• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 26.4.2024Meniny má Jaroslava
Bratislava

Video: Známy majiteľ podniku z Trnavy vynadal policajtom aj hygienikom

  • 9:40 30.11.2021
  • Trnava
Video: Známy majiteľ podniku z Trnavy vynadal policajtom aj hygienikom

Majiteľ prevádzky v Trnave sa odmieta podrobiť novým prísnejším pandemickým opatreniam. Pri kontrole vynadal polícii aj hygienikom.

Trnavská prevádzka Hollywood Burger dostala maximálnu pokutu od hygienikov za porušovanie protipandemických nariadení. Jej majiteľ je najmä vďaka sociálnym sieťam známy tým, že prevádzku odmieta uzatvoriť, hoci reštaurácie majú v súčasnosti povolený len okienkový predaj.

Hollywood Burger si v minulosti robil reklamu na Facebooku aj tým, že povoľoval vstup všetkým zákazníkom bez ohľadu na režim OTP (očkovaní, testovaní a po prekonaní COVID-19). Prevádzka najnovšie na svojej stránke zverejnila video s kontrolou polície a hygienikov v čase, keď mala byť pre verejnosť zatvorená. Vo videu jasne vidno, že sa v nej nachádza niekoľko zákazníkov.

Kolegovia z gastra, podnikatelia, živnostníci, hotelieri a všetci ktorých sa tieto nové nezmyselné nariadenia dotýkajú Otázka či majú títo ľudia chrbtovú kosť je asi úplne zbytočná ale aby kontrola chcela OSPRAVEDLNENIE, že ste kričal na nich a dokonca ste si dovolili pred zákazníkmi je už teda iná liga SLOVENSKO STAČILO V Nedeľu sa môžeš tešiť na šťavnaté videjko čo si ešte nikto nedovolil ZDIELAJTE aby každý videl, že si nemá nechať srať na hlavu vo vlastnom podnik #tlak300 #ospravedlnenie #v #tvojom #podniku #ked #ta #prisli #zavrieť #je #uz #maximalna #drzost

Uverejnil používateľ Hollywood Burger Pondelok 29. novembra 2021

Majiteľ prevádzky sa pri kontrole nezdržal, a polícii aj hygienikom vynadal. Keď sa mu hygienička snažila vysvetliť, že môže predávať jedine zabalené jedlo cez okienko, nezdržal sa vulgarizmov.

„Takže vy mi dôjdete zavrieť reštauráciu a pokutovať ma vo vlastnom podniku, a ja sa mám ospravedlňovať? Čo ste normálni,“ bránil sa majiteľ, keď ho policajti vyzvali, aby nekričal. Návšteva sa napokon nezaobišla bez pokuty.

Hollywood Burger nedávno zaujal aj videom, v ktorom majiteľ predával jedlo z auta. Hygienici na mieste argumentovali tým, že dostali podnet o ambulantnom predaji, ktorý kvôli zhoršujúcej sa epidemickej situácii takisto nie je povolený.

„Ja som vo svojom aute, my si tu s chalanmi varíme obed, nič nepredávame, mám riadne zaplatené parkovacie miesto, som vo svojom aute, nič neporušujeme, prevádzka je zatvorená,“ bránil sa majiteľ pred kontrolou.

Ten pocit, keď kontrole už dôjdu argumenty nakoľko sme v AUTE číslo 0948412501 Dnes zatiaľ 4-tá kontrola aj TV Markíza #dakujeme

Uverejnil používateľ Hollywood Burger Štvrtok 25. novembra 2021

Keďže majiteľ reštaurácie mal počas parkovania do auta zavedenú elektrickú energiu cez predlžovačku z jednej z budov, hygienik ho požiadal, aby ju odpojil, čo majiteľ nakoniec urobil. „Mysleli sme na túto situáciu, preto mám auto na solárne panely a batériu,“ oznámil majiteľ úradníkom.

Polícia SR na svojej facebookovej stránke ešte vo štvrtok 25. novembra informovala, že majiteľovi prevádzky za nerešpektovanie opatrení udelila pokutu vo výške 5000 eur. „Nakoľko majiteľ na mieste odmietol pokutu zaplatiť, bolo jeho konanie oznámené príslušnému RÚVZ. V správnom konaní mu môže byť uložená pokuta až do výšky 20 000 eur,“ informovala polícia.

Zdroj: Info.sk, facebook.com/hollywoodburgertrnava, facebook.com/policiaslovakia
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Jourová: Ani Európska komisia, ani slovenská vláda si neprajú, aby SR prišla o eurofondy

Jourová: Ani Európska komisia, ani slovenská vláda si neprajú, aby SR prišla o eurofondy

VČERA - 21:25Domáce

Uviedla to podpredsedníčka Európskej komisie a eurokomisárka pre hodnoty a transparentnosť Věra Jourová na štvrtkovej tlačovej besede v Bratislave.

Susko: Ministerstvo nežiadalo Najvyšší súd o konkrétne spisy, iba záznamy o prerozdeľovaní

Susko: Ministerstvo nežiadalo Najvyšší súd o konkrétne spisy, iba záznamy o prerozdeľovaní

VČERA - 14:43Domáce

Ministerstvo spravodlivosti SR žiadalo od Najvyššieho súdu SR iba záznamy o procese prerozdeľovania spisov cez informačný systém.

Vážna nehoda na diaľnici D1: Zrazili sa tri vozidlá

Vážna nehoda na diaľnici D1: Zrazili sa tri vozidlá

VČERA - 14:06Domáce

Diaľnica je pre nehodu neprejazdná.

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

VČERA - 13:09Domáce

Na banskobystrickom pracovisku Špecializovaného trestného súdu sa vo štvrtok mal začať proces v kauzách Donovaly a Báč, ktoré sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.