• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Sobota, 20.4.2024Meniny má Marcel
Bratislava

Vespa oslavuje sedemdesiatku – príďte sa zapojiť

  • 12:20 29.04.2016
  • Žilina,
Vespa oslavuje sedemdesiatku – príďte sa zapojiť

Výročná séria VESPA SETTANTESIMO debutuje. Značka Vespa si pre vás pripravila výrazné benefity v priebehu apríla a mája!

Vespa je úžasná talianska ikona, ktorá práve teraz oslavuje sedemdesiate narodeniny. Pre svojich priaznivcov si pripravila viacero prekvapení. Presvedčte sa u importéra ITAL MOTO s.r.o., ako aj v celej dílerskej sieti. Od prvého skútra Vespa 98cc prešlo veľa rokov vývoja a inovácií, no neodmysliteľný charakter značky zostal nezmenený...

Dnešné skútre Vespa sa síce môžu pochváliť modernou technikou, riešeniami, ktoré myslia nielen na ekonomiku prevádzky, ale aj na ekológiu a zároveň garantujú súčasnú mieru pohodlia a bezpečnosti, no zároveň v sebe hrdo nesú odkaz na slávnu minulosť. Bolo to 23. apríla roku 1946, kedy bola patentovaná značka Vespa. Krátko na to sa netradičné vozidlo objavilo v talianskych uliciach, aby následne expandovalo do zvyšku sveta. Všetky generácie a rôzni ľudia boli spojení touto vášňou... Vespa bola prvou skutočne globálnou značkou mobility. Bola a je známou po celom svete a práve v týchto dňoch oslavuje svoje významné narodeniny s mimoriadnou podporou predaja a uvedenia novej, luxusnej a slávnostnej série.
V závere apríla v dílerskej sieti Piaggio Group debutuje nová modelová rada Vespa Settantesimo. Ide o výnimočnú kolekciu, ktorá odkazuje na dôležité sedemdesiate výročie značky Vespa. Z tohto dôvodu sa čoskoro stane predmetom zberateľského záujmu. Je tu moderný, rýchly a obratný skúter Vespa Primavera, potom aj vlajková loď – model GTS, či neprekonateľný model PX s výrazným retro nábojom. Všetky tieto sú teraz dostupné aj v exkluzívnom farebnom prevedení založenom na dvoch atraktívnych farbách - Azzurro 70 a Grigio 70. Sú to špeciálne odtiene, ktoré čerpajú z tradície menom Vespa.

Séria Vespa Settantesimo je tiež výnimočná celým radom ďalších špeciálnych znakov. Napríklad úplne nové sedadlo v elegantnom tmavohnedom odtieni, naviac s logom Vespa Settantesimo. Potom sú to disky kolies s matnou povrchovou úpravou. A nemôže chýbať ani špecialitka... Klasický chrómovaný nosič batožiny, ktorý je pre značku Vespa doslova ikonický, je teraz nosičom elegantnej brašne vyhotovenej z materiálu zladeného s poťahom sedadla.

Počas mesiacov apríl a máj vám Vespa ponúka množstvo ďalšieho príslušenstva, ktoré prispieva k tomu, aby každý skúter Vespa bol jedinečným a neopakovateľný. Až do konca mája sú v ponuke nielen špeciálne akcie na Vespa Primavera Settantesimo, Vespa GTS Settantesimo, Vespa PX Settantesimo, ale aj mnoho ďalších atraktívnych modelov skútrov a samozrejme príslušenstva k nim. Oslava významného výročia značky musí stáť za to!

Viac podrobností nájdete na http://www.italmoto.sk/
Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál TASR/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

16:19 19.12.2023Tlačové správy

Mláky, voda, blato – ktoré dieťa by tomu odolalo? Na bezstarostne strávené chvíle vonku aj počas nepriaznivého počasia sú nevyhnutnou výbavou gumáky.