň rýchlo zabúdame. Siahame po nej nanajvýš párkrát za rok, pričom počas zimy sa na nej väčšinou len hromadí prach – skvele sa preto hodí ako skrýša na darčeky.

Priestor na rezervu

Kufor auta nepatrí medzi najsofistikovanejšie miesta na ukrytie darčekov aj preto, že je doňho ľahké nahliadnuť, a okrem toho sa darčeky môžu rozbiť alebo pokaziť, ak ich prevážate z miesta na miesto. Tieto problémy ale vyrieši tesná priehradka na rezervnú pneumatiku, na ktorú často zabúdajú aj majitelia auta.

Pod detskou posteľou

Pod lampou býva najväčšia tma, no nie? Ak sa tento rok cítite akčne, zariskujte a odložte darčeky pre deti na najmenej pravdepodobné miesto – pod ich posteľ. Väčšinu malých detí desí predstava toho, čo sa nachádza pod posteľou, takže sotva budú hľadať darčeky práve tam.

Najstrašidelnejšie miesto v dome

Foto: Yuliasis/Shutterstock.com

V každom dome (a zvlášť v tých starších) sa nájde miesto, ktorého sa neraz boja nielen deti, ale aj dospelí. Či už ide o tmavý šatník, pavučinami opradený pôjd alebo zákutie v pivnici, do ktorého sa nik neodváži, presne toto miesto vám skvele poslúži v čase pred Štedrým dňom.

U niekoho iného

Keď sa minú možnosti u vás doma, hľadajte úkryt u susedov a priateľov. Môžete si takto navzájom pomôcť, a navyše môžete rodine hneď povedať, že nejde o darčeky pre nich.

Zdroj: Info.sk, DP, lifehacker.com
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Video: Rodine sa stratil pes, takto ho našli medzi medveďmi

Video: Rodine sa stratil pes, takto ho našli medzi medveďmi

VČERA - 19:10Zaujímavosti

Dron zachytil prekvapivé zábery strateného huskyho.

Počas letnej sezóny sprístupnia aj doteraz

Počas letnej sezóny sprístupnia aj doteraz "skryté" časti Spišského hradu

VČERA - 8:55Zaujímavosti

Na Spišskom hrade pripravili na novú turistickú sezónu viacero noviniek.

Futurológ: Blížime sa k singularite, toto sa stane už o 5 rokov

Futurológ: Blížime sa k singularite, toto sa stane už o 5 rokov

VČERA - 7:06Zaujímavosti

Podľa uznávaného futurológa Raya Kurzweila, z ktorého predpovedí sa vyplnilo takmer 86 percent, technológia v roku 2029 dosiahne nový míľnik, ktorý ovplyvní aj ľudstvo.

Čo robiť, ak pri pristávaní lietadla začujete desivé zvuky?

Čo robiť, ak pri pristávaní lietadla začujete desivé zvuky?

22:09 15.04.2024Zaujímavosti

Počas pristávania lietadla sa pasažieri na palube môžu stretnúť s celým radom nepríjemných zvukov, ktoré stupňujú strach z lietania. Často sa ich však vôbec netreba báť.