• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Štvrtok, 25.4.2024Meniny má Marek
Bratislava

Kampaň zamestnancov „Športujem. Ako ty“

  • 10:00 06.10.2016
  • Bratislava
Kampaň zamestnancov „Športujem. Ako ty“

Nový imidž značky predstavuje koučov INTERSPORTU vo veľkom štýle!

Po národnom kastingu na Slovensku sa 25 zamestnancov INTERSPORTU kvalifikovalo na tváre športového obchodu č. 1. Ostatné krajiny, v ktorých INTERSPORT pôsobí, túto sľubnú kampaň prevzali.

Partner Dr. Róbert Gálfy Foto: INTERSPORT
Mysleli by si Armin Kaiser z Rakúska a Edit Viktória Bakosová z Maďarska, že sa raz budú pozerať na svet z veľkých billboardov? Tušili Lukáš Pospíšil z Česka alebo Dr. Róbert Gálfy zo Slovenska o tom, že sa raz objavia na tisícoch letákov INTERSPORT? A čo majú spoločné?

Všetci štyria sú športoví nadšenci a kouči INTERSPORTU a spolu s ďalšími 25 kolegami uspeli v kastingu. Vo všetkých štyroch partnerských krajinách INTERSPORTU, t.j. v Rakúsku, Maďarsku, na Slovensku a v Českej republike sa do súťaže zapojilo vyše 100 zamestnancov INTERSPORTU.

Od polovice septembra sa na miliónoch letákov, poukážkových knižkách a plagátoch objavilo celkom 69 kandidátov. Niektorých bude vidno i na veľkoplošných obrazovkách v obchodoch.

Koho sme hľadali?
Hľadali sme tvár novej kampane INTERSPORTU s názvom "Športujem. Ako ty". Nehľadali sme ďalšiu slovenskú topmodelku, ale kolegyne a kolegov, ktorých ich obľúbený šport naozaj baví. Ktorí vyžarujú sympatiu a pritom vyzerajú autenticky, ale aj zdravé športové typy. Ktorí vedia, kde sú a kto sú. Plánovali sme rôznorodosť, a to vo všetkých vekových skupinách. Pod heslom „Hľadáme Tvoju tvár - nie tvoje telo!“ išlo o poctivý nábor ľudí zo „skutočného“ sveta INTERSPORTU.

Nové reklamné vystúpenie s autentickými svedectvami

Zamestnankyňa Soňa Szymiková Foto: INTERSPORT
Kampaň „Športujem. Ako Ty“ začne túto jeseň. INTERSPORT chce priniesť značku INTERSPORT ešte bližšie k zákazníkom a stať sa v regióne uprednostňovaným športovým partnerom. Do kampane sú zapojené rôzne druhy športu, ktoré sa menia opakovane a podľa sezóny - vierohodne a autenticky.

Záujem stať sa tvárou kampane prejavilo 117 kandidátov, z ktorých prvých už vybrala špeciálna porota. Potom sa v Rakúsku, Českej republike a Maďarsku konalo vzrušujúce fotenie. Prípravy s profesionálnymi vizážistami a fotografmi boli pre kandidátov absolútnym zlatým klincom.

Čísla, dáta, fakty
INTERSPORT INTERNATIONAL prevádzkuje okolo 5500 obchodov v 45 krajinách.
Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál TASR/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

VČERA - 10:44Tlačové správy

Fotovoltika je spôsob, ako meniť slnečné žiarenie priamo na elektrickú energiu. Práve tento proces sa stal kľúčovým v boji proti klimatickým zmenám a hľadaniu alternatívnych zdrojov energie.

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.