• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Streda, 24.4.2024Meniny má Juraj
Bratislava

V Avione sa zabaví v sobotu celá rodina

  • 13:07 20.05.2016
  • Bratislava
V Avione sa zabaví v sobotu celá rodina

Sobotňajšiu návštevu nákupného centra si môžu naplno a po svojom užiť nielen dámy, ale aj detičky a páni.

Najväčšie nákupné centrum na Slovensku AVION v Bratislave totiž v sobotu 21. mája 2016 organizuje zaujímavý celodenný program pre všetkých členov rodiny úplne zadarmo.
„Pripravili sme pre pánov, dámy aj detičky naozaj pestrý celodenný program plný seminárov, počítačových hier a chutných dobrôt, ktoré si môžu návštevníci všetkých vekových skupín vychutnať zdarma popri nakupovaní. Boli by sme veľmi radi, keby sa AVION stal miestom, kde sa zákazníci cítia dobre, kde sa radi stretávajú a trávia svoj čas. Preto chceme podobné zaujímavé akcie pre celú rodinu realizovať častejšie,“ povedala Andrea Aujeská, riaditeľka nákupného centra AVION v Bratislave.

Bohatý program štartuje v sobotu 21. mája 2016 od 10.00 hod. a trvá do 18.00 hod.:
• Dámy sa môžu tešiť na mejkap a vlasové artistky, na exkluzívny nechtový dizajn v tzv. Beauty zóne pri klzisku.
• Pánov čaká skvelá oddychová zóna tiež pri klzisku s časopismi a možnosťou zahrať si na PlayStation 4.
• Najmenší návštevníci budú mať v časti centra pri klzisku k dispozícii okrem počítačových konzol aj skladačky Brick by Brick, maľovanky a čítací kútik. K dispozícii budú vafle aj čokoládové lízanky pre maškrtníkov. A k tomu aj veľká trampolína pri predajni Datart.

Avion v spolupráci so združením Ženy s.r.o. a odborníčkami na ženskú dušu aj krásu pripravil zaujímavé prednášky zadarmo, ktoré budú prebiehať v centre počas celej soboty. Návštevníčky sa môžu dozvedieť na prednáškach informácie o koučingu, detoxe, joge, meditácii či o najnovších módnych trendoch.

Témy prednášok zadarmo v Avione:
Zdravie, relax: Maľovanie henou, Zdravie a cvičenie, Zdravie a príčiny chorôb, Meranie tukov prístrojom, Liečenie empatiou, Masáže, Joga, Lifting, Funkcia lymfy, Lepšie jesť a lepšie žiť, Oblasť zdravia, krásy a diéty
Vzdelávanie: Koučing, Mediácia, Jarný emočný detox, Komunikáciou k zdraviu a radosti, Škola hrou, Myšlienkové mapy, Networking, Talent na financie, Módne poradenstvo, Od priemernosti k prosperite, Kreslenie pravou hemisférou, Životológia, Úsmev ako dar, Antistres manažment
Spiritualita: Práca s virguľou, Numerológia, Duša ženy, Veštenie, Psychosomatika prostredníctvom kariet, Maľovanie mandál, Feng šuej, Výklad tarotových kariet, Mandaly
Podpora podnikania: Calimero marketing, Budovanie značky
Semináre: Škola hrou, Myšlienkové mapy, Osobnostná typológia, Ženy s.r.o., Ciele a silné stránky, Talent, Ženská duša, Networking, Talent na financie
Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál TASR/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

DNES - 10:44Tlačové správy

Fotovoltika je spôsob, ako meniť slnečné žiarenie priamo na elektrickú energiu. Práve tento proces sa stal kľúčovým v boji proti klimatickým zmenám a hľadaniu alternatívnych zdrojov energie.

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.