• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Utorok, 16.4.2024Meniny má Dana, Danica
Bratislava

AUTOMOTIVE ENGINEERING JOURNAL

  • 10:15 30.09.2016
  • Bratislava
AUTOMOTIVE ENGINEERING JOURNAL

AUTOMOTIVE ENGINEERING JOURNAL – časopis o automobilovom priemysle a strojárstve

Dynamicky sa rozvíjajúci automobilový priemysel na Slovensku a Česku má priaznivý vplyv na rozvoj strojárstva a ďalších priemyselných odvetví, ako i na rast ekonomík oboch krajín. Ukazuje sa, že tomu ...

Dynamicky sa rozvíjajúci automobilový priemysel na Slovensku a Česku má priaznivý vplyv na rozvoj strojárstva a ďalších priemyselných odvetví, ako i na rast ekonomík oboch krajín. Ukazuje sa, že tomu nebude inak ani v najbližších rokoch. Čo na Slovensku a v Česku donedávna chýbalo, bol vhodný špecializovaný zdroj informácií. Denníky a iné médiá uverejňujú rôzne správy o hospodárstve i priemysle, no neexistoval zdroj, ktorý by pravidelne a v primeranej lehote prinášal čo najkomplexnejší prehľad informácií pre tých, ktorí sú súčasťou automobilového priemyslu alebo sa ňou chcú stať. Práve tento nedostatok chce AUTOMOTIVE ENGINEERING JOURNAL odstrániť.

AUTMOTIVE ENGINEERING JOURNAL – magazín o automobilovom priemysle, strojárstve na Slovensku a v Česku (náklad 12 000 výtlačkov) – prináša informácie o smerovaní automobilového priemyslu a zároveň zachytáva dianie v spolupracujúcich priemyselných odvetviach a hospodárstve. Pravidelne, minimálne na 80 stranách, prináša informácie reagujúce na potreby trhu a možnosti, ktoré ponúka, o technológiách, produktoch a službách, pokúša sa definovať problémy a hľadať možné riešenia, informuje o vedecko-výskumnej činnosti a implementácii jej výsledkov do prace, o vytváraní podmienok pre rozvoj znalostnej ekonomiky. - to všetko prináša AUTOMOTIVE ENGINEERING JOURNAL Odborné články od renomovaných odborníkov, analýzy, reportáže či rozhovory na aktuálne témy i prezentácie firiem sú spracované tak, aby priniesli užitočné informácie pre vrcholový a stredný manažment firiem, školstvo, odbornú i laickú verejnosť. Distribúcia časopisu je zabezpečená viacerými distribučnými kanálmi. Bezplatne je časopis distribuovaný direct mailom priamo riaditeľom a manažérom firiem v automobilovom priemysle, strojárstve a spolupracujúcich priemyselných odvetviach na Slovensku, v Česku a v Európskej únii i vystavovateľom na významných veľtrhoch.

Ďalšia časť nákladu je distribuovaná prostredníctvom klasickej predajnej sieti. Pravidelné rubriky: Trendy, Aktuality a zaujímavosti, Výroba automobilov – materiály a technológie, Stroje a zariadenia, Tribológia a tribotechnika, Informačné technológie, Automatizácia a robotizácia, Veľtrhy, výstavy a konferencie, Logistika a produktivita, Financie, granty a eurofondy, Ekológia, Alternatívne pohony a Ekonomiky sveta.
Nové číslo vyšlo už dnes 30.9.2016, pri príležitosti MSV Brno!

Redakcia časopisu už teraz pripravuje ďalšie vydanie AUTOMOTIVE ENGINEERING JOURNAL.- s hlavnou témou: TOP STROJÁRSKE FIRMY V AUTOMOBILOVOM PRIEMYSLE.
www.autopriemysel.sk - www.autoprumysl.cz

Čítajte elektronickú verziu zdarma:
https://issuu.com/autoprumysl/docs/01_2016aej_listovacka
Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál TASR/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

16:19 19.12.2023Tlačové správy

Mláky, voda, blato – ktoré dieťa by tomu odolalo? Na bezstarostne strávené chvíle vonku aj počas nepriaznivého počasia sú nevyhnutnou výbavou gumáky.