• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Štvrtok, 18.4.2024Meniny má Valér
13°Bratislava

Michal Handzuš chce, aby Stanley Cup videlo čo najviac ľudí

  • 14:20 05.08.2013
  • BRATISLAVA
Michal Handzuš chce, aby Stanley Cup videlo čo najviac ľudí

V súvislosti s podujatím budú v centre mesta platiť dopravné obmedzenia. Konkrétne na Námestí Štefana Moysesa a na Kapitulskej ulici bude celý štvrtok zákaz parkovania a od 15:00 do 18:00, nebude možný ani prejazd cez Námestie Š. Moysesa od Bakossovej ulice. Mesto odporúča návštevníkom podujatia, aby využili mestskú hromadnú dopravu a parkoviská v širšom centre mesta.


Odporúčané parkoviská a možnosť dopravy z nich do centra zverejní na svojej internetovej stránke. Na verejný poriadok na podujatí budú dohliadať mestskí aj štátni policajti, sanitka so zdravotnými záchranármi bude pripravená na Lazovnej ulici a hasiči na Námestí Štefana Moysesa.BANSKÁ BYSTRICA 5. augusta (WEBNOVINY) - Ako na najmasovejšie podujatie tejto letnej sezóny sa mesto Banská Bystrica pripravuje na štvrtkovú prezentáciu Stanley cupu, ktorý do mesta privezie Michal Handzuš.

Uskutoční sa na Námestí SNP v historickom centre mesta od 16:00, Handzuš tam má s trofejou z NHL prísť o 18:00 a zdržať sa zhruba hodinu.

Ako na pondelkovej tlačovej besede informoval Handzuš spolu s primátorom Petrom Gogolom, program otvorí vystúpenie kapely Družina a po odchode trofeje ho ukončí kapela Hex. Spojený bude aj s charitatívnou dražbou dresov a hokejky.

Handzuš má k pódiu prísť cez celé námestie v otvorenom aute. "Chcem, aby Stanleyho pohár v mojom rodnom meste videlo čo najviac ľudí. Ja som sa s ním už viackrát potešil v Amerike. Teraz je rad na ľuďoch, pre ktorých je táto trofej magnetom. Každý sa ho chcel v Chicagu dotknúť, alebo ho aspoň zblízka vidieť. Niečo podobné očakávam aj doma,“ uviedol Handzuš.

Priamo pred pódiom budú vyčlenené osobitné zóny pre vozičkárov, novinárov a členov Handzušovho fanklubu. „Sme nesmierne hrdí na úspechy Michala Handzuša a tešíme sa na štvrtok, keď prvýkrát príde Stanley cup do Banskej Bystrice. Od fanúšikov mám také informácie, aby sme boli pripravení, ak príde viac ľudí, ako keď tu bol pápež,“ podotkol Gogola.

Počas pobytu v meste pod Urpínom uvidia prestížnu trofej aj detskí pacienti v Rooseveltovej nemocnici, mladí talentovaní hokejisti na zimnom štadióne v Banskej Bystrici a najbližší príbuzní a známi Michala Handzuša. "Bude to náročné. Mám veľa známych, kamarátov a chcem, aby sa s trofejou každý z nich potešil. Chcem urobiť fotky s pohárom tam, kde som vyrastal, teda ísť na mňa špeciálne miesta, ktoré sa viažu s mojou hokejovou kariérou a životom. Plánujem aj dve súkromné akcie, prvú pre priateľov a partnerov a druhú rodinnú v piatok s najbližšími. Zoznam je veľmi početný, takže bude to pre mňa dosť náročné a únavné. A čo bude v samotnom pohári? To neviem, všetko sa bude diať spontánne,“ ozrejmil plány so Stanleyho pohárom jeho prvý hokejový držiteľ z Banskej Bystrice.

Zdroj: SITA
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

18:05 25.01.2023Športové

Majstrovstvá Európy futbalistov 21 rokov sa v roku 2025 uskutočnia na Slovensku. Rozhodol o tom Výkonný výbor Európskej futbalovej únie na stredajšom zasadnutí vo švajčiarskom Nyone.

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu:

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu: "Veľmi ťažké podmienky"

11:35 10.12.2022Športové

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová sa usadila na čele po 1. kole sobotného obrovského slalomu Svetového pohára.

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

16:10 20.11.2022Športové

Holandský pretekár Max Verstappen z tímu Red Bull zvíťazil na Veľkej cene Abú Zabí, záverečných 22. pretekoch sezóny F1.

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

16:21 15.11.2022Športové

"Cítila som sa úplne prázdna,“ uviedla Vlhová pre Blick.

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

8:36 03.10.2022Športové

Divák nedeľňajšieho zápasu amerického futbalu medzi tímami NFL Pittsburgh Steelers a New York Jets zomrel po páde na eskalátore na štadióne Acrisure.