• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 29.3.2024Meniny má Miroslav
20°Bratislava

Polícia vyzýva ľudí, aby jej poslali videá z protestu v Bratislave

  • 15:12 30.07.2021
  • Bratislava
Polícia vyzýva ľudí, aby jej poslali videá z protestu v Bratislave

Podľa polície sa na proteste pred palácom zúčastnilo 1000 až 1500 ľudí.

Policajti žiadajú ľudí, aby im zaslali videá zo štvrtkového (29. 7.) protestu v Bratislave, ktoré zachytávajú protiprávne konanie demonštrantov. Informoval o tom hovorca bratislavskej polície Michal Szeiff.

V prípade, ak občania disponujú audiovizuálnymi záznamami, zachytávajúcimi protiprávne konania účastníkov včerajšieho neoznámeného zhromaždenia vo vzťahu k občanom Bratislavy alebo k návštevníkom mesta (napríklad fyzické napadnutia, výtržnosti a podobne), žiadame ich, aby ich poskytli polícii s cieľom ďalšieho objasňovania,“ uviedol Szeiff.

Po analýze videí bude podľa Szeiffa prebiehať stotožňovanie trestne zodpovedných osôb. Príslušné útvary Policajného zboru potom vykonávajú úkony smerujúce k vyvodeniu možnej trestno-právnej zodpovednosti.

Polícia zároveň žiada občanov, aby im poskytli informácie k mužovi, ktorý obťažoval vodiča v bielom aute značky BMW.

MÁTE VIDEÁ ZO VČERAJŠIEHO NEOZNÁMENÉHO VEREJNÉHO ZHROMAŽDENIA POŠLITE NÁM ICH SPRÁVANIE NIEKTORÝCH ÚČASTNÍKOV ZHROMAŽDENIA BUDE MAŤ DOHRU Policajti Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave sa v súvislosti so včerajším neoznámeným verejným zhromaždením obracajú na verejnosť so žiadosťou o spoluprácu. V prípade, ak občania disponujú audiovizuálnymi záznamami, zachytávajúcimi protiprávne konania účastníkov včerajšieho neoznámeného zhromaždenia vo vzťahu k občanom Bratislavy alebo k návštevníkom mesta (napr. fyzické napadnutia, výtržnosti a podobne), žiadame ich aby ich poskytli polícii za účelom ďalšieho objasňovania. Po ich analýze bude prebiehať stotožňovanie trestne zodpovedných osôb a príslušné útvary Policajného zboru budú vykonávať úkony smerujúce k vyvodeniu možnej trestno-právnej zodpovednosti. Súčasne žiadame občanov, aby nám za účelom objasnenia tohto skutku poskytli informácie k mužovi na nižšie priloženej fotografii. Záznamy môžu občania: odovzdať na USB, alebo CD, osobne na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru, emailom na adresu [email protected], prostredníctvom stránok na úschovu videí, alebo formou súkromnej správy na oficiálnej FB stránke POLÍCIA SR – BRATISLAVSKÝ KRAJ.

Uverejnil používateľ Polícia SR - Bratislavský kraj Piatok 30. júla 2021

Záznamy môžu ľudia odovzdať na USB, CD alebo osobne na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru. Taktiež ich môžu zaslať e-mailom na adresu [email protected], prostredníctvom stránok na úschovu videí, alebo formou súkromnej správy na oficiálnej stránke polície na sociálnej sieti.

Vo štvrtok ráno sa na Hodžovom námestí pred Prezidentským palácom v Bratislave začal oficiálne neohlásený protest proti očkovaniu, pandemickým opatreniam i proti prezidentke, členom vlády i parlamentu. Podľa polície sa na proteste pred palácom zúčastnilo 1000 až 1500 ľudí. Protestné zhromaždenie pokračuje aj v piatok. Zúčastňujú sa na ňom zatiaľ len desiatky ľudí.

Zdroj: Info.sk, TASR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
SHMÚ varuje pred vetrom na západnom Slovensku a na horách

SHMÚ varuje pred vetrom na západnom Slovensku a na horách

DNES - 13:00Domáce

Na západe Slovenska a v niektorých severných okresoch upozorňujú meteorológovia v piatok na silný vietor.

J. Naď: Najväčšou výzvou pre štáty NATO bude odolať dezinformačným útokom

J. Naď: Najväčšou výzvou pre štáty NATO bude odolať dezinformačným útokom

DNES - 13:00Domáce

Pre členské krajiny NATO bude najväčšou výzvou do ďalšieho obdobia odolať silným dezinformačným útokom a cieleným vplyvovým operáciám.

Výročie vstupu do Aliancie pripomína vlajka pred Prezidentským palácom

Výročie vstupu do Aliancie pripomína vlajka pred Prezidentským palácom

DNES - 11:47Domáce

Dvadsiate výročie vstupu Slovenskej republiky do Severoatlantickej aliancie pripomína vlajka NATO, ktorú v piatok vztýčili pred Prezidentským palácom.

SaS: Členstvo v NATO je aj po rokoch základným pilierom našej bezpečnosti

SaS: Členstvo v NATO je aj po rokoch základným pilierom našej bezpečnosti

DNES - 11:22Domáce

Členstvo v Severoatlantickej aliancii je pre Slovensko aj po rokoch základným pilierom bezpečnosti.

Len päť z 24 kandidujúcich strán a koalícií vedú do eurovolieb ženy

Len päť z 24 kandidujúcich strán a koalícií vedú do eurovolieb ženy

DNES - 10:07Domáce

Zo všetkých 24 kandidujúcich strán a koalícií vo voľbách do europarlamentu má na čele kandidátnej listiny ženu iba päť.