• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Utorok, 16.4.2024Meniny má Dana, Danica
Bratislava

Paneurópska vysoká škola predstavuje 4mov

  • 14:23 14.02.2013
  • BRATISLAVA
Paneurópska vysoká škola predstavuje 4mov

Paneurópska vysoká škola má vlastné internetové vysielanie. Na YouTube kanáli 4mov ponúka týždenný netradičný spravodajský prehľad toho najdôležitejšieho, čo sa za uplynulé obdobie stalo vo svete i na pôde PEVŠ. Tvorcovia sa inšpirovali najmä v zámorí populárnym formátom videoblogov.

Tie vznikajú v priestoroch profesionálneho Mediálneho centra Fakulty masmédií PEVŠ, teda na rovnakom mieste, v akom vznikajú viaceré programy spravodajskej televízie TA3, či postprodukcia televíznych šou ako napríklad Žena roka.

Študentom pri tvorbe online magazínu pomáhajú skúsení televízni odborníci a pedagógovia pôsobiaci na Fakulte masmédií PEVŠ – Miki Gucman a Zora Hudíková. Samotná príprava formátu trvala tri mesiace. Realizačný tím je zložený z autorov, kameramanov, strihačov a moderátorov. Tí vzišli zo širokého castingu, keďže záujem o participáciu na 4mov bol veľký. Je zaujímavé, že medzi tvorcami nie sú len poslucháči Fakulty masmédií PEVŠ, ale taktiež budúci právnici z FP PEVŠ. Pilotný diel relácie uzrel svetlo sveta v januári.

„Zvolili sme jednoduchý, priateľský formát blízky mladej cieľovej skupine, ktorý v našich zemepisných šírkach doteraz chýbal. Snažíme sa do štyroch minút vtesnať to najzaujímavejšie, čo hýbalo svetom a našim okolím uplynulý týždeň. Projekt je čisto nekomerčný, všetci členovia tímu pracujú dobrovoľne,“ predstavil koordinátor 4mov Vitaly Dmitriev.

„Sme radi, že môžeme pomôcť študentom v realizácii tohto unikátneho projektu. V Mediálnom centre PEVŠ majú zabezpečené profesionálne podmienky na úrovni komerčných televízií. 4mov je ambiciózny projekt a verím, že bude mať úspech,“ vyjadril sa šéf Mediálneho centra PEVŠ Miki Gucman.

Realizačný tím 4mov
Kristína Lévai (Fakulta masmédií PEVŠ)
Viktor Kamenický (FM PEVŠ)
Roman Naništa (FM PEVŠ)
Kristián Formel (FM PEVŠ)
Timotej Slovík (Fakulta práva PEVŠ)

YouTube kanál 4mov
http://www.youtube.com/user/4movSK
Zdroj: WBN/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

16:19 19.12.2023Tlačové správy

Mláky, voda, blato – ktoré dieťa by tomu odolalo? Na bezstarostne strávené chvíle vonku aj počas nepriaznivého počasia sú nevyhnutnou výbavou gumáky.