• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Štvrtok, 25.4.2024Meniny má Marek
13°Bratislava

Zastavte rast cien! Usporte s novou kuriérskou službou

  • 6:00 24.06.2013
  • BRATISLAVA
Zastavte rast cien! Usporte s novou kuriérskou službou

V poslednom čase sa stále viac klientov pošty sťažuje na zvyšovanie cien. Navyše komfort a služby spojené s posielaním zásielok sa už rovnakým tempom nezvyšujú.

Existujú však spôsoby, ako ušetriť stovky eur mesačne. E-shopom, podnikateľom i bežným ľuďom tak svitá na lepšie časy. V konečnom dôsledku ušetrí i spotrebiteľ.

Firmy postupne nachádzajú riešenia u kuriérskych spoločností, ktoré pri neporovnateľne vyššom komforte poskytujú často lepšiu cenu dodaných služieb. Jednou z obľúbených kuriérskych spoločností je aj GPC Parcel Services (http://www.gpc-ps.sk/).
Spoločnosť má prehľadne stanovenú cenovú politiku, pri ktorej si každý rýchlo spočíta výhodnosť zmeny dodávateľa. Ceny za prepravu balíkov sa pohybujú v závislosti od zasielaných denných objemov.

Zazmluvnená firma napríklad za 3kg balík doručený do 24 hodín zaplatí od 2,49 eur bez DPH* (http://www.gpc-ps.sk/dopytovy-formular.html). Balíky je možné poslať aj na dobierku za príplatok od 0,69 eur.

"Pripravené balíky nemusím zaniesť na poštu, vypísať hárok a odstáť radu. Jednoducho vytvorím štítok v dodanej aplikácii a kuriér sa pre balíky zastaví na našej adrese," podelil sa s konkrétnymi skúsenosťami majiteľ e-shopu hollistershop.sk (http://www.hollistershop.sk), ktorý služby využíva už vyše roka. "Zmenu v žiadnom prípade neľutujem, ušetrila mi veľa peňazí. Už len za prejazdený benzín a čas som draho platil. Tie peniaze radšej investujem do reklamy a získavam nových zákazníkov." dodal.

GPC PS sa však nezameriava len na korporátnu klientelu, poskytuje nadštandardné služby doručovania i bežným ľuďom. Okrem vnútroštátnej prepravy je možné využiť aj export balíkov do zahraničia.

Ďalší spôsob ako ušetriť peniaze je podľa podnikateľov výhodný nákup obalového materiálu. V tomto sektore zaznamenáva rapídny rast firma AGIRA PLUS (http://www.agira.sk). Tá dodáva široké spektrum pomôcok a materiálov po celom Slovensku. Vhodnou kombináciou poskytovateľa kuriérskych služieb a dodávateľa obalových materiálov tak môžete ušetriť až stovky eur mesačne.

*Cena je len za prepravu a nezahŕňa mýtny a palivový poplatok.
Zdroj: WBN/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

VČERA - 10:44Tlačové správy

Fotovoltika je spôsob, ako meniť slnečné žiarenie priamo na elektrickú energiu. Práve tento proces sa stal kľúčovým v boji proti klimatickým zmenám a hľadaniu alternatívnych zdrojov energie.

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.