• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Streda, 24.4.2024Meniny má Juraj
Bratislava

Čo o vás prezrádza váš vianočný stromček? Zistite to podľa výzdoby

  • 20:35 23.12.2020
  • Bratislava
Čo o vás prezrádza váš vianočný stromček? Zistite to podľa výzdoby

Ako vyzerá váš vianočný stromček? Okrem toho, že jeho výzdoba pôsobí esteticky, môže tiež mnohé napovedať o vašom vnútre. Čo nové sa o sebe dozviete?

Psychologické výskumy potvrdzujú, že skoré zdobenie vianočného stromčeka ľuďom zlepšuje náladu. Hlavnou otázkou ale ostáva, ako ho ozdobiť?

V rámci možností sa ponúkajú vianočné gule, cencúle, salónky, motýliky, mikuláše, girlandy aj svetielka. Ak si ale myslíte, že výzdoba stromčeka je len vecou vkusu, mýlite sa – spôsob, akým ho každoročne zdobíte, vie totiž mnohé prezradiť aj o vašom vnútre.

Ste tichý alebo skromný človek? Máte radšej spoločnosť a ste sebavedomí? Zistite o sebe viac jediným pohľadom na stromček. Čo o vás prezradí ten váš?

1. Tradičný stromček

Foto: Africa Studio/Shutterstock.com

Ak preferujete zelený stromček s rôznofarebnými vianočnými guľami, dá sa o vás povedať, že ste konzervatívny typ človeka. Máte vysoké sebavedomie a presne viete, čo chcete v živote dosiahnuť. Len málokedy skúšate nové veci, ktoré by pre vás nemuseli byť pohodlné.

Treba povedať, že sa na vás dá spoľahnúť. Svojich blízkych vždy podporíte a nemáte problém s dodržiavaním pravidiel. Nemáte radi zahmlievanie, povinnosti si vždy plánujete dopredu, a ak sa niečo nevydarí podľa plánov, vie vás to naštvať.

2. Nezelený stromček

Foto: OLEKSANDR ROZDOBUDKO/Shutterstock.com

Ak je váš stromček biely alebo má akúkoľvek inú farbu okrem zelenej, znamená to, že radi vytŕčate z davu a nebojíte sa povedať svoj názor. Nevadí vám, že váš názor vždy počuť, a často nedodržiavate stanovené pravidlá. Ste odvážny človek so zmyslom pre dosiahnutie najvyšších cieľov. Veľa pre vás znamená váš prejav a osobný priestor.

U ostatných hľadáte uznanie a neraz predvádzate vlastnú silu. Vždy ste otvorení novým nápadom a radi experimentujete. Prekážok sa nikdy nezľaknete, práve naopak – hravo si s nimi poradíte. Medzi vaše silné stránky patrí najmä vytrvalosť.

3. Stromček so všetkým, čo doma nájdete

Foto: leoanna/Shutterstock.com

Ak na stromček zavesíte ozdoby spred dvadsiatich rokov, novú kolekciu aj salónky, ktoré ešte pamätajú na vašu prababku, znamená to, že ste nepredvídateľní. Často meníte plány a neznášate rozhodovanie. Na druhej strane sa vždy snažíte nájsť kompromis a vyhovieť každému okolo vás.

Často rozmýšľate, či to, čo robíte, je správne. Všetko dlho zvažujete a v každej situácii viete nájsť plusy aj mínusy. Radi pritom spoznávate ľudí z rôznych zázemí – nemáte žiadne predsudky.

4. Vysvietený stromček

Foto: Inara Prusakova/Shutterstock.com

Ak vám jedna reťaz na stromčeku nestačí, znamená to, že ste nezávislý optimista. Tešíte sa z vlastnej samostatnosti a radi sa staviate do výslnia. Názory ostatných vás nezaujímajú – svoj život zariaďujete podľa vlastných skúseností a poznatkov.

Máte radi rozmanitosť a nikdy neodmietnete pozvánku na oslavu či stretnutie. Život v domácnosti sa vám veľmi nepozdáva, a tak radšej trávite čas v spoločnosti iných. Ľahko spoznávate nových ľudí a nevadí vám spoločnosť neznámych.

5. Zmiešaný stromček

Foto: Tim Evseev/Shutterstock.com

Ak váš stromček zdobia reťaze, salónky, gule a rôzne iné ozdoby každého druhu, znamená to, že zrejme radi snívate. Rovnako nepatríte medzi predvídateľných ľudí. S radosťou vítate všetky príležitosti, ktoré vám život ponúkne. Keďže nemáte veľkú vytrvalosť, často sa púšťate do nových vecí predtým, ako dokončíte tie staré.

Ľahko sa prispôsobujete novým podmienkam a hravo si poradíte aj s náročnými situáciami. Ľudia nemajú problém vám dôverovať a podporiť vás. Všetci vedia, že sa na vás môžu obrátiť s akoukoľvek otázkou, a vy im poradíte.

6. Malý stromček

Foto: Atstock Productions/Shutterstock.com

Ak vašu domácnosť zdobí menší stromček, môže to znamenať, že nemáte radi prekvapenia a životné zmeny. Patríte k skromným a tichým ľuďom a v spoločnosti zbytočne nevyhľadávate pozornosť.

Vážite si všetko, čo máte, a na zanechaní dojmu vám nezáleží. Myslíte si, že ľudia by vždy mali byť sami sebou bez zbytočných príkras.

Zdroj: Info.sk, DP, brightside.me
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Takto ovplyvňuje priezvisko známky v škole, dôležité je začiatočné písmeno

Takto ovplyvňuje priezvisko známky v škole, dôležité je začiatočné písmeno

DNES - 6:32Zaujímavosti

Vaše priezvisko môže mat vplyv na to, ako sa vašim deťom bude dariť v škole.

Kedy je človek oficiálne starý? Veková hranica sa posunula

Kedy je človek oficiálne starý? Veková hranica sa posunula

VČERA - 7:01Zaujímavosti

Vek, v ktorom sa ľudia považujú za starých, sa zmenil.

Ako zabrániť meškaniu letu: Dôležitý krok, ktoré musíte spraviť ešte doma

Ako zabrániť meškaniu letu: Dôležitý krok, ktoré musíte spraviť ešte doma

22:03 22.04.2024Zaujímavosti

Vyhnite sa meškaniu a zdĺhavej kontrole pred odletom. Letuška sa podelila o rady pri balení batožiny, ktoré vám na letisku pomôžu ušetriť čas.

Fínska lososová polievka lohikeitto chutí výborne a aj zahreje. Takto jednoducho si ju pripravíte

Fínska lososová polievka lohikeitto chutí výborne a aj zahreje. Takto jednoducho si ju pripravíte

21:16 22.04.2024Zaujímavosti

Máte radi polievky? Mali by ste vyskúšať túto – je zdravá, chutná, sýta a pripravíte ju hravo za menej ako hodinu.

Takto poškodzujete svoj sporák bez toho, aby ste o tom vedeli

Takto poškodzujete svoj sporák bez toho, aby ste o tom vedeli

6:32 22.04.2024Zaujímavosti

Indukčné a elektrické sporáky si vyžadujú špecifickú starostlivosť. Viete, ako ich správne čistiť bez toho, aby ste ich poškodili?