• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 19.4.2024Meniny má Jela
11°Bratislava

Podľa akých atribútov sa rozhodovať pri výbere novostavby

  • 9:00 05.05.2016
  • Bratislava
Podľa akých atribútov sa rozhodovať pri výbere novostavby

Odpoveďou môžu byť výhody nového rezidenčného projektu Dúbravy.

Čoraz viac sa rozširujúca ponuka novostavieb v Bratislave a jej okolí dáva na výber záujemcom o kúpu, rozhodovať sa podľa výhod, ktoré im developer vie poskytnúť. Medzi najpreferovanejšie môže v budúcnosti patriť, ak charakter bývania bude prispôsobený prírode a okoliu, do ktorého bude stavba vsadená. Jednou z takto riešených projektov bude aj rezidenčný projekt Dúbravy v mestskej časti Dúbravka. Spoločnosť Corwin v týchto dňoch odštartovala jeho výstavbu, a do konca roka 2017 odovzdá prvých 130 bytov.

Ktoré parametre teda patria medzi rozhodujúce pri kúpe nehnuteľnosti?
- Obľúbené sú najmä bytové komplexy novostavieb, ktoré sú postavené ako vnútrobloky, ktoré boli v minulosti príznačné pre bratislavské bývanie. Garantujú tak rodinný a komunitný charakter bývania s priateľskou susedskou základňou;
- Vyhľadávané sú budovy s menším počtom poschodí, a s obytnou plochou do 100 štvorcových metrov, 2 až 4 izbové;
- V rozhodovaní hrá úlohu aj spomínaná úprava okolia, do ktorej patrí dostatočné množstvo zelene v parkoch, ale aj priestranstiev ako sú detské ihriská pre mladé rodiny;
- Dostatočne riešené parkovanie;
- „Prekvapenia“ v podobe doplňujúcej starostlivosti od developera.

Tieto atribúty spĺňa náš projekt Dúbravy, ktorý je určený najmä rodinám. V prvej etape postavíme štyri bytové domy, a v druhej pridáme ďalšie štyri, čím dokončíme spomínaný vnútroblok. V šesťposchodových domoch v susedstve obchodného centra Dubrawa budú jedno až štvorizbové byty, s plochou od 27 do 100 štvorcových metrov. V štandardnom vyhotovení sa ceny najmenších bytov začínajú na priaznivej sume 62 tisíc eur. Domy budú mať na prízemí spoločné kočikárne, počíta sa s výstavbou detského ihriska a zelených oddychových parkových plôch. K unikátnym prvkom projektu Dúbravy patria tiež komunitné záhrady a multifunkčné športové ihrisko, ktoré bude dokonca možné v zimných mesiacoch pretvoriť na ľadovú plochu”, vysvetľuje Ivan Valent zo spoločnosti Corwin Capital.

Okrem toho naše projekty dizajnujeme vždy s ohľadom na lepšiu kvalitu bývania pre našich klientov ako je bežný štandard v okolí. Aj preto bude mať projekt Dúbravy vlastného domovníka, ktorý bude mať na dennej báze vo svojej starostlivosti údržbu celého bytového súboru, a to vrátane vonkajších plôch a ihrísk“, dodáva Valent.

Parkovanie rieši staviteľ ako kombinované - v podzemných garážach aj na vonkajších státiach vznikne spolu 400 parkovacích miest. Cena za garážové miesto je 8.500 eur, vonkajšie parkovacie miesto od 4.900 eur. Aktuálne ponúka investor byty za zvýhodnené uvádzacie ceny. Viac informácií na stránke www.dubravy.eu.
Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál TASR/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

16:19 19.12.2023Tlačové správy

Mláky, voda, blato – ktoré dieťa by tomu odolalo? Na bezstarostne strávené chvíle vonku aj počas nepriaznivého počasia sú nevyhnutnou výbavou gumáky.