• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Streda, 24.4.2024Meniny má Juraj
Bratislava

Odhalenie svadobných fotografov: Tieto znaky na svadbe svedčia o skorom konci manželstva

  • 18:24 10.04.2019
  • Svet
Odhalenie svadobných fotografov: Tieto znaky na svadbe svedčia o skorom konci manželstva

Niektorí fotografi o sebe tvrdia, že majú nos na vypátranie podozrivých znakov na svadbách, ktoré svedčia o skorom rozvode páru.

Keď oproti sebe pred oltárom stojí muž a žena, a z úst im vyletí tak dlho očakávané „Áno“, určite im vtedy nebehá po rozume myšlienka na rozvod. Bohužiaľ, v niektorých prípadoch manželstvo nevydrží ani niekoľko mesiacov, a dotieravá myšlienka si u svojho nositeľa nájde miesto.

Niektorí svadobní fotografi tvrdia, že prvé varovné znaky krachujúceho manželstva si možno všimnúť už na svadbe. Toto sú tie najčastejšie z nich:

Čo sa stane, keď nevyjde svadba podľa plánov

Jeden svadobný fotograf na Reddite hovorí, že kľúčovým faktorom budúcich mesiacov manželstva je to, ako pár zvláda nedokonalosti, bez ktorých sa nezaobíde žiadna svadba.

„Rád rozprávam o historke z nie celkom tradičnej svadby. Konala sa v lese pri drevenej chate s ohniskom. Mali vegánske jedlo a prišlo veľa priateľov so psami. Všetko bolo dokonalé, až na nevestine šaty, ktoré neprišli na čas. Bola z toho poriadne zničená.

Stále mala oblečené tepláky a tričko s Mickey Mousom, a jej nastávajúci sa rozhodol podporiť ju tým, že si vyzliekol oblek a ostal len v košeli a boxerkách. Keďže oddávajúci musel čoskoro odísť, ženích povedal neveste, že je časť ísť, a ju to rozosmialo.“

Fotograf dodáva, že to bolo prvýkrát, čo mu na záberoch dominovali chlpaté nohy v boxerkách, ale svadbu si napokon užil a je presvedčený o tom, že takéto páry spolu ostanú navždy.

Flirtovanie

Jedna fotografka si na svadbe všimla, že po nej a jej asistentke podozrivo žmurkal ženích. „Nežmurkal tak, akoby mu niečo padlo do oka. Keď sa pár usadil na stoličkách, pokukával po mne aj mojej asistentke cez nevestino rameno. Bizarná skúsenosť.“

Hádzanie a krájanie torty

Ide o ojedinelý prípad, ale jeden svadobný fotograf upozorňuje, že svadobný pár by sa mal na svadbe vyhnúť hádzaniu torty do tváre svojho nastávajúceho/svojej nastávajúcej. Ako sám hovorí, každá svadba, ktorá skončila krachom manželstva, sa nezaobišla bez tejto podivnej disciplíny.

Ďalší fotograf si všimol podozrivé správanie aj pri krájaní torty. Niektoré páry sa údajne vyžívajú v tom, keď môžu kusy torty hádzať jeden na druhého. Manželia sú v tomto väčšinou synchronizovaní, a vedia, či sa za to ich partner nahnevá alebo nie.

Niekedy sa však stane, a to predovšetkým ženíchom, že situáciu nesprávne odhadnú, a namiesto zábavy si vyslúžia len hanbu a zlý pocit. Takéto manželstvá zriedka končia šťastne.

Ako sa ku sebe správajú počas svadobného dňa

Dĺžku manželstva dokážete odhadnúť aj na základe toho, ako sa jeden k druhému správajú počas Dňa D. „Ak sa počas stresujúceho dňa jeden k druhému (a ku mne) správajú s rešpektom, ide o dobrý príklad zvládania náročnejších situácií v živote.“

Skúsenosť jednej svadobnej fotografky stojí za zmienku: „S manželom sme obaja svadobní fotografi. Jeden pár, ktorý snáď už nikdy nebudeme musieť stretnúť, sa celý deň hádal. Bolo to také zlé, že sa na seba ledva pozreli. Na niektorých fotkách sme ženíchovi museli prirobiť úsmev, aby aspoň niekde vyzeral byť šťastný.“

Ak je jeden z nich stále ticho

Bývalý svadobný fotograf nešťastné páry väčšinou spozoroval podľa toho, že jeden z nich bol až príliš ticho. Nič nevravel, len sa díval okolo seba.

„Jedným príkladom je ženích, ktorý počas obradu a hostiny sotva prehodil 10 slov s ostatnými. Nevesta s jej matkou boli po celý čas náramne hlučné a nadšené. Nevesta potrebovala mať všetko dokonalé.

Dva týždne po svadbe som im odovzdával fotky, a on bol stále tak ticho. Zato ona sa sťažovala na každú jednu fotku, lebo ženích sa neusmieval. Chcela odo mňa zľavu, lebo som mu neprirobil úsmev.

Asi po roku sa rozviedli. Viem o tom, lebo som mu fotil zásnuby 4 roky po nevydarenom manželstve. Na týchto fotkách vyzeral oveľa šťastnejšie.“

Zdroj: Info.sk, DP, reddit.com, mirror.co.uk, Foto: Shutterstock
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Takto ovplyvňuje priezvisko známky v škole, dôležité je začiatočné písmeno

Takto ovplyvňuje priezvisko známky v škole, dôležité je začiatočné písmeno

DNES - 6:32Zaujímavosti

Vaše priezvisko môže mat vplyv na to, ako sa vašim deťom bude dariť v škole.

Kedy je človek oficiálne starý? Veková hranica sa posunula

Kedy je človek oficiálne starý? Veková hranica sa posunula

VČERA - 7:01Zaujímavosti

Vek, v ktorom sa ľudia považujú za starých, sa zmenil.

Ako zabrániť meškaniu letu: Dôležitý krok, ktoré musíte spraviť ešte doma

Ako zabrániť meškaniu letu: Dôležitý krok, ktoré musíte spraviť ešte doma

22:03 22.04.2024Zaujímavosti

Vyhnite sa meškaniu a zdĺhavej kontrole pred odletom. Letuška sa podelila o rady pri balení batožiny, ktoré vám na letisku pomôžu ušetriť čas.

Fínska lososová polievka lohikeitto chutí výborne a aj zahreje. Takto jednoducho si ju pripravíte

Fínska lososová polievka lohikeitto chutí výborne a aj zahreje. Takto jednoducho si ju pripravíte

21:16 22.04.2024Zaujímavosti

Máte radi polievky? Mali by ste vyskúšať túto – je zdravá, chutná, sýta a pripravíte ju hravo za menej ako hodinu.

Takto poškodzujete svoj sporák bez toho, aby ste o tom vedeli

Takto poškodzujete svoj sporák bez toho, aby ste o tom vedeli

6:32 22.04.2024Zaujímavosti

Indukčné a elektrické sporáky si vyžadujú špecifickú starostlivosť. Viete, ako ich správne čistiť bez toho, aby ste ich poškodili?