• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Streda, 17.4.2024Meniny má Rudolf
Bratislava

Letné parfémy pre ženy

  • 9:06 22.05.2021
  • Bratislava
Letné parfémy pre ženy

Každá sezóna si vyžaduje špeciálny parfum. Zima je obdobím ťažkých, trpkých a korenistých vôní, na jeseň môžete si zvoliť niečo teplé a útulné a na jar veselé a sladké.

S príchodom tepla všetci potrebujeme trochu sviežosti! Správne zvolený letný parfum môže vytvoriť tú správnu náladu a udržiavať príjemnú atmosféru po celý deň. Aby sme sa nepreťažovali zbytočnými vôňami, môžete použiť ľahké parfémové kompozície pozostávajúce z neutrálnych aromatických zložiek. Napríklad, ideálnym variantom sú bergamot a citrón. Noty jazmínu sa nádherne a harmonicky kombinujú so všetkými ovocnými akordmi. Vôňa ananásu príjemne ovplyvňuje nielen majiteľa parfému, ale aj okolie.

Pravidlá pre výber parfumu na leto

  1. Vôňa by mala byť jemná ako obloha.
  2. Parfum na leto by mal byť priehľadný ako kvapky rannej rosy.
  3. Letný parfúm by mal voňať ako čerstvé ovocie.

Vybrali sme pre vás 6 najlepších vôní pre ženy, ideálnych pre letnú sezónu. Tieto letné vône sa vyznačujú predovšetkým svojou ľahkosťou. Každá vôňa obsahuje úžasné ovocné tóny zmiešané s notami bobúľ a bielych kvetov. Všetky parfumy z nášho zoznamu sú cenovo dostupnou alternatívou k drahým bestsellerom.

Emper G Pour Femme

Atraktívna a svieža vôňa vytvorená bobuľovými notmi jahôd a malín. Harmonická vôňa sa vyznačuje ľahkosťou, ktorú jej dodáva studený podtón jazmínu. Tento parfúm je skvelou a cenovo dostupnou alternatívou pre mladé dievčatá.

Vivarea Veronica

Jemná a ultra ľahká vôňa ylang-ylang s osviežujúcimi akcentmi fialky a citrónu. Vôňa je analogóm Aqua Allegoria Lys Soleia Guerlain. Akékoľvek dámske parfémy môžete si objednať na našej internetovej stránke Makeup.sk

10th Avenue Nice Blue

Najlepší dostupný ekvivalent slávneho citrusového bestselleru D&G Light Blue. Skúsili ju tisíce žien a vybrali ako najlepšiu letnú vôňu. Zloženie priťahuje tónmi citrónu, zeleného bambusu, bielej ruže a cédru. Vôňu vytvorila francúzska spoločnosť Jean Jacques Vivier.

Infinite Pleasure Just Girl

Parfum francúzskej spoločnosti GEPARLYS, si postupne získal popularitu a stal sa lídrom v predaji! Jeho úžasná aróma fascinuje už od prvých tónov a bez veľkého úsilia sa stáva obľúbenou u žien. Parfum má ľahkú ovocnú vôňu s jemným podtónom jablkového kvetu a konvalinky.

Armaf Vanity Femme Essence

Vôňa, ktorá je veľmi perzistentná napriek svojmu ľahkému zloženiu. Za posledné tri roky sa tento parfum stal najpredávanejšou dámskou vôňou spoločnosti Sterling Parfums. Ultra osviežujúce broskyňové akordy sa spájajú s vôňou rozkvitnutej magnólie a jazmínu.

Lazell Princess 3

Za nízku cenu získate plnohodnotný parfum v objeme 100 ml, ktorý je analogóm L`Imperatrice 3 Dolce & Gabbana. Skladá sa z rovnakých komponentov ako originál: kiwi, vodný melón, cyklámen sú hlavné tóny parfumu.

Zdroj: Info,sk, HaZZ
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

16:19 19.12.2023Tlačové správy

Mláky, voda, blato – ktoré dieťa by tomu odolalo? Na bezstarostne strávené chvíle vonku aj počas nepriaznivého počasia sú nevyhnutnou výbavou gumáky.